Никога не съм му обувала такива неща,дори зимата и да чукна на дърво не ми е боледувал.От вируси и 5 чорапогащника да му сложиш,пак няма да го опазиш!Дано бебче бързо оздравее 
Грета,разбирам как си се чувствала и колко ти е било тежко!В Майчин дом лежах с мама,на чието дете поставиха такава диагноза.Сърцето ми се късаше и за нея и за моя син,който упорито отказваше да диша сам
Едва ли от моето съчувствие ще ти олекне ,но се моля с две ръце малката кукла да е добре! 
Веселинка,аз захраних с пюре от тиква,по съвет на нашето педи.Бурканчето съхранявам в хладилника не повече от два дни.Е той вече си изяжда цяло,че и две от малките,така че малко време ще прибираш в хладилника.Не съм смесвала пюрета,не виждам смисъл...А сокове изобщо няма да давам-ще изчакам,направо пресни плодове да му дам.Има доста теми за захранването ,но и тук мамите ще ти кажат

- казваше се май "Ябълки с карамелизиран хляб" при плодовите десерти. 

.Това са най-полезните витамини,които може да му дадете.Тези сокчета(първо ябълка и морков) съм започнала от 40-ят ден и продължавам да и давам всеки ден.След третия месец я захраних с плодово пюре,а вече цял месец вземаме храна от млечната кухня в яслата(пюре и кисел).Цената на двете при нас е 57ст. за един ден и порцията е около 200гр. от всяко.Може да ти сипят и малко повече,но никога по-малко.Тези дни смятам да и дам и месно пюре,като за начало нещо с пилешко.Вече трябва да и давам и по 1/4 жълтък от твърдо сварено яйце веднъж до два пъти седмично,като най-лесно го приемат смесен с пюрето.За разнообразие събота или неделя следобед и давам млечно-плодова каша.Това от мен за храненето
.
Но тук като се прибрахме отново започна да спи малко по-неспокойно.
Оправяй се вече за окончателно 

След 1 месец като излязат сезонните плодове,ще й давам сурови 
Отдавна не се беше случвало...сега той пак се приспива в леглото си, а майка му сърфира из нетя
Дани много е пораснал...пу пу пу
Та пред мен проблема е от къде да взема "читави" ябълки...то по това време на годината са само внос