МБАЛ Надежда - тема 27

• 17 326
  • 408
  •   1
Отговори
# 405
Разбирам. Детето ни ще е на 8 тогава, едва ли ще се натъжи за мен, вече бях в отделението за няколко дни, няма да й липсвам аз, но със сигурност ще иска да вижда бебето. Няма на кого да я оставим и вариантите ни явно ще са или да идват заедно, или изобщо никой да не идва. Само таткото не е вариант.
Щом е на 8 е съвсем окей да зачака в кухнята, тя е извън отделението. И може да й покажете бебето през стъклото. После може да върнете бебето на акушерките и да се видите с нея в кухнята.

# 406
Аз вече съм готова и ще споделя за най-травматичното раждане,което преживях в болницата преди почти месец (имам база за сравнение,т.к.това ми е 4то раждане)! Още повече когато се оказа,че и шиенето не е направено добре, ще направя консултация със становище на друго място! Сигнал беше подаден от съпруга ми още на следващия ден,опита се да коментира с управител и директор моето раждане, уж направиха проверка и няма пропуски от страна на екипа! Освен това описаното в епикризата отговаря само частично на истината! На мнение съм,че когато не е преминало нещо по план се покрива! Бих могла.и на посочения имейл да изпратя жалба, но подозирам,че.отново ще е без резултат! Документите са изрядни...Потресена съм и все още не мога да се отърся от случилото ми се!
Здравейте,
Някой следил ли се е/раждал ли е при доктор Красина Личева и доволни ли сте?

Не съм се следила при нея, но я помня от визитациите при раждането ми. Единствената докторка, която ми направи лошо впечатление. Влезе в стаята и започна да се подиграва как си личало, че и на двете момичета са ни първи деца, то се виждало отдалеч, не сме се справяли, нямало и да се справим, не сме можели да кърмим. Подигравателни коментари и ехидни усмивки. Понеже аз не оставам длъжна, веднага й казах, ами моля покажете ни, все пак като сте тук и забелязвате нещо. Тя се изхили и каза- нямаш ли си майка да ти покаже и излезе и се смееше със сестрата. В интерес на истината, майка ми е починала като бях дете и в такъв емоционален момент доста емоционално приех тези думи. Никога не бих искала да я виждам отново тази жена.

Здравейте,
За съжаление няма как да приемем начина, по който поднасяте информацията.
Ако по някакъв начин сте се почувствала засегната от думи или поведение на наши служители, моля да се обръщате своевременно към ръководството на лечебното заведение с писмена жалба, а не анонимно. В противен случай това се счита за клевета. Моля да изпратите на mbal@nadezhda.bg описание на целия случай, включително периода, за който се отнася, за да се направи вътрешна проверка. Ако не получим такова, ще се обърнем към администраторите на сайта.
Д-р Личева е уважаван и утвърден лекар в болница „Надежда", който работи тук почти от създаването на лечебното заведение и до момента нямаме подобни оплаквания.

С уважение,
Даниела Генчева
МБАЛ „Надежда"

# 407
Аз вече съм готова и ще споделя за най-травматичното раждане,което преживях в болницата преди почти месец (имам база за сравнение,т.к.това ми е 4то раждане)! Още повече когато се оказа,че и шиенето не е направено добре, ще направя консултация със становище на друго място! Сигнал беше подаден от съпруга ми още на следващия ден,опита се да коментира с управител и директор моето раждане, уж направиха проверка и няма пропуски от страна на екипа! Освен това описаното в епикризата отговаря само частично на истината! На мнение съм,че когато не е преминало нещо по план се покрива! Бих могла.и на посочения имейл да изпратя жалба, но подозирам,че.отново ще е без резултат! Документите са изрядни...Потресена съм и все още не мога да се отърся от случилото ми се!
В епикризите на мен и детето също пише неверни неща. Пример, като съм влязла да раждам съм била с ОВИ (стил сополи и кашлица), бях в отлично здраве. При моето раждане също екипът беше арогантен.

# 408
Малее, момичета, направо не мога да повярвам, съжалявам за преживяното. Моите раждания и престой бяха супер, нито един човек не се е държал арогантно с мен. И сега като ви чета направо не мога да повярвам, че това може да се случи там. Явно съм изкарала страхотен късмет. Дано има развитие по вашите случаи и нещата не се потулят.

Общи условия

Активация на акаунт