Избор на телефон - 4 тема

• 3 772
  • 95
  •   1
Отговори
  • София
Заповядайте в новата тема за взаимопомощ при избор на нов телефон. Simple Smile
Старите теми: 1, 2, 3

# 1
Благодаря за новата тема. Ѕаmѕung пpeдcтaви нoв peĸлaмeн видeoĸлип, в ĸoйтo дeмoнcтpиpa нoвaтa фyнĸция зa пoвepитeлнocт Zеrо-рееkіng нa cмapтфoнa Gаlаху Ѕ26 Ultrа. Texнoлoгиятa e пpeднaзнaчeнa зa зaщитa нa eĸpaнa нa cмapтфoнa oт нeжeлaни пoглeди

# 2
Вече съм за нов телефон, от години използвам Айфон, но преди 2 години получих служебен самсунгс23 и останах много впечатлена. Пред дилема съм как да продължа - самсунг или айфон. Дали няма да съжалявам, ако сменя?

# 3
зависи за кой определен модел самсунг и кой модел айфон.

# 4
Твърдо съм за Samsung (или LG), каквито ползвах преди време. През последните 5-6 години обаче се пренасочих към Xiaomi и съм изключително доволна. Имах Mi 11S, но след 4 години и половина започна да ми пада бързо батерията и за Коледа си купих нов - Redmi Pro 14+ 5g. С добри технически данни, бърз процесор, камера, звук. Никога не са ми давали никакви дефекти, не съм имала проблеми. 😊

# 5
зависи за кой определен модел самсунг и кой модел айфон.

Ами за самсунг съм се насочила към по-евтини варианти - а56, от този тип, а Айфоните са ясни, там няма евтин....

# 6
Не са лоши а56, стига да не очакваш да е като S серията им, от която са ти впечатленията. Няма как средният и високият им клас да са на едно ниво, иначе са си съвсем прилични телефони. Вече зависи ти на какво държиш и какъв ти е бюджетът.

# 7
Аз съм със Самсунг А54, майка ми е с А56. Ако държиш на добра камера, не препоръчвам.

# 8
има разлика между А серията и S серията - в процесори и особено камерите. сравнявал съм един до друг снимки и видео. т.е. ако искате много добри снимки S или айфон.
макар че и А5... прави сравнително добри снимки

# 9
Със сигурност, аз коментирам серия А Simple Smile

# 10
Амии важна ми е камерата да, със сигурност. Без да разбирам от процесори и такива неща, ми изглеждат еднакви.. но явно не е точно така..

# 11
процесорът участва в обработката на изображението. по-хубав процесор означава по-добра обработка

# 12
Добре, ще поставя нещата така - ако говорим за един клас процесори и като цяло телефони самсунг и айфон, кой бихте взели?

# 13
Аз съм с Андроид,откакто се помня, та мнение за Айфон нямам.

А моята чуденка от миналата седмица към днес мина към:

REDMI Note 15 Pro 5G и REDMI Note 15 Pro+ 5G.

Никога не съм обичала да давам много пари за телефони (визирам S25, към който се бях насочила)
а това Редми ми се струва супер като съотношение цена/качество. Въпросът е кой от двата модела да избера, дадоха ми добра цена и за двата от Виваком.

# 14
Добре, ще поставя нещата така - ако говорим за един клас процесори и като цяло телефони самсунг и айфон, кой бихте взели?
Всеки с Android ще ти каже Samsung, а другите iPhone.

REDMI Note 15 Pro 5G и REDMI Note 15 Pro+ 5G.
+ модела.

Общи условия

Активация на акаунт