Отговори
# 63 150
  • София
Покрай новината за велошествието с Терзиев в София има и коментари - ВТ има успешен бизнес, дал лични пари на петроханци какво толква, ти какво завиждаш ли, къде си инвестирал досега?, Ставащото било преследване по Вишински. Няма смисъл да се спори с подобни хора, противопоставяне - ти си Ганю, аз съм много умен...

# 63 151
Любимото ми е "Ако иска, ще ги даде на Ал кайда, негови са си". Почти са улучили Mr. Green

Покрай новината за велошествието с Терзиев в София има и коментари - ВТ има успешен бизнес, дал лични пари на петроханци какво толква, ти какво завиждаш ли, къде си инвестирал досега?, Ставащото било преследване по Вишински. Няма смисъл да се спори с подобни хора, противопоставяне - ти си Ганю, аз съм много умен...

# 63 152
В интервю доц.Александров поясни, че когато разследват причини за смъртта обикновено не се ровят в интимните части на хората, освен ако няма предварителна насока за това, свързана със смъртта. Може после да са им го поставили като допълнителна задача.
Вече ви казах, моят баща загина при трагични обстоятелства, също не се знаеше дали е убийство или самоубийство. В експертизата беше описано абсолютно всичко - от кръвонасядания в областта на гръдния кош, през жлъчка и черен дроб, до слабините и пикочния мехур. Всичко, в размер на 4-5 страници. Направени бяха и кръвни проби, и натривки.
Така че, всичко се гледа.

# 63 153
Само бабата и дядото на Леон са го усетили....
Не са само те, но те са действали.по официален път...
Другото дете на РА е прибрано тихомълком.

Изтриха ми дългия пост, неясно защо, затова отговарям кратко:

Не е било тихомълком. Бащата е отишъл в полицията и е подал жалба.

Lemon жълтите във фейса опитват да пробутат версията, че бащата си го бил измислил. Чудя се как си представят после тоя баща да каже на детето си:

Скрит текст:
Кажи, татковото, на полицаите, че Калушев ти е дал вибратор и дилдо, и ти е казал да се дефлорираш вагинално и анално!
🤦‍♀️

Този случай извади на бял свят неподозирани низки страсти и много сбъркани хора едновременно.

# 63 154
Тя цялата работа е много странна. Ама като гледам колко хора приемат всичко, което се е случило, за нормално, възможно е. Хомо дружинка в горите тилилейски. В днешно време ще предизвика само леко пикантни клюки. Ама е имало и деца. Как на никой, който ги е познавал не му е светнало нещо? Иначе ясно защо са били и табелите "Стреля се без предупреждение", и бариерите.
И тези 3-ма нещастници от долния етаж! Никой не може да ме убеди, че не са знаели нищо. Щадят роднините им. Напразно. Вика им ламата на Дечо и Пламен " Я вие, на бариерата!" И те тичат. И ламата с двете момчета, голи, "по сомове" (извинете за простащината) се разхождат из територията. (Имаше го това в експертизата). И после - не знаели! Айде, бе! Пък Ивей направо използвал високата си юридическа експертиза за да пази ламата от писмените сигнали. Ама и той не знаел.
Сигурно е гадно за роднините, но истината трябва да излезе!

Последна редакция: нд, 20 сеп 2026, 16:56 от Musy1234

# 63 155
  • София
Не е добре това разделение в обществото, вместо да има единна позиция срещу пдф-та, за защита на децата, разбрах, че А. Симеонов бил подал на полицията около 50 сигнала за пдф-и, с доказателства, осъдени - 0, за съжаление...

# 63 156
Предлагам на Р. Йорданов или Т. Тодоров да сравни как е реагирало обществото в САЩ и Великобритания на скандала с Епстийн и как - българското на Петрохан. Имало ли е защитници на Епстийн, как са реагирали семействата на жертвите, има ли родители, които да са го защитавали по телевизиите, да са му издигнали паметник, как са реагирали замесените политици и бизнесмени. Имало ли е онлайн преследване и агресия към жертвите. Такива неща.
Ще бъде интересно четиво.

# 63 157
Интересна е и хронологията на последните комуникации на Калушев. Според всички медийни публикации, прощалният смс към майка му е в 19:50. Но също така, според Д.П., и той получава съобщение в 19:50.
Скрит текст:
След като срещата ни приключи, няма и 15 минути по-късно Калушев започна да ми звъни и да ми пише по Сигнал. Молеше ме за разговор, питаше ме какво била излъгала Tea, как всички били съкрушени и съсипани. Аз му отговорих, че няма какво да коментираме в момента, той продължи с подканите за разговор, на което аз отговорих, че след като излязат резултатите от детектор на лъжата ще разберем какво е излъгала тя и какво е направил той. След това прекратих всякаква комуникация с тях. Последното ми съобщение към Калушев е в 09:37 мин в неделя на същия ден. След този момент той продължи да пише, но аз не му отговарях. Впоследствие, малко по-късно около 10:20 часа Ивей ми звъня два пъти по телефона, като аз не отговорих на обажданията. Последното съобщение на Калушев към мен е в 19:50 часа на същия ден. Повече не съм си писал или говорил с който и да е от тях. На следващия ден разбрах, че трима от групата на Калушев са намерени мъртви в хижата.
От камерите се вижда, че 20:04 ч.започва пожарът от мазето на хижата.
Какво е писал ИК на бащата в 19:50? Дали и към него е било нещо прощално? Нещо обвинително? Защото не се връзва все още да му се моли, а в същият момент да е взел категорично решение и да си казва сбогом с майка си?

# 63 158
Момичето казва истината. Едва ли някой се съмнява в това. Освен най-изкукалите фенки на Калушев, то се знае.
С огромно, огромно съжаление ще напиша, че вече знам за хора, които са абсолютно убедени, че момичето лъже. Хора, които имат деца момичета и хора, поддръжници и запленени от ппдб. Аз щях да повърна и все още не мога да смеля думите, които избълваха тези образовани и с добри професии хора. Всичко е измислено от Йотова и екипът, за да смачкат Гюров и Кандев.
Та промити мозъци има навсякъде около нас.

# 63 159
Тя цялата работа е много странна. Ама като гледам колко хора приемат всичко, което се е случило, за нормално, възможно е. Хомо дружинка в горите тилилейски. В днешно време ще предизвика само леко пикантни клюки. Ама е имало и деца. Как на никой, който ги е познавал не му е светнало нещо? Иначе ясно защо са били и табелите "Стреля се без предупреждение", и бариерите.
И тези 3-ма нещастници от долния етаж! Никой не може да ме убеди, че не са знаели нищо. Щадят роднините им. Напразно. Вика им ламата на Дечо и Пламен " Я вие, на бариерата!" И те тичат. И ламата с двете момчета, голи, "по сомове" (извинете за простащината) се разхождат из територията. (Имаше го това в експертизата). И после - не знаели! Айде, бе! Пък Ивей направо използвал високата си юридическа експертиза за да пази ламата от писмените сигнали. Ама и той не знаел.
Сигурно е гадно за роднините, но истината трябва да излезе!

В експертизата, като я чета, не намирам някого да щадят. Какви характеристики са им организирали на всички жертви на ламата, че и на майките! По-скоро нямат доказателства. Не би трябвало да пишат неща, за които няма доказателства.

# 63 160
  • при Arctic Monkeys
Ами аз вчера цитирах, но ме изтриха, не знам защо. Калушев е жив през медиите и хората, които твърдят, че е невинен. Срам.

# 63 161
  • Stockholm
Интересна е и хронологията на последните комуникации на Калушев. Според всички медийни публикации, прощалният смс към майка му е в 19:50. Но също така, според Д.П., и той получава съобщение в 19:50.
Скрит текст:
След като срещата ни приключи, няма и 15 минути по-късно Калушев започна да ми звъни и да ми пише по Сигнал. Молеше ме за разговор, питаше ме какво била излъгала Tea, как всички били съкрушени и съсипани. Аз му отговорих, че няма какво да коментираме в момента, той продължи с подканите за разговор, на което аз отговорих, че след като излязат резултатите от детектор на лъжата ще разберем какво е излъгала тя и какво е направил той. След това прекратих всякаква комуникация с тях. Последното ми съобщение към Калушев е в 09:37 мин в неделя на същия ден. След този момент той продължи да пише, но аз не му отговарях. Впоследствие, малко по-късно около 10:20 часа Ивей ми звъня два пъти по телефона, като аз не отговорих на обажданията. Последното съобщение на Калушев към мен е в 19:50 часа на същия ден. Повече не съм си писал или говорил с който и да е от тях. На следващия ден разбрах, че трима от групата на Калушев са намерени мъртви в хижата.
От камерите се вижда, че 20:04 ч.започва пожарът от мазето на хижата.
Какво е писал ИК на бащата в 19:50? Дали и към него е било нещо прощално? Нещо обвинително? Защото не се връзва все още да му се моли, а в същият момент да е взел категорично решение и да си казва сбогом с майка си?

Да, интересно. Освен това пожарът е подготвян часове преди това. Решението е взел, но е опитал за последен път. Не получава отговор на момента и решава окончателно, пращайки смс-а на майка си.

# 63 162
То пожар може и без самоубийство - за прикриване на следи например. И впоследствие да се добави и друго решение

# 63 163
На Гюров и на него не му харесала пресконференцията, ще бранят като партизани партията.

# 63 164
Аз продължавам да твърдя, че Невена Стаева и Ралица Асенова трябва да се подведат под наказателна отговорност; първата за съпричастност/съучастие в пдф мережа, втората с неглижиране на детето си и съучастие/подстрекаване в пдф мрежа.
За мен и двете са вменяеми и могат да бъдат съдени категорично на база доказателства и свидетелства.

Общи условия

Активация на акаунт