Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 008 900
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 4 065
  • Mars Hotel
С дъщеря ми сме на кино...

Ох, това беше много добро!  hahaha

# 4 066
  • о`майна лунна нощ е
Коментар на статия за кражби от домове през отворени прозорци и комарници.

"Влизаме ,където можем.Стоим ,докато стане опасно. Излизаме удовлетворени .Като при секс."

# 4 067
  • София
С дъщеря ми сме на кино. Тя пита:

-Какво е "хоризонт" ?
Обяснявам:
-На плажа като погледнеш нали виждаш една черта, където небето се слива с морето - ето това е хоризонт.
След 15 мин тя:
-Какво е "слива"?
Аз отговарям:
-Плод!
-Какъв плод??? Shocked
Аз вече леко изнервена:
-Е как какъв - син един такъв, не се ли сещаш!
А тя още по-изнервена:
- НЕ, не се сещам! И КАКВО ОБЩО ИМА ТОЯ ПЛОД СЪС ХОРИЗОНТА??? #Cussing out

Чак тогава зацепих, че е имала предвид предното ми обяснение и е трябвало да разтълкувам "сливане"  Blush

Много добро Simple Smile

# 4 068
- Дайте ми един ГЛИСТЕР (блистер) аналгин.

# 4 069
Една приятелка (одиторка) в аптеката беше казала : Едни тампони ОББ Joy

# 4 070

- От половин час те гледам как ходиш по плаца с ръце в джобовете - в едната баничка, в другата цигара!  Joy

# 4 071
С една приятелка се бяхме разбрали да излезем на по кафе ,и аз трябваше да отида да я взема от тях.Звъня и на домофона и казвам да слезе долу че я чакам а, тя ми вика:Ами ти каде си сега от каде се ми обаждаш? #Crazy

Това е дежа вю: Имам същата история с майка ми, звъня и от домофона на входа, тя вдига, аз казвам:
-Мами, слизай да ходим до Мола.
Атя:
-Ама ти там ли си ?  Shocked Shocked Shocked

Е как да съм в Мола, като звъня от домофона! И до ден днешен ми е много смешно и припомням на майка ми този случай, като твърди, че притежава логическо мислене  Rolling Eyes

# 4 072
Купувам си череши. Гледайки ги, казвам на продавачката - половин килограм череши. Тя ме пита - с дръжки или без? Аз отговарям, без да вдигам поглед от щайгата: Ами няма значение, те са за ядене. А жената ме питала за найлоновата торбичка...

# 4 073
  • На острова
С дъщеря ми сме на кино...

Ох, това беше много добро!  hahaha
Много!

# 4 074
Преди години стоим на село с една приятелка и си бъбрим и минава една бабка и пита:
-случайно да знаете дали перилото върви"? и приятелката
-Вчера отиваше! Joy Joy Joy

# 4 075
Какво е това перило?

# 4 076
  • София/Горна Оряховица
Ей тая джвъчка:

# 4 077
Съученик или съученичка на сестра ми (не помня вече,беше отдавна),беше написал Неон Витрилски,вместо Неофит Рилски.То бива да не си чувал Неофит Рилски,ама чак толкова...

Като малка Виктор Юго го мислех, че е Викторио Го. А Трендафилка Немска и сега си я чувам като Трендафил Канемска  Embarassed
по този повод като бях малка, след всеки филм повтарях дублиращите актьори,като Трендафилка Немска ( убедена бях , че е така ) и винаги добявах от себе си Миша Горбачова  Joy нямам идея защо бях решила, че и той трябва да е там. Явно много често съм му чувала името

Хора, сълзи ми потекоха от темата!

А това ми напомни как по време на лекция записах името на Готлиб Даймлер като Котлик Гайнер. Нъл съм си от село и не го бях чувала.  Embarassed Толкова народ ми преснимаха лекциите... А аз осъзнах фала чак като четях за изпит и си взех учебник, в който прочетох името...

А мой роднина в началото на 90-те прочете във в-к Стандарт името на Мицутакис като "мотоциклетист". Още помня цялото заглавие: "Мицутакис се опасява от военно присъствие на САЩ на балканите".  hahaha

С едно шефче преди години спорехме за словореда в едно ботево стихотворение /Тежко, тежко! Вино дайте! и т.н./, но така се бях разпалила, че накрая в яда си изцепих: "Ох, стига! Зависи от превода- аз съм го чела така!"  Joy Ботев и превод.  ooooh!

На щанд в супера искам да купя салата зеле с моркови, ама като си знам мекия говор и че ще кажа "зелИ" си повтарям "зелЕ с моркови, зелЕ с моркови!". Идва ми реда и казвам: "300гр. салата зелИ с морковЕ!"

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 10:28 от Coolmummy

# 4 078

Перилото е място където се перат килими,направено е специално за целта има ги в селата по принцип.

# 4 079
  • Бургас

Перилото е място където се перат килими,направено е специално за целта има ги в селата по принцип.
При нас го знаем бара.

В момента сме на село,вечер ходим да си купуваме овче мляко от една приятелка.На връщане към къщата ни е баир.Щерката снощи имаше пешен зор да стигне до нас а аз и казвам: 
-Бягай мама по баира,то е нанадолнище.

Общи условия

Активация на акаунт