Нещо смешно, което вашите деца са казали

• 86 074
  • 957
  •   1
Отговори
# 450
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 В коридора на поликлиниката сме и чакаме да влезем при педиатърката. Покрай нас минава лекар със зелена престилка и маска, и Георги се провиква с все сила : " Мамо, мамо, той няма пишка!"

# 451
- Мамо на какво миришеш?
- Ами незнам .Ти кажи на какво ти мириша ?
-На мама

# 452
  • в края на града
Кръщелницата ми, когато проговаряше, на плажа, крещейки - Тати ГЕЙ какви големи МЪДИ  Mr. Green ( в превод - тати гледай какви големи миди)

# 453
# 454
Кръщелницата ми, когато проговаряше, на плажа, крещейки - Тати ГЕЙ какви големи МЪДИ  Mr. Green ( в превод - тати гледай какви големи миди)
Joy Joy Joy hahaha

# 455
  • Варна
Хриси разглежда книжка и коментира животните в зоопарка на барбароните.
- Мама овца с малкото овци.
- Не мамо. Това е мама овца с малко агънце.
- Мама агне с малко агънце - казва той.  Joy

# 456
  • София
" Мамо, имам страхотна идея! Хайде да похапна халийка със скакавалче и кепчу! "

Една вечер се прибираме отнякъде. Мъжът ми, прилично почерпен и естествено аз трябва да карам. Обаче не съм свикнала с колата, тя Лагуна-комби, като конски фургон. Паркирам бавно-бавно, че не съм и свикнала с габаритите. През цялото време синът ми не спира да говори:

"Мамо, няма ли място? Мамо, няма място ли? Мамо, няма ли място да пакилаш? "
"Има място ,Пепи, спокойно."
" Ми що се моткаш тогава?"

Ей, мъжът ми още ме бъзика!

# 457

Добро е!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 458
  • София
вози ни тати в колата, някакъв го засича и той без да иска му обяснява силничко "мама ти мръсна" (по принцип си държи езика зад зъбите пред детето), а моят малък  защитник веднага му се развиква  Naughty-мама не е мръсна

# 459
снощи спира тока, но за нещастие точно на средата на една книжка с мечо пух
таня се ядосва и започва да нарежда - този ток, защо точно сега спря, кажете му да почне пак
- таня, как да му кажа на тока да почне пак, къде да застана, за да ме чуе?
- ами ей там (и сочи ключа за лампата)
- ама той вътре ли е?
- ами да, мисля, че е вътре
- а как изглежда, дали има уши за чуване?
- амииии... изглежда... ей такъв голяяяям... дълъъъъг... и изгасен! айде сега му кажи да светне!

# 460
# 461
Марти си играе с още едно детенце с топка.Минава покрай тях възрастна жена с патерици и едва ходи милата.Другото дете рита топката, а Марти се изцепва "Лекоооооо, ще удариш мадамата".Възрастната жена се засмя и каза "Еххх, да бях мадама"

Подариха на малкия(около 3годишен беше) светеща близалка.Свети си с нея в устата и ми казва "Мамо, виж ми сливите" т.е. сливиците.

На гости сме на моята приятелка и в съседната стая тя кърми бебето си.Марти нахлува и учуден от гледката ме вика да му обясня какво става там newsm78 Казвам, че бебенцето папка мляко от гърдите на майка си."Ти също си папкал от моите, когато си бил бебе"а той отговаря "Ааааааа, не!Аз не съм, щях да си спомням." Crossing Arms

Това май и друг път съм го разказвала тук, но ми е любимо.Къпеме се с малкия в банята, но звъни телефона и аз излизам за малко.Връщам се след известно време и какво виждам- сложил гъбката си на сифона, водата не може да се оттича и всеки момент ще се излее в коридора.Питам го какво прави, а той весело ми отговаря "Басейнче, мамо.Ела да плуваме заедно" Grinning

Цял ден ходи след мен и постоянно повтаря "Много си красива, много те обичам", накрая казва "Мамо, ти за мен си една любовна красавица!" Heart Eyes

# 462
  • Монреал

Цял ден ходи след мен и постоянно повтаря "Много си красива, много те обичам", накрая казва "Мамо, ти за мен си една любовна красавица!" Heart Eyes

Супер сладко  Heart Eyes

# 463
  • Розовата долина
Онзи ден си слагам един нов сутиен пред моята щерка,а тя ме погледна,погледна и хукна към баща си:
"Тате,тате пък мама има нови цици!!!! Joy

# 464

Общи условия

Активация на акаунт