Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да помогна на бебето си с колики?
Как да се справя със спадането на корема след цезарово сечение?
Как да се справя с контракциите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да помогна на бебето си с колики?
Коликите при бебето могат да бъдат причинени от различни фактори като хранене, газове, дискомфорт и други. За облекчаване на симптомите можете да опитате техники като масаж на корема, прилагане на топли компреси, използване на капчици за колики и промяна в диетата на майката (ако кърми). Важно е да се консултирате с педиатър за персонализирани съвети въз основа на нуждите на вашето бебе.
-
Как да се справя със спадането на корема след цезарово сечение?
-
Как да се справя с контракциите?
Контракциите са предшественици на раждането и се характеризират със свиване на корема, болка и напъни. За справяне с тях е важно да дишате дълбоко и да се опитате да се отпуснете. Ако контракциите стават по-чести и болезнени, важно е да се консултирате с лекар за оценка на ситуацията и възможност за раждане.
-
Какви са някои препоръки за къпане на бебета?
-
Какво е мнението за приемането на Зимафлуор по време на кърмене?

-сутринта бях на запис на тонове -ми те тоновете са прекрасни, силни и в рамки, бебето е добре за щастие, но вообще не се помръдва да излиза. На всичкото отгоре като взе да рита, ама супер силно-оттдавна не е ритало чак така-толкоз беше възмутено от записа, че няма накъде повече! От вчера нямам никаква, ама никаква болчица, точно все едно съм с 5-6-ти месец- нито кръст, нито корем ме боли, чувствам се прекрасно, лека като пеперудка. На всичкото отгоре корема ми съвсем се сви, наистина все едно съм в 6-я месец, даже и днес в родилното ми се смяха акушерките. Не знам какво е това чудо
, все едно още 3 месеца няма да раждам. Притеснявам се, че и до седмица няма да започне нищо и накрая ще ме резнат-хич не ми се иска и все се надявам, ама пусто нищичко не усещам. За сега не могат и да ми го предизвикат, защото даже още шийката не е подготвена и май няма да се получи или много трудно-не знам дали да се пробвам с предизвикване или направо да ме режат, вие как мислите?! 

При вас бебчетата спят ли или почнаха да се кокорят и да будуват ?