Нещо смешно, което сте казвали без да се замислите ІІ

• 1 008 740
  • 5 791
  •   1
Отговори
# 90
Сутринта, след цяла вечер на кръчма , половинката ме кара до работа . Аз, преди да сляза от колата, се обърнах, целунах го и му казах "НАЗДРАВЕ" .

# 91
Влизам в магазин за месо:
- Имате ли пилешки крилца?
- Не
- А свински?
Joy hahaha Това ми прилича на вица за Зайо в месарницата Laughing

# 92
Една паста "Сух Балкан".
Ти пак ли си във форума "Майка".

Последна редакция: чт, 26 апр 2007, 16:28 от zorika

# 93
Една позната изживява несподелена тийнейджърска любов. Гледа го от далече, но не го познава. Стотици пъти си представя, как ще му се представи + разни други работи  Mr. Green Един ден, на вратата и звъни нейна приятелка, заедно с обекта на нейните желания. Тя отваря вратата и казва:
- Приятно ми е, Явор се казвам!  Mr. Green

Това е велико просто  Joy

Както и това със свирките и бурканите  hahaha

# 94
Гаджета сме още с моят мъж,
...на купон на една вила.
Вечерта лягаме да спим-3 двойки в една стая.
Нашето одеяло-родопско,от тия с космарлаците.
И понеже съм се сгушила на гърдите му,той дърпа одеялото нагоре и космите ме дразнят.
След много хилене и говорене на глупости компанията позамлъква.
...и тогава моят глас в тъмното:
"Коте,пъхни си го под мишницата,че ми влиза в устата"
Сещате се какво следва...
 Joy Joy Joy
Направо се скъсах от смях! Joy Joy Joy

# 95
Сутринта, след цяла вечер на кръчма , половинката ме кара до работа . Аз, преди да сляза от колата, се обърнах, целунах го и му казах "НАЗДРАВЕ" .
   Joy Joy

# 96
  • Пловдив
Отивам до кварталния магазин за пилешки бутчета,но незнайно защо изтърсвам,,Имате ли пилешки крака?,, След като ми отговориха-Не ,никой не ги търси,аз се възмущавам ,че е невъзможно само аз да готвя тези продукти от цял квартал.Е ,разбрахме се накрая,но голям срам,да ме пращат в магазин за кучешки храни ,защото аз явно готвя на домашните такива неща.

# 97
Гаджета сме още с моят мъж,
...на купон на една вила.
Вечерта лягаме да спим-3 двойки в една стая.
Нашето одеяло-родопско,от тия с космарлаците.
И понеже съм се сгушила на гърдите му,той дърпа одеялото нагоре и космите ме дразнят.
След много хилене и говорене на глупости компанията позамлъква.
...и тогава моят глас в тъмното:
"Коте,пъхни си го под мишницата,че ми влиза в устата"
Сещате се какво следва...
 Joy Joy Joy
Направо се скъсах от смях! Joy Joy Joy

ОХХ, и аз  hahaha hahaha hahaha
Направо ме съсипахте от смях hahaha

Аз имам една случка като студенти.Приготвяме се за 8-декември да ходим на ресторант.Бяхме се събрали няколко човека и всеки бърза, аз се гримосвам, мъжете -кой се бръсне, друг се облича,лудница.Моя мъж сега/тогова гаджета/ се бръснеше в банята.Обаче се порязал и иде с тичане и викане към мене,  крещи :
- Духаааай... а аз :
-Къдееееееее???? - всички леж от смях hahaha

# 98
Аз - бременна в 9 месец. Пътуваме с мъжа ми към Казанлък и по пътя , малко след Пловдив продават в една каравана жива риба. Сложили една голяма табела, собственоръчно изписана - ТОЛСТОЛОБ,СОМ Аз я виждам и възкликвам :"Е, тия пък чак сайт са си направили". (бел.ред. чета го толстолоб точка ком) И до днес се напикавам от смях като се сетя Simple Smile

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
еййй ,ше ме уморите ,значи

# 99
Вечерта преди серклажа, аз умирам от страх. Знам че е проста манипулация, ама... Обажда ми се най добрата ми приятелка и набързо схваща какво е положението. За да ме успокои ми казва - Да дойда утре, ако нещо стане - съм 0- да давам кръв (то и нейния акъл - досущ като моя)! Пък аз - не, викам - седи си , пълна с кръв!
На самия серклаж - слагат ми упойката и доктора ми вика - лека нощ! А аз по навик от децата - да спиш във кош!
Със същата приятелка - ще си купувам обувки... Харесвам едни, а тя - ти луда ли си да ги купиш тия?! Пък аз по инерция - да, а ти? Тя - и аз, ама поне нямам пари! Joy
В магазина - пазарувам, ама нямам много пари и се притеснявам че няма да стигнат... Детето нещо се върти, а до него- стелаж с алкохолни. Касиерката ми казва - да не събори нещо детето, ти остави бутилките, ама ще го  нарежат! Пък аз, се замислям, че ако ги счупи не мога да ги платя, отговарям - ти остави детето, ама ще потроши бутилките! Тя  Shocked
Четох някаква статия, че по време на бременноста, мозъкът на жената се "изглаждал" и затова жените не помнели... Виждаме се с едни  познати - а жената бременна, и аз със целия си пачи акъл й викам - ти знаеш ли че сега си много тъпа? Embarassed
Ох, те мойте простотии край нямат! Пак ще пиша...

# 100
Моят приятел много ме разсмя когато в средата на март видя хора да носят зюмбюли и възкликна доволно "яяя, люляка цъфнал"  Joy hahaha

# 101
Една приятелка вместо да ми каже -Ей,Веси, ми каза -Ей,вестник

# 102
Най-прясната ми изцепка - идват ми гости с дете снощи, а аз пека пица. И аз, говоря с умалителни заради детето, викам: а, много навреме идвате, тъкмо ще хапнете по една пичка (вместо пицка)

# 103
Обажда ми се на 8-ми март братовчед ми да ми честити празника и аз след разговори с доста жени на неговото "Честит празник!" отговарям "Мерси,и на теб".Той човека усети,че съм се ошашавила и си се посмяхме доста.

# 104
  • София
Отивам да кандидатствам в НБУ за специалността "Приложно културознание в туризма" и случайно след теста виждам една съученичка, и тя кандидаствала там. Та пита ме момичето "Ти за какво кандидатства?", а аз в бързината да отговоря изръсвам "Културизъм" Joy

Общи условия

Активация на акаунт