Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 008 375
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 3 915
Две мои колежки се кикотят в коридора. Влезе едната в моята стая и аз, нали съм любопитна, я питам на какво се смеят. Оказа се, че другата колежка, докато приемала  молба за детски добавки,направила забележка на един гражданин, че много ситен подпис е с сложил, с думите:
Е-е, ама господине, сложете МИ го по-голям, де!   Crazy  hahaha - и излязла от неудобство от приемната.  Embarassed  Laughing  Laughing  Laughing

# 3 916
Миналата седмица пътуваме с кола със съпруга ми, свекърва ми, детето и един приятел на свекърва ми /шофьорът/. Беше доста топло, но валеше и в колата не се диша. Шофьорът отваря леко прозореца си и пита: - Така влиза ли ви дъжд?
А, аз изтърсих: - О, нека да влиза, много ми е хубаво да ми влиза!  Embarassed Laughing
Никой нищо не каза /може би от съобразителност/, само съпругът ми ме погледна многозначително...

Друг случай:
Приди години бях касиерка. Идва клиент, прави няколко операции, от различни сметки, накрая подава пари и пита: Ще ми ми ги вкарате ли в сметката? Аз /вече издухала от работа/ разбира се отговарям : "Ще ви ги вкарам! Всичките на едно място ли?"

# 3 917
  • София
 В нощта на земетресението на 22 мой приятел събужда жена си и и казва:
- Бързо облечи се, взимай бебето  и да излизаме.
- А какво да си облека?
- Нещо, като за земетресение.
 Joy

# 3 918
.....
- А какво да си облека?
- Нещо, като за земетресение.
 Joy
hahaha hahaha hahaha

# 3 919
  • Ланкър, планините Овнерог
Съученик или съученичка на сестра ми (не помня вече,беше отдавна),беше написал Неон Витрилски,вместо Неофит Рилски.То бива да не си чувал Неофит Рилски,ама чак толкова...

Като малка Виктор Юго го мислех, че е Викторио Го. А Трендафилка Немска и сега си я чувам като Трендафил Канемска  Embarassed

# 3 920
Преди два дни бяхме на абитуриентски бал в Русе. Там е модерно да се свири с футболни свирки. Мъжът ми говори по телефона с един негов приятел, който на майтап му поръчал да си купим свирките от София, че там били изкупени. Мъжът ми, кискайки се, ми предава разговора, а аз в отговор изтърсвам: "Какво, той свирка ли иска?"..... Embarassed Embarassed

# 3 921
Съученик или съученичка на сестра ми (не помня вече,беше отдавна),беше написал Неон Витрилски,вместо Неофит Рилски.То бива да не си чувал Неофит Рилски,ама чак толкова...

Като малка Виктор Юго го мислех, че е Викторио Го. А Трендафилка Немска и сега си я чувам като Трендафил Канемска  Embarassed

Ох,на фона на това ,аз направо съм си била супер проста... Blush
Като ни караха в първи клас да учим Аз съм българче" ,в куплета където се казва
"Всичко българско и родно
любя,тача и милея!"
Та точно там всеки път се чудех кои аджеба са тези трите-Любя,Тача и Милея,и кой ги е кръстил с тези тъпи имена... Mr. Green Crazy

# 3 922

На мен ми става смешно, като чуя в края на някой филм "Режисьор на дублажа:..." - като малка си мислех, че е "режисьорна до плажа" Embarassed

# 3 923
  • София
А аз като малка си мислех, че Стилист Капанов си се казва така. Embarassed
малко име -Стилист
фамилия-Капанов

# 3 924
  • София
Аз пък винаги съм се чудела какво е това нещо "бубалази", което мама споменаваше, когато ме гъделичкаше. После разбрах, че някаква буба лази. Laughing

# 3 925
  • Leeds, UK
В духа на спомени от детството се сетих за 2 изцепки в училище. Първата - трябваше да научим наизуст Монологът на Хамлет. Аз нямах книгата и моя приятелка ми го препечата на пишеща машина. Аз дори не го бях прочела и един път, когато ме вдигнаха да го рецитирам. Учителката се беше обърнала към прозореца, аз сложих листа пред мен и с едно око към него и едно към нея, започнах да го чета артистично, без да мисля. Съответно не забелязах, че има печатна грешка и вдъхновено казах: "...с очи чАрвени от солта на мнимите сълзи..". При което тя се обърна веднага и ме попита: "Какви очи?" и аз казах: "Ми, червени". Е, разбра, че го чета и ми писа 2.
Другият път - правим диктовка по немски на приказката за храбрия шивач, който с един удар убил 7 мухи и си го написал на пояса. В бързината вместо " sieben tote Fliegen" /седем мъртви мухи/, съм написала: sieben Tote fliegen" /седем мъртъвци летят/. Учителката си умря от смях.

# 3 926

На мен ми става смешно, като чуя в края на някой филм "Режисьор на дублажа:..." - като малка си мислех, че е "режисьорна до плажа" Embarassed

И аз,и аз  Laughing -за режисьора

# 3 927
В духа на спомени от детството се сетих за 2 изцепки в училище. Първата - трябваше да научим наизуст Монологът на Хамлет. Аз нямах книгата и моя приятелка ми го препечата на пишеща машина. Аз дори не го бях прочела и един път, когато ме вдигнаха да го рецитирам. Учителката се беше обърнала към прозореца, аз сложих листа пред мен и с едно око към него и едно към нея, започнах да го чета артистично, без да мисля. Съответно не забелязах, че има печатна грешка и вдъхновено казах: "...с очи чАрвени от солта на мнимите сълзи..". При което тя се обърна веднага и ме попита: "Какви очи?" и аз казах: "Ми, червени". Е, разбра, че го чета и ми писа 2.
Другият път - правим диктовка по немски на приказката за храбрия шивач, който с един удар убил 7 мухи и си го написал на пояса. В бързината вместо " sieben tote Fliegen" /седем мъртви мухи/, съм написала: sieben Tote fliegen" /седем мъртъвци летят/. Учителката си умря от смях.
                    hahaha hahaha Joy Joy

# 3 928
  • София
Празнуваме рождения ден на моя колежка. Имаме възможност да я поздравяваме по радиото колкото си искаме и с каквото си искаме.

Тя - Искам да ме поздравиш с  "Гадно" на Queen - крещи с всичка сила, за да надвика музиката.
Аз -  newsm78 - Харесвам Queen и зная повечето им песни.
Останалите гости -  newsm78   newsm78   newsm78

Скрит текст:
I want to break free
I want to break free
I want to break free from your lies
You're so self satisfied I don't need you
I've want to break free
God knows, ГАДНО I want to break free

# 3 929
  • София
Празнуваме рождения ден на моя колежка. Имаме възможност да я поздравяваме по радиото колкото си искаме и с каквото си искаме.

Тя - Искам да ме поздравиш с  "Гадно" на Queen - крещи с всичка сила, за да надвика музиката.
Аз -  newsm78 - Харесвам Queen и зная повечето им песни.
Останалите гости -  newsm78   newsm78   newsm78

Скрит текст:
I want to break free
I want to break free
I want to break free from your lies
You're so self satisfied I don't need you
I've want to break free
God knows, ГАДНО I want to break free

Oh, dear God! Joy

Ма то верно си е гадно да не си свободен. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт