Джулай, но не на морския бряг

• 441
  • 4
  •   1
Отговори
Искам да организирам джулай морнинг на любимия, но морето ми е далечко. Търся нещо по-близо до София. Например в Троян и Дряново не сме били. Не знам обаче там дали има хубави хотели/къщи за гости с изглед на изток.
Моля за предложения Heart

# 1
  • В.Търново
Ако не е на морския бряг няма да бъде Джулай морнинг, а просто 1 юли. По-добре се насочете към морския бряг, ако искате да празнувате точно Джулай морнинг.
Не знам в тези планински райони какви изгреви ще наблюдавате. Дляново няма хубави хотели. Троян и там позападна района. Евентуално в района на с. Чифлик, където има минерални басейни в хотелите, но и там нивото западна. И от тези планини нищо няма да видите.

# 2
  • София/Севлиево
И Чифлика,и Шипково са хубави,но в Чифлика са се пооляли с цените в последните години.В Шипково ходим в един хотел, който се намира доста на високо и има чудесна гледка към околните гори,има минерален басейн.Ама няма море(нали Джулай с това се свързва)...

# 3
  • В.Търново
И Чифлика,и Шипково са хубави,но в Чифлика са се пооляли с цените в последните години.В Шипково ходим в един хотел, който се намира доста на високо и има чудесна гледка към околните гори,има минерален басейн.Ама няма море(нали Джулай с това се свързва)...
кой е този хотел?

# 4
  • София/Севлиево
Хотел Панорама,ние отсядаме в самостоятелната къща към него(тя е за две семейства,водим си приятели с деца,или 8-9 човека).Водата в басейна е минерална,но не е много топла(като цяло водата в Шипково не е толкова топла като в Чифлика).

Общи условия

Активация на акаунт