Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 008 387
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 3 930
Готино!  hahaha

# 3 931
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...Тя - Искам да ме поздравиш с  "Гадно" на Queen ...
Скрит текст:
I want to break free
I want to break free
I want to break free from your lies
You're so self satisfied I don't need you
I've want to break free
God knows, ГАДНО I want to break free

Joy Joy еее, така и звучи на жената - така го нарича. тя все пак не е профи Wink

друго си е по БНР да слушаш "Смок на дървото" Wink smoke on the water или Владо Беряну да превежда по телевизията  на живо от концерт на Майкъл Джаксън: "Кой е това?" - who's bad Wink

# 3 932
  • Leeds, UK
Сетих се и един лаф на учителката ни по немски! Бяхме в час и вратата се отваря, един младеж търсеше някакво момиче, но със сигурност беше объркал стаята. Отваря вратата и се беше хванал за пакета и си го наместваше и почесваше, без срам, и вика" Десислава, тука ли е?". Ние му викаме, че няма такова момиче тук при нас и той затвори вратата. А даскалката изкоментира "Мале, не знам на Десислава, какво ще й се случи, като я намери...."

# 3 933
  • Варна
друго си е по БНР да слушаш "Смок на дървото" Wink smoke on the water или Владо Беряну да превежда по телевизията  на живо от концерт на Майкъл Джаксън: "Кой е това?" - who's bad Wink

Ооох и досега, толкова години по-късно, когато чуя/видя Береану или кака Лара все за този концерт се сещам. Половин час го повтаря това "Там! Кой е там? Там! Там! Кой е там! Там!" smile3555

# 3 934
  • София
Съпругът ми ще излиза с децата. Облича малкия:
- А с това дебело яке не може.
- Ако завали ще е ок.
- Че то ще завали всеки момент. Големият облак се изваля и се махна, а сега идва... цяла облачност.

# 3 935
Другият път - правим диктовка по немски на приказката за храбрия шивач, който с един удар убил 7 мухи и си го написал на пояса. В бързината вместо " sieben tote Fliegen" /седем мъртви мухи/, съм написала: sieben Tote fliegen" /седем мъртъвци летят/. Учителката си умря от смях.

Аз пък по руски - вместо цыпленок (пиле) написах щыпленок. Flutter

# 3 936
  • До сърцето...
Сетих се и един лаф на учителката ни по немски! Бяхме в час и вратата се отваря, един младеж търсеше някакво момиче, но със сигурност беше объркал стаята. Отваря вратата и се беше хванал за пакета и си го наместваше и почесваше, без срам, и вика" Десислава, тука ли е?". Ние му викаме, че няма такова момиче тук при нас и той затвори вратата. А даскалката изкоментира "Мале, не знам на Десислава, какво ще й се случи, като я намери...."

Joy Joy Joy Смяла съм се сама, половин час!

# 3 937
  • Winterfell
Ще изтипосам една клиентка,заради която цял ден ходих като жокер,с усмивка до ушите Crazy
Беше с малко детенце,поръчва на него един сок банан и казва "А за мен един дълъг'' Shocked Crazy hahaha Искаше да каже дълго кафе,ама нещо я обърка пустия банан Laughing

# 3 938
Майка ми към 3-годишната ми племенница - Дай да хвърлим тази блузка (като има предвид да я съблече и да я хвърли за пране, защото нещо я е изцапала). Малката: Ама защо ще я изхвърляме  Shocked  (мислейки си, че ще я хвърлим на боклука).

Трябва да се внимава, когато се обръщаш към дете. Имам сестра доста по-малка от мен и веднъж я помолиих да "изхвърли пепелника". Е познайте, връща се, питам я аз "къде е той"
- ами ти нали каза да го изхвърля ...  newsm78
 Laughing

# 3 939
Съученик или съученичка на сестра ми (не помня вече,беше отдавна),беше написал Неон Витрилски,вместо Неофит Рилски.То бива да не си чувал Неофит Рилски,ама чак толкова...

Като малка Виктор Юго го мислех, че е Викторио Го. А Трендафилка Немска и сега си я чувам като Трендафил Канемска  Embarassed
На мен ми става смешно, като чуя в края на някой филм "Режисьор на дублажа:..." - като малка си мислех, че е "режисьорна до плажа" Embarassed

И аз,и аз  Laughing -за режисьора

Аз пък за онази песен "Отвори ми, нося тишина", мислех, че се пее "Отвори ми, нося ти шейна".  Laughing

# 3 940
  • ES
.....Аз пък за онази песен "Отвори ми, нося тишина", мислех, че се пее "Отвори ми, нося ти шейна".  Laughing
А аз "Отвори ми, нося ти жена", бях малка де, та се чудих каква жена носи

# 3 941
  • Варна
Майка ми пък чувала "Хеей, знай, някой ден Лиска се обръща", докато не ме чуда си го пея по правилния начин (листа)

# 3 942
"Сбогом, да носиш ти слива утре далече от мен"  Simple Smile

# 3 943
"Сбогом, да носиш ти слива утре далече от мен"  Simple Smile
       Joy Joy hahaha hahaha

# 3 944
  • Варна/Лондон
''Край реката редят се, редят се сополите...'' Laughing

Общи условия

Активация на акаунт