Светът през обектива - фотографската тема 6 част

• 21 177
  • 492
  •   1
Отговори
# 225

Фотограф - не . Продаваеми манипулации на фотографии във фотошоп.  Simple Smile

Честито   bouquet
благородно ти завиждам
Искам и аз  Cry

Никон си е Никон , нека от малък знае син ти , че това е най-доброто.  Grinning

Абсолютно,
семейна религия си е това, не може току така да не я следва  Joy

Трислон

Снимката, която си пуснала изглежда много остра.
Аз с моя китов Никон (18-55) такова нещо на съм постигала  newsm78
но пък ми е удобен като фокусно разстояние

# 226
Вечернице, много ти е сладък рожденика
Тортата ти ли я прави?

# 227

Понеже и аз се замислям за Nikon D40 / D50 кит и после един теле - до 200 или 300мм

Асинка,от тва което четох,мисля,че Никон Д40 е по-скоро съпоставим с новия Никон Д40X
А Никон Д50  много по-добър,но мисля,че не се намира нов вече.

Аз имам възможност сега за един Никон Д80 и проблемът е какъв да е обектива.Предполагам,че ще бъде 18-135 мм.
Стискайте палци!

# 228
Аз с моя китов Никон (18-55) такова нещо на съм постигала  newsm78
но пък ми е удобен като фокусно разстояние

Рали,ти Никор 50 мм ли ползваш най-често?

# 229
Trislon-разкошна снимка!
Аз до колкото знам, китовите не са голяма прелест. Аз снимам с твърди MF обективи, които имат разкошен рисунък. Мъжът ми също ги използва много, и другото, което е че едно време оптиката им е била разкошна.

# 230
Фрида,и аз мисля така,но така или иначе е по-добре да се купи кит,отколкото само тяло,та избирам по-малкото зло.

# 231

Рали,ти Никор 50 мм ли ползваш най-често?
[/quote]

Да, и съм много доволна
Ако имаш възможност да си го вземеш, не се колебай

# 232
Вечернице, първо да ти е жив и здрав рожденника, макар и на патерици  bouquet  bouquet  bouquet Извадил е късмет с такава мама като теб  bouquet

Да обектива на Никон - Рали може иб е по- компетентна, защото все пак снима с Никон Hug Аз съм снимала 18-135 и бях много доволна от резултата. 18-70 не съм го пробвала, но един приятел снимаше с него. Снимките му не бяха много остри, но не мога да ви кажа дали е било от условията, от неговите възможности като фотограф или от самия обектив Rolling Eyes

# 233
Само да вметна, че тортата е мое производство.
Вечернице, много ти е сладък рожденика
Тортата ти ли я прави?
Лулу, утрепа рибата с тоз аватар! Peace
Що се връзваш. Остави дамата да пасе. Аз заради такива глупости едно време даже регистрацията си смених.
Вече съм дебелокожа. Или поне се правя на такава hahaha

Последна редакция: чт, 10 май 2007, 12:23 от Вечерница

# 234

ма то не е смешно бе направо ме ошашавиха с тия никове, помислих че е Вечерницата, че тя току перне някой нов ник, а то била Тео... станах за смях тука с техните промени Joy Joy
А простено ти е.
Ама мен скоро не ме е удряла сачмата.
Май съм се кротнала Joy
Какъв ефект търсиш с този обектив?
По-скоро търся универсалния китов,за който да чуя добра дума.А после да мога да прибавя и още някой теле.

Направо се влюбих в чесъна!
А дали ще мога да ползвам никонски обектив на канона?

# 235
лулу! много си зла  Laughing Ягодки ядеш ли?Simple Smile МОето момченце вчера за първи път опита -ето да ви почерпя и вас от същите:)

# 236

Да обектива на Никон - Рали може иб е по- компетентна, защото все пак снима с Никон Hug Аз съм снимала 18-135 и бях много доволна от резултата.
Ми, не съм  Embarassed
Никога на съм снимала с 18-135

А ти що си такава зла?  Joy Joy

# 237

А ти що си такава зла?  Joy Joy
Заради фотошопската тема. Mr. Green

# 238
хррррр и хапя  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Мина ми още вчера, днес ми е само много смешно Mr. Green Питбулчето много ме изкефи и реших че много ще пасне на новото ми амплоа, което ми натрапиха Mr. Green От тук нататък да знаете и да се пазите Twisted Evil Мммм да и местожителството ще взема да си сменя Laughing

amber, мерсаж за ягодките  bouquet Да ти е жив и здрав мъника и пак да ни почерпиш Joy Hug Много добре изглеждат на тази точкова покривка Flutter На най- отворена бленда ли ги снима?

# 239
Много добре изглеждат на тази точкова покривка Flutter На най- отворена бленда ли ги снима?

Не-нямам статив за отворена бленда:( Оня ден правих опити да снимам на тъмно,с по-отворена бленда и голяма експозиция,но пусти  паркинсон-нищо не се получи.Ягодите станаха доста тъмни и ги оправих с любимата ми Пикаса:)И на мен ми харесаха с тази точковота покривка-стоят ми някак ретро-като от моето детство:)

Общи условия

Активация на акаунт