Отговори
# 64 665
РЙ не каза ли, че са успели да се свържат с Деян посредством адвокатите му и той е казал, че може да има идея какво се е случило?

Освен това, защо нито той, нито Невена не излезнаха да кажат, че рсзказа на Валери не е истина. Че лъже еди къде си и еди къде си. Най-малкото можеха да потвърдят за това, дали са му подарили вибратор за 17 рожден ден.

Ама не, всички близки до групата мълчат. Защо ли?
И Деян и Невена и Ралица и Майсторовя.
Ралица също може да излезне и да каже, че това с момичето не е истина, в часттта, в която е замесена тя. Ама не, мълчи и даже вече се крие.

# 64 666
Казах на валери че е бил момиче в предишен живот, че никой не е само мъж/жена и че в предишния си живот е имал джиджи биджи с ламата, за да то убедя, че в блудството няма нищо лошо. Пандорина, това ли очакваш да ти каже невена. Не се правете на дръж ми шапката де.
Ами примерно Невена и Деян може да са казали "като най-близки до групата категорично отхвърляме в групата да е имало каквито и да било признаци за сексуални посегателства и пидафилия". Но на нас да не ни го казват, нито да присъства в експиртизата. Нито дума. Можеха са кажат Деян и Невена отказват да коментират. Не приемат или приемат възможността за подобни неща. Каквото и да е, а то нито дума за най-важните свидетели.

Ако вярваха в това мислите,ли , че нямаше да излезнат и да ги защитят, ама не, Деян си изнесе набързо сфинктера , жената мъж Невена е по тиха и от тревата ,след като им стана ясно за какво иде реч.Изпяли са си всичко и от срам и страх се покриха. Другите са оперирани от срам.

# 64 667
  • при Arctic Monkeys
Както каза софия в началато, всички се изпокриха, защото скандалът стана много грозен. В края стана още по-грозен. Изпокриха се, а Асен Асенов направо избяга от държавата. Я да помислим, защо ли?

# 64 668
Деян е пуснат защото е оказал пълно съдействие ,я показанията му са скрити заради баща му ,както бащата на Калушев го е покривал.
Всичко трябва да се изнесе.
Показанията на Деян и Невена да се съпоставят .Те са пребивавали по едно и също време.

# 64 669
Мен може би единствено ме интересува още ЗАЩО показанията на Деян и Невена са скрити дори в експертизата ,докато детето е изпльокано с показания и трите имена на него и на баща му.Каква е версията на Деян за случилото се ? Имал ли е той сексуална връзка с Калушев? Знаели ли са той и Невена за връзките на К.с други подрастващи и деца?
С лош вкус оставам ,че за Деян всичко се покрива заради баща му.Сипват ни още от същото.😐
По този въпрос мога да допусна, че щом не излизат подробности от тези двама най-близки до групата хора, то значи, че показанията им не са от полза на официалната версия.

Точно обратното. По-скоро показанията им са от особена полза и са анонимизирани свидетели по смисъла на НПК.

# 64 670
  • София
Невена докога е живяла с групата в Мексико, има ли данни? Деян също се е отделил в един момент от тях, Калушев го е отчуждил., не му е бил нужен вече.

# 64 671
  • при Arctic Monkeys
Ама вие какво искате, да ги закарат в някоя национална телевизия и да ги  разпитват публично ли. В тоя казус който се е появил публично, се е изложил брутално. Изключвам горкият Валери. Там съдбата то е наказала два пъти-не е лесно да се сблъскаш със софия и с калуш в един живот.

# 64 672
Деян е пуснат защото е оказал пълно съдействие ,я показанията му са скрити заради баща му ,както бащата на Калушев го е покривал.
Всичко трябва да се изнесе.
Показанията на Деян и Невена да се съпоставят .Те са пребивавали по едно и също време.
Щом не ни ги показват не са за показване. Кой знае до какви други следи водят.

# 64 673
, като са ги оставяли да го раздават рейнджъри и да проверяват хората минаващи по пътеките, като са подписали официални документи приписващи им отношение към опазване на защитени територии...и пр.
Безуханова:

Скрит текст:
Ако не са били паричните потоци, то ни Мексико, ни Дубай и др. екскурзии, ни хижа и къщи, то и "потоци" за отглеждане на деца като възможност не би съществувала (или ще е минимална).

Много интересно - ”големи природни територии”, за които групата на Калушев “легитимно отговаряла”. Нали беше хвърчащ лист споразумението?

# 64 674
Невена докога е живяла с групата в Мексико, има ли данни? Деян също се е отделил в един момент от тях, Калушев го е отчуждил., не му е бил нужен вече.

Според експертизата през 2019 г. НЗ вече е бил натоварен с работата на Невена по отношение вербуването на деца. Значи някъде около прибирането им в България.

# 64 675
РЙо е работил с екипа си от експерти по зададени задачи. Понеже не съм я чела, но изтече, не започва ли с поставени въпроси от разследващите / не ми се търси текстът/.
И Деян и Невена са важни за разследването, но не и за експертизата, затова не знаем какво са свидетелствали, а не- че някой ги крие. Според мен.
На Деян му е ясно, че Лулчева ще чете, заедно с ра и други, всичко, което е казал в някой момент

# 64 676
РЙо е работил с екипа си от експерти по зададени задачи. Понеже не съм я чела, но изтече, не започва ли с поставени въпроси от разследващите / не ми се търси текстът/.
И Деян и Невена са важни за разследването, но не и за експертизата, затова не знаем какво са свидетелствали, а не- че някой ги крие. Според мен.
На Деян му е ясно, че Лулчева ще чете, заедно с ра и други, всичко, което е казал в някой момент

Мисля, че да. Започваше с 14 или 15 поставени въпроса.
Сега не мога да я намеря в Епицентър, за да цитирам.

# 64 677
То там се крие всичкото. Какво са ги питали и дали са отговорили 😀.
А не как се потил РЙ.

# 64 678
А на Ива Дойчинова какъв ѝ е случаят, та и тя приглася на антитезистите? Хайде, Манол Пейков е от ПП, но нейната позиция откъде идва?

# 64 679
При жълтурите има очевидни когнитивни сривове. Например:

"Не вярвам на службите, че Калушев е виновен,
защото службите 30 години са го прикривали (че е виновен)".

Ъмм ...

Ъмм

Ами след,като са го прикривали 30г ,защо да им вярвам сега?
Ти ,ако някой прикрива такава гнусотия системно с години и изведнъж се разприказва,ще му повярваш ли?
Явно събудената им съвест е проговорила:grinn:-ама друг път!

Допълвам се към Магента.
Яни продължава да вярва на Калушев,имат първоначалните аутопсии,не забравяте,че и другите му две деца са били на обучение в Мексико,дори нямате на идея ,колко народ е минал от там и никой ,ама абсолютно никой не е заподозрял?

Бащата на Калушев го е прикривал и му е помагал приживе.
И така 30г ,явно е бил всемогъщ?

Гнусно е майки да се подвеждат по една сводница и лъжкиня.
Да се опитват да очернят момичето с "майка и каза за нея, че много чете и фантазира. Или, че детето ти е в същия клас и я познава ....да се подразбира за репутацията и. Веднага другата пита"познавате момичето и лъже ли за Калушев?
Имал е покровители, също и съвременни.Знае как да се прикрива и манипулира Ламата. Идва момент, когато "мангалото лопва". Стрхливецът не иска да се разкрие истината "това, което ще чуе майка му да не вярва"!
Нали е най-добрият човек, спасител, учител и от какво се е срахувал, че може да чуе майка му?
Това е ясно и  на дете в начален етап на обучение.
Истината е като водата.Конспираторите, които я гребат с решето.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2026, 13:05 от babian

Общи условия

Активация на акаунт