Отговори
# 58 305
  • Варна
Като се отвори дума за Алекс - смятам,че той не в застрелян в кемпера- да видим права ли ще се окажа. Фенобарбитала при Калушев също е много важен фактор според мен, а също той беше на мястото до шофьорската седалка, нали така?

# 58 306
Аз имам две хипотези.
В едната групата не са бели и добри и са движили нещо тайно в хижата, за пари предполагам. Но има намесена и някаква принуда. Оттам умората. Накрая са решили да се чупят, затова и сценката пред хижата е вид подаване на оставка. Разбрали са, че няма как да се откажат, защото знаят твърде много и ще ги ликвидират. Което и са направили шефовете. Прави впечатление, че в сценката си говорят на "шефове", уж между себе си, но всъщност е предназначено за други.
Във втората хипотеза са добри хора с добри намерения, но нещо се е объркало. И пак същия сценарий, готвели са се да сменят локацията. Но са ги изпреварили.
По-скоро съм за първата хипотеза. В хижата е ставало нещо, иначе Алекс щеше да е жив. Нещо, което налага да няма живи свидетели.
Клетката е трябвало да бъде изцяло елиминирана.

Хипотеза самоубийства не допускам, защото щеше да бъде извършено по съвсем друг начин, бързо и немъчително, без да умират животните в ужасна агония.
Vanne, ползвам ти поста, защото и друг път си го писала, а всеки път от отбор Ягодка се скача как никой не е написал, че са бели и добри. Та ето цитат, подчертала съм го даже!
И не, не е за първи път в темата!

# 58 307
Да видим дали ще има 4-та жертва на Околчица? Набързо скалъпения оглед докъде е продължил там и колко обективен е бил ще е интересно да стане ясно.

Последна редакция: сб, 29 авг 2026, 23:52 от anonymiss

# 58 308
Като се отвори дума за Алекс - смятам,че той не в застрелян в кемпера- да видим права ли ще се окажа. Фенобарбитала при Калушев също е много важен фактор според мен, а също той беше на мястото до шофьорската седалка, нали така?

Не. Калушев е на пътеката, близо до вратата. Николай на предната седалка. Александър в задната част на кемпера.

Да видим дали ще има 4-та жертва на Околчица? Набързо скалъпения оглед да видим докъде е продължил там и колко обективен е бил.

Ще има, да. Масово клане е имало и минимум 500 трупа са били там, ама са се опитали да ги покрият, обаче диванните детективи ги разкриха. Аман от глупости! 😒

Последна редакция: нд, 30 авг 2026, 00:11 от Florecita*

# 58 309
  • у дома...
Как четвърта жертва на Околчица??? Това е цял труп! Как си представяте да се скрие цял труп? Това да не е солидарната котка!

# 58 310
  • Stockholm
Аз имам две хипотези.
В едната групата не са бели и добри и са движили нещо тайно в хижата, за пари предполагам. Но има намесена и някаква принуда. Оттам умората. Накрая са решили да се чупят, затова и сценката пред хижата е вид подаване на оставка. Разбрали са, че няма как да се откажат, защото знаят твърде много и ще ги ликвидират. Което и са направили шефовете. Прави впечатление, че в сценката си говорят на "шефове", уж между себе си, но всъщност е предназначено за други.
Във втората хипотеза са добри хора с добри намерения, но нещо се е объркало. И пак същия сценарий, готвели са се да сменят локацията. Но са ги изпреварили.
По-скоро съм за първата хипотеза. В хижата е ставало нещо, иначе Алекс щеше да е жив. Нещо, което налага да няма живи свидетели.
Клетката е трябвало да бъде изцяло елиминирана.

Хипотеза самоубийства не допускам, защото щеше да бъде извършено по съвсем друг начин, бързо и немъчително, без да умират животните в ужасна агония.
Vanne, ползвам ти поста, защото и друг път си го писала, а всеки път от отбор Ягодка се скача как никой не е написал, че са бели и добри. Та ето цитат, подчертала съм го даже!
И не, не е за първи път в темата!

И пак липсата на въображение и абстрактно мислене. В мозъците на тези хора е текъл  съвсем различен от нормалния мисловен процес, подчинен на различно възприятие на света и реалността. Това е довело и до хаоса в действията им. Защо са ходили напред назад, закарали момичето, пък после допълнително му носили багажа,  пекли курабийки, ама не ги яли, обичали животните, ама ги подпалили, подпалили хижата, ама не издържали да изгорят живи и избягали навън, за да се довършат на хладно, Ламата хукнал в гори тилилейски, пък се присетил за Ботев, пък писал на майка си, през цялото време  държал децата гладни и накрая ги гръмнал и какво ли не и какво ли не.  Единственото логично действие на пишман Ламата е, че накрая е гръмнал себе си.

Последна редакция: нд, 30 авг 2026, 00:02 от silsto

# 58 311
Как четвърта жертва на Околчица??? Това е цял труп! Как си представяте да се скрие цял труп? Това да не е солидарната котка!

Що, оня килър с бинтованата глава как го скриха и си умря на спокойствие в болницата в Сърбия?

Единственото логично действие на пишман Ламата е, че накрая е гръмнал себе си.

И преди съм го казвала, и пак ще го кажа: добре че го е направил, преди да е осъзнал каква армия от зомбита може да си заформи! 🤦‍♀️ Жалко, че завлече и децата.

# 58 312
Черешката много се активизирахте Grinning Какво в крайна сметка разбрахме в края на месеца, че две експертизи "били завършени" тоест? Повече от половин година чакане, за да се разбере, че еди кои си експертизи били(някой от тях) завършени? Интересно какво ще каже Демерджиев, особено след постовете му за прокуратурата. Аз лично му имам стократно повече доверие, отколкото на горе-споменатите.
П.С. Голяма армия от зомбита се е заформила, ще дават децата на Лама и ще ги спират от училище, пазете се! Grinning Ване подкрепям теорийте ви, даже аз допускам и самоубийства(много малко вероятно), но с наклон и кутия на Пандора.

Последна редакция: нд, 30 авг 2026, 01:11 от Shockkk

# 58 313
  • my own world....
ТеориЙ?

# 58 314
  • Stockholm

Аз пък го приех като сарказъм към теориите на Ване, но явно не е умишлено Joy

# 58 315
На Демерджиев остана ли някой да му вярва след като един психично болен прави цялото му министерство, воглаве с него, да изглеждат като треторазряден футболен отбор от девственици пуснати случайно в публичен дом?
Отдавна го казвам, но е стара адвокатска лисица и всичките му гръмки изказвания са печелене на време.
Харесва ли ни или не, последната дума има прокуратурата, те ще преценят кога да има брифинг. Аз лично се надявам да е по-скоро, че да спра с форума, ама отиват нещата към средата на септември да стане.
Може пък да ни изненадат и да го направят в следващите дни, та манипулацията на Демерджиев да излезе успешна, ама се съмнявам Grinning.
И не разбирам Черешка какво пък сме отговорни за това, няколко пъти се писа, че Демерджиев си е просто политически играч.
Черешката много се активизирахте Grinning Какво в крайна сметка разбрахме в края на месеца, че две експертизи "били завършени" тоест? Повече от половин година чакане, за да се разбере, че еди кои си експертизи били(някой от тях) завършени? Интересно какво ще каже Демерджиев, особено след постовете му за прокуратурата. Аз лично му имам стократно повече доверие, отколкото на горе-споменатите.
П.С. Голяма армия от зомбита се е заформила, ще дават децата на Лама и ще ги спират от училище, пазете се! Grinning Ване подкрепям теорийте ви, даже аз допускам и самоубийства(много малко вероятно), но с наклон и кутия на Пандора.

# 58 316
Ивка, въпреки че си ми слабост и се опитвам да те подкрепям, когато намеря причина - в случая смятам, че си в двойна заблуда. В единствената за сега снимка от кемпера от Бърд се виждат коленете на Сашко насред локва кръв и едната обувка на Калушев. По твоя вариант Сашко е убит другаде, пренесен и кръвта му е събрана в съдина и излята в кемпера на мястото, където го виждаме на снимката ли? Калушев лежи меду Сашко и Николай, до /срещу страничната (входна) врата на кемпера, далечко от шофьорската седалка. За фенобарбитала не мога копче да кажа, не знам и не го коментирам. Това е само един скромен хоризонтален теорий, ако бъде опроверган от големите разкрития след месец - приемам плювки и кълнежи всякакви.
Шоко, смешно ти е, но аз най-отговорно ще кажа това: Ако Лама беше жив и хипотетично човекоядец, и беше пуснал обява в търсене на доброволки да си платят да бъдат изядени и просветлени, щяха да откликнат доста. Както много назад писах - делото му е като на Пъзела, ще продължи доста след смъртта му. Брутално, бибрутално - това е мнението ми, сектантството е страшна сила стига да има подходящото "гориво" и кой да го налива.

Общи условия

Активация на акаунт