МБАЛ Надежда - тема 27

• 18 280
  • 425
  •   2
Отговори
# 420
Аз съм при доктор Колева, в 21 седмица съм в момента. За мен е чудесен лекар, много човечна, предразполагаща, въобще не мога нищо лошо да кажа. Тъй като имах доста изследвания по здравна каса ми предложи да не пускаме първия пакет, за да спестя малко пари и от 22 седмица да си пусна втория пакет(имало и такава опция ако не си ползвал първи).
А и доколкото знам дори да се запишете при някога винаги може да смените, ако не си допаднете със специалиста.

# 421
Здравейте, бих искала да се проследявам в болница Надежда. Към момента вариантите, които ми дават са:
Д-р Бозова, д-р Колева, д-р Р. Христова, д-р Ненов, д-р Илиев, д-р Мария- Теодора Христова.
Вие към кого бихте се насочили и имате ли впечатления за някой от тях?
Данаил Илиев. Каквото и да кажа за него ще е малко.

# 422
Всичко е до усещане, идете при няколко на преглед ако не ви допадне някой от първият път. Аз за първи път отидох в Надежда в спешен кабинет още в 6 г.с., на смяна беше д-р Михайлович и беше адски студен и дръпнат. Не му дадох втори шанс, въпреки, че е много добър лекар. Записах си час при Данаил Илиев в 10 г.с. Той пък ми беше много мазен, с една мазна и лукава усмивка ми се видя. Рекламираше си и сайта, който е направил с чат джи пи ти. Пак не беше моят човек. Трети път отидох при д-р Павлова и с нея си паснахме още на първия преглед в първата минута и това беше проследяващият и израждащият ме лекар.

# 423
Бих ви препоръчала д-р Арабаджикова, ако приема нови пациенти. За мен е най-добрия лекар там. Имам много добри впечатления и от д-р Казалиева. Приемала ме е на спешен кабинет, имам и прегледи при нея. Страхотна е.

# 424
Аз проследих бременноста си при Елка Дачева, страхотно отношение, винаги имах връзка с нея, независимо по кое време е. Също така раждах при Михайлович, държа се чудесно, сред това бях на преглед при него след раждането, пак ми направи доста добро впечатление.

# 425
Здравейте, бих искала да се проследявам в болница Надежда. Към момента вариантите, които ми дават са:
Д-р Бозова, д-р Колева, д-р Р. Христова, д-р Ненов, д-р Илиев, д-р Мария- Теодора Христова.
Вие към кого бихте се насочили и имате ли впечатления за някой от тях?

Аз се следя при д-р Бозова. Съвсем случайно си записах час при нея (за установяване на бременност, тъй като тя имаше подходящ час) и още от първия преглед и аз и мъжът ми много я харесахме. Много подробно обяснява всичко и дава съвети. Отговаря на вайбър при първа възможност. Консултациите ми при нея са в изключително приятелска обстановка бих казала. Simple Smile Не претупва прегледите. Каро цяло съм доволна и с удоволствие бих родила при нея. Вдъхва ми спокойствие. Успех с избора!

Общи условия

Активация на акаунт