Нещо смешно, което вашите деца са казали

• 86 066
  • 957
  •   1
Отговори
# 465
  • Ямбол
Дъщеря ми(почти 3г.) се катери на стола, поглежда надолу и си говори: "Маги няма да се навежда надолу, защото ще падне и ще си счупи корема и после ще плачка."

# 466
Дъщеря ми е почти на 3г казва се Моника но тя казва Мотика Joy

# 467
- Мамо, имаш крака като на дракон!
- Какво имаш предвид, толкова са ми криви ли?
- Неее, толкова благородни...

# 468
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
   Прибираме се от разходка с кучето, вървим по улицата, около нас народ и Георги се изцепва с все сила: "Мамо, мамо, какво ще стане ако Рем има една голяма пут*а?" (превод в ефир: пут*а - пръчка)
 Когато беше по-малък по същия начин казваше и пеперудка. Само си го представете - тича из парка и крещи с все сил пеперудка, пеперудка, какъв срам съм брала и все още бера не е истина.

# 469
Не съм и малкия казваше така на пеперудките. Simple Smile)) за 2-3 месеца, после се научи правилно.

# 470
- Мамо, имаш крака като на дракон!
- Какво имаш предвид, толкова са ми криви ли?
- Неее, толкова благородни...

Хахахаха! Фенка съм му на това дете! И това в подписа ти ли е негово?

# 471
Нещо нестандартно - един лаф, който е казала навремето майката на моите дъщери Laughing

В далечните соц времена се качаме на новата ни "Запорожка" (имаше едни коли "Запорожец", като "Трабант", ама по-зле)  майка ми, баща ми, аз (под 3 години съм била) и аз съм обобщила ситуацията:
-Ето ни и нас, доволни и щастливи, в новата ни Запотрошка!

# 472
  • Ланкър, планините Овнерог
Последния бисер на Танти от миналата седмица:
-Бабо, пък утре на Ц. ще й слагат "шийници" (т.е. шини на зъбите  Mr. Green)

# 473
  • София
Майка ми миналият уикенд чела на синът ми от някаква енциклопедия за Мъртво море - колко било солено и как като се отпуснеш във водата не можеш да потънеш, а изплуваш отгоре и т.н.

В следствие на този кратък образователен курс, днес сутринта детето ме информира, че иска да ходим на почивка на Умряло море!!!  Joy

# 474
Купили сме украса за тортата за РД и детето само си я украсява. Реди захарни топченца и пита:
-Майко, само ядра на хелий ли си купила за украса на тортата ми? Можеше да вземеш и други ядра!

Хахахаха! Фенка съм му на това дете! И това в подписа ти ли е негово?
В подписа е на таткото Simple Smile

# 475
Янечек, детето ти е уникално!!!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 476
Синът още няма две, но вече се дърпа от обедния сън.
Обличам го с пижамката да спи и му казвам да си отива в креватчето, на което той сериозно отговаря: "Нама нузда!"

# 477
  • София
Вчера синът ми става от следобеден сън. Тръцка 2-3 пъти.
Аз:
 - Тано,ако ти се ака да отиваме в тоалетната.
Той:
 - Не,не ми се ака.
Аз:
 - Дупето тръцка,мисля,че ти се ака.
Той:
 - Не,мамо. Това е само реклама на дупето.

Joy Joy Joy

# 478
  • Някъде на път....
Ееее, страхотна темичка! Връщам се назад да чета!  Peace

# 479
Разкошна тема  smile3525  Всичките случки са невероятни  smile3501 Да са Ви живи и здрави малките сладурчета на всички  Hug

Моя син е още малък за бисери, но ще ви разкажа една случка с детето на наши приятели, тогава на 4-5годинки.

Лято, ние сме се на вилата на наш приятел. Ядене, пиене, веселба. По едно време малкия сладур започва да дреме на масата. Веднага му се опъва шезлонг, слага се на шарена сянка под едно дърво, на 2-3 метра от нас. 20 минути по-късно, малкия още не спи. Едва държи очички отворени, но пусто детско любопитство...... Моята дружка отива да го види какво прави.
Пита го: "Имаш ли нужда от нещо - вода, сок, ядене?!?!"
Малкия му отговаря: "О, не, не, благодаря, просто ми е много трудно да спя с отворени очи!!!!!!" newsm62

Общи условия

Активация на акаунт