Отговори
# 66 015
Само да добавя - на кметчето до тук му беше политическата кариера. Съжалявам обожателките му не сте негов тип, с тетки не движи.

# 66 016
  • София
от адвокат
Emilia Nedeva
Преди 2 часа2 ч
 ·
Нова поява на Росен Йорданов в сутрешния блок на БТВ. В нарцистичен устрем  да утвърди своята експертна незаменимост, той обясни  колко магистратури има, колко години работи за МВР и колко години го канят в телевизиите. Само не стана ясно защо не е е прочел една много тънка книжка-Конституцията и не зачита международните правозащитни стандарти, та обяви за защитна реакция поведението на родителите, които видите ли отишли с адвокат на разпитите като свидетели по делото "Петрохан". Ако две и малко магистратури не стигат, за да прочетеш два текста- чл.56 от Конституцията и чл.122 от Наказателно-процесуалния кодекс, за да установиш, че на конституционно ниво е закрепено правото на всеки гражданин да се яви в държавните институции и пред разследващи като свидетел с адвокат, значи няма нужда нито от такива магистри, нито от такива експерти. Грубата атака срещу конституционни права на гражданите-участници в наказателно производство  от едно  вещо лице по същото наказателно производство е последната капка, която трябва да прелее чашата на мълчаливата по това дело прокуратура и да й отвори очите за качествата на лицата, на които е възложила някаква работа по делото.  А водещият на сутрешния блок в събота по БТВ трябва да се подготвя по-старателно.  Защото непознаването на Конституцията и основни права на гражданите го правят непригоден да води диалог с лице, което ги оспорва. Всеки водещ, когато се нарушават чрез слово човешки права, е длъжен да реагира. Този не реагира. И ако е поради неподготвеност, проблемът е вече на БТВ, не негов, защото той очевидно не може да съзнае нивото на своята некомпетентност.

# 66 017
Точно един определен тип жени са последователките и почитателките на демона Калуш, баш тетки (не се извинявам за определението) едва прикриващи омразата си към деца.

И аз да допълня нещо към профилите на тия тетки - всички те са толкова самовлюбени в себе си и нарцистични, че повечето от тях ако не са ботове или тролове, а истински хора, то имат в профилите си 1001 свои селфи снимки, на които са абсолютно сами - без деца, без близки, без приятели. Лично съм ги проверявала! Селфита и снимки идентични, да не казвам, че един и същ кадър понякога е сниман от 3 различни ъгъла, не знам каква е целта на такива публикувани селфита. Слагат си определения като Magnetic woman, confidence woman. Това за мен също е болест. Някои от тях обясняват как ще си снимали постовете на РА и ще ги препрочитали по няколко пъти на ден. Sweat SmileSweat SmileSweat Smile След 2-3 години ще се чудим защо има жени, които са още по-зле ментално от РА.

# 66 018
  • София
Много се смях, ни Росен Йорданов - психолог, ни водещият - журналист. Щото така казала леля кака еди коя си - понеже имала юридическо образование. Затова и е ясно всичко, от което разбират и което работят психолозите и всичко, което правят и трябва да правят журналистите.

# 66 019
  • при Arctic Monkeys
Точно обругаване е думата. Случаят на Момчил в Попово-същата история с обругаване по идея на родителите.

# 66 020
Като казах че има епидемия от ненормалници жени не се шегувах. Тя и Ралица е точно същия тип - повлекана (според мен и със зависимост към опиати),  с омраза към децата и свои и чужди и цял живот търсеща одобрение от мъж какъвто и да е - може и педофил. Неслучайно никой не се е задържал с нея - всички са се придвижили надалеч от художничката.

Буля Валя държи лично да пейстне всяко мнение на всяка тетка от фейсбук. Все едно ми пука коя е буля Спаска/Радка и какво и е мнението Joy

А жената от супера какво каза? Какво мисли тя?

# 66 021
valya61, не съм гледала интервюто с РЙ от тази сутрин.
Доколкото разбирам обаче, от писанката на Emila Nedeva, той не коментира правото им да използват адвокат, а изборът им да го направят.
Точно този избор той явно определя като "защитна реакция", защото то си е такава.
Макулеви знаят, че са престъпили закона, решавайки еднолично да спрат да осигуряват родителска грижа за Алекс и да го предадат за отглеждане на друго лице. С адвокат са, защото знаят, че са сгафили и тук РЙ много правилно е определил реакцията им. Няма какво да се гневи г-жа адвокаткатата/юристката и да търси своите 5мин слава.

# 66 022
  • София
Ал. Кашъмов: „Toвa e изĸлючитeлнo нeпpoфecиoнaлнa paбoтa нa пpoĸypaтypaтa – нaблюдaвaш пpoĸypop, ĸoйтo нocи пълнaтa oтгoвopнocт зa пpaвнaтa paбoтa пo тoзи ĸaзyc, пoзвoлявa нa eдин любитeл дa пpиĸaзвa вpeли нeĸипeли нa oфициaлнa пpecĸoнфepeнция в пpoĸypaтypaтa“,
и още тук: https://defakto.bg/2026/09/24/aleksandar-kashamov-izklyuchitelno … WZcYxbM1xZt_cZ9Rg

# 66 023
Принципно може да се установи от кой пистолет е изстрелян куршумът, по следите от нарезите на цевта, освен може би при екстремна деформация...
Не разбирам какво ДНК имаш предвид
Не остават ли следи от тъкани като премине през тялото куршумът?

Питах ИИ и твърди, че обикновено остава достатъчно ДНК да се идентифицира жертвата, но не винаги достатъчно ДНК да се идентифицира стрелеца (там е само от допир, освен това се разрушава от топлината на изстрела).

# 66 024
Да защитиш големия Маргин в Страсбург е явно изключително висок капацитет, поради което булята на преклонните 60-65 е изстреляна точно в десетката на текущите коментари…. Абе най- ухажваните топки на годината извади РЙ, то такова прехласване от юристи май също е прецедент…
Не само касиерката! В очите на Валери, Теа, Леон, Алекс и тн. искам да чуя и видя какво могат изобщо да кажат всичките тези жени????

# 66 025
Като казах че има епидемия от ненормалници жени не се шегувах. Тя и Ралица е точно същия тип - повлекана (според мен и със зависимост към опиати),  с омраза към децата и свои и чужди и цял живот търсеща одобрение от мъж какъвто и да е - може и педофил. Неслучайно никой не се е задържал с нея - всички са се придвижили надалеч от художничката.

Абсолютно! Пияница, чиито проблеми с алкохола не са от вчера. Луднала по секти още преди години, затова и първият й мъж я е зарязал. Пълна мърлячка, затова не й прави впечатление в каква кочина са превърнали хижата и как изглежда синът й. Как и да й прави впечатление, като Николай горкият още като е бил при нея е ходел мърляв, неизпран, с мръсни до гнус дрехи и обувки. Защо изобщо ги е създала тия деца се чудя?! Ама, тя шизофренията не прощава. Добре че Свиленов си е взел Александър, макар лично аз да се съмнявам, че и там всичко е точно на 100%, ама хайде. По-добре жив и куку, отколкото куку и на гробищарска морена, редом с името на убиеца ти.

# 66 026
  • София
Врели некипели от психиатър с над 30 годишен опит, психолог специализиран в сексуалното насилие над деца и криминален психолог, участвал в разкриването на десетки тежки криминални престъпления. Всичките на едно мнение относно педофилията и антисоциалната и нарцистична патологии на Калушев и начините му на осъществяване на престъпната му дейност при годините. Ми добре.

# 66 027
Принципно може да се установи от кой пистолет е изстрелян куршумът, по следите от нарезите на цевта, освен може би при екстремна деформация...
Не разбирам какво ДНК имаш предвид
Не остават ли следи от тъкани като премине през тялото куршумът?

Питах ИИ и твърди, че обикновено остава достатъчно ДНК да се идентифицира жертвата, но не винаги достатъчно ДНК да се идентифицира стрелеца (там е само от допир, освен това се разрушава от топлината на изстрела).
Да, коментирах, че е странно да не могат да определят кой с кое оръжие е застрелян. Може би по-скоро не е споделено с нас.

За това кой е стрелецът:
Стрелецът може би по частиците от детонация и пръските кръв/тъкан от жертвата би могъл да се идентифицира. По ръцете на стрелеца от толкова близък изстрел на определено място със сигурност трябва да има следи от тъкани на жертвата. /без да съм специалист/

# 66 028
  • София

Буля Валя държи лично да пейстне всяко мнение на всяка тетка от фейсбук. Все едно ми пука коя е буля Спаска/Радка и какво и е мнението Joy

А жената от супера какво каза? Какво мисли тя?

Това е изключително лична и груба атака , която преминава границите на добрия тон във форума. Докладвана си, естествено.

"Буля Валя“ просто предпочита да чете правни аргументи и факти по казуса „Петрохан“, вместо празни лични обиди. Споделеното мнение е на адвокат и засяга конституционните права на всички, нещо, което Росен Йорданов очевидно пренебрегва в ефир.  Защитата на свидетели с адвокат е конституционно право (чл. 56 от Конституцията-цитиран от адвокатката), а не „защитна реакция“, както се опитва да го изкара РЙ.

Общи условия

Активация на акаунт