Продаваха и разни оризови сладки. Някои пълни с цяла ягода или грозде, други с бобена паста, но аз съм опитвала мочи и не ми хареса, а тези приличаха точно на тях.
На едно място видях Rainbow rice cake (Mujigae-tteok), но не продаваха на парче, а цяла торта нямаше как да купвам

С оризово брашно опитах питки на пара едната пълнена с бобена паста, а другата с някаква месна плънка, но не ми харесаха.
По принцип не съм критерий точно за подобен вид храна, защото аз и гьоза, равиоли, тортелини, пелмени, мантъ и подобни не обичам.
Шош, хареса ми jajangmyeon. "Спагети" с типичния черен сос, повечко лук, парченца месо, имаше малко тиквичка и прясна краставица. Сервираха ни и маринована ряпа и още някакви туршийки. Отделно имаше и Tangsuyuk - хрупкви, панирани свински мръвки със сладко-кисел сос и зеленчуци. Нашият гид каза, че вървят заедно. А, понеже порциите са огромни, каквото остане ти го слагат в кутийка. За 10-12 евро се наяждаш като поп, че и за вечеря ти остава.
. От фасове , капачки, през хартии всякакви, кутии и сие. И грам на никой нищо не казвам. След 10-ина дни събирам същото количество , понякоха даже торбите не ми стигат. ....и така. Съседи като /ако ме видят в такъв момент отминават или казват "Вие чистите но птичка пролет не прави" - в този дух и толкоз.
. В крайна сметка наистина изпълни няколко желания. Угаждаше ни много, разместваше програмата така, че да е най-угодно за нас и включи някои неща, които предварително ги нямаше. Много знаеше и разказваше интересни неща за всички места, които посещавахме. Беше плътно с нас навсякъде и единственото място на което не влезе с нас беше в тунела на ДМЗ. Каза, че е влизал веднъж, но го е преживял тежко и втори път не би си го причинил. Нямам снимки от тунела, защото вътре не е разрешено да се снима. Слизаш 350 м под земята, доста е стръмно и влажно и на места вървиш приведен, защото тунелът е нисък. Има много такива тунели, някои от които още не са открити, но само един е отворен за посетители. 

/ реагирах на тази с реклама с Yoo Yeon-Seok.
щом помня такива неща за сериал от 2003 г.
друго не помня.
.
.