Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 008 347
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 4 005
Вчера с мъжа ми гледаме европейското по футбол (да отбележа, че той изобщо не се интересува от футбол и ако изобщо изгледа някой мач, ще е я на световното, я на европейското). Играят Германия и Холандия, коментаторът се раздава отвсякъде, реди имената на ритнитопковците .. Швайнщайгер, ван Перси, Гомес, ван Перси... По едно време мъжа ми "Абе какъв е тоя Памперси, ега ти името!  ShockedJoy

# 4 006
  • о`майна лунна нощ е
Вчера с мъжа ми гледаме европейското по футбол (да отбележа, че той изобщо не се интересува от футбол и ако изобщо изгледа някой мач, ще е я на световното, я на европейското). Играят Германия и Холандия, коментаторът се раздава отвсякъде, реди имената на ритнитопковците .. Швайнщайгер, ван Перси, Гомес, ван Перси... По едно време мъжа ми "Абе какъв е тоя Памперси, ега ти името!  ShockedJoy

hahaha По-добре да не стъпва в кръчма по празниците, че ще го убият с кегчета бира, ако изръси нещо такова там  Mr. Green
... Памперси ....  Joy

# 4 007
  • София/Горна Оряховица
Шванщайгер го чувах като "СвинЩайгер" и си мислех за ... щайги със свине  Rolling Eyes . Добре сме  Mr. Green .

# 4 008
Аз  предизвиках неистов смях у колегите си в 1-ви курс. Решавам аз, че трябва да почна да се сприятелявам с другарите по съдба, с които ще сме неразделни следващите 4 години. Забелязвам, че в групата ми има близначки и веднага се лепвам за тях . Разказват ми момичетата откъде са, защо са избрали тази специалност и как голямата им сестра учела в съседния на нашия университет. Аз вече супер впечатлена викам " Еха, 3 момичета, баща ви голям герой", а те ми отговарят , че имат още една сестра и всъщност за тризначки с още една кака. Аз , изпаднала в такова въодушевление се изцепвам насред стаята : Е, смятай, тризначки! Ама третата колкото вас ли е голяма? ( на години)  ooooh!   Тия момичета като оцъклиха едни очи.... Следващите 4 години май ме мислеха за доста глуповата след тая гениална фраза, излязла от устата ми  Crazy

# 4 009
  • София
Днес цял ден си припявам една песничка:

В рейс са блеща,
нума-нума-е,
нума-нума-е
...

Само ИрПуц може да ми помогне  Thinking Пуци бе, хич не му отбирам на румънещия, какво искат да ми кажат тия хорица?  newsm78

# 4 010
  • София/Горна Оряховица
Оооо, тая цялата песен ми е една мъгла  Mr. Green . И рейсоев чувам, и за леща пеят, въобще ... чудо и приказ.
А то било за лИбоФ под ... върба ли беше, липа ли  newsm78 /

# 4 011
Любов под липите  Simple Smile

# 4 012
  • София
То това е ясно, рейса и блещенето ме интересуваше Simple Smile

# 4 013
  • Казанлък of all places
Атти, докато домна ИрПуц се намеси, гледай, гледай тука! И за блеенето и за плещенето :

Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei,
Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei.
Chipul tau si dragostea din tei,
Mi-amintesc de ochii tai.

което се превеждало като :

Искаш да заминеш, но няма, няма да ме вземеш,
няма, няма да ме вземеш, няма, няма да ме вземеш.
Лицето ти и любовта от липата,
напомнят ми за твоите очи.

Кошмар!  Mr. Green Sunglasses

# 4 014
  • София
Лицето ти и любовта от липата,
напомнят ми за твоите очи.
Бряхшмусънизнай и поезия! То метафори, то чудо!  ooooh! Благодаря ти, Ангелина   bouquet

# 4 015
Тази песен е прекалено сложна от към значение...  Laughing Виждам, че се лее жал и мъка, пък на мен ми става едно такова весело като я чуя. Грам не разбирам май.  Crazy

# 4 016
  • Mars Hotel
Лицето ти напомня ми за твоите очи?! Crazy Много засукана тая румънска лирика... Но това ми напомни за другата песничка на тези образи, в която се пее:"...че съм войник".

Пуце, кво беше "войник", бре? Нещо като хайдук ли? Mr. Green

# 4 017
Доста забавна темичка  Grinning Аз имам доста изцепки, но най- голямата е...
Преди около година си седим с мъжа ми в кухнята, прозореца е отворен, а на вън започва да вали. Аз се обръщам към него и му казвам: Ааааааа дъжка пръс през прозорения отворец!!! Crazy smile3556 После доста дълго време ме майтапеше Mr. Green
Ако се сетя и друго пак ще пиша.

# 4 018
Случка от днес. На някаква презентация сме и трябва да се проведе импровизиран търг за шампанско и кутия бонбони - ей така, за идеята да има пазарлък, иначе нищо не се плаща, тоя дето предложи най-много пари, ги печели подарък. Почва наддаването, ама останалите "играчи" хич не взимат участие, пък презентаторите ги наблюдава големия шеф и не вървят нещата.. бутам аз мъжа ми да участва, мина едно завъртане и после пак се умириха, ама явно не е добре, нужно е още наддаване.. и аз да мотивирам мъжа ми пак да наддава, се изцепвам "Айде, бе мило, това е шампанското на живота ми"..  newsm53  не знам откъде ми дойде, но като се разхили цялата зала, тогава се усетих какво съм казала.. е, спечелихме го шампанското  Joy

# 4 019
 Joy Joy Joy
Ох, базинга, умори ме. И как беше шампанското?  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт