Нещо смешно, което вашите деца са казали

• 86 026
  • 957
  •   1
Отговори
# 585
Дъщеря ми е на 3г ,и на" счупено" казва "ПУТИ" Joy

# 586
Соча тениската на сина ми на 3г оня ден и го питам какво е това и той изтърси Кожухче  Joy От една детска песничка дето му пея и като казвам кожухче си посочвам дрехите

# 587
Разговори между сина ми (2г.10м.) и мъжа ми:

- Тате, ти имаш ли мускули?
- Нямам.
- А, тука ти намерих един! - пипа го по ръката.
- Много ти благодаря!

- Искаш ли патладжан? - пита го мъжа ми?
- Не, искам тука, в къщи!

# 588
На море сме с компания в шумно заведение. Дъщеря ми, тогава на 5г., се опитва да привлече вниманието към себе си като разкаже виц.

- Вървяли си два чадъра и срещнали бастун. Единия чадър казал на другия: Я виж, тук има нудАисти.
- Мамо, а какво е нудАисти?

Тъкмо се беше научила да чете. Оказа се, че самостоятелно е тренирала с вестник "Трета възраст", цялото лято беше на отглеждане в провинцията при дадо и баба. Simple Smile

# 589
  • Sofia
Дъщеря ми е с хрема. След като си издухва носа, решава да погледне "съкровището" в кърпичката и казва впечатлена: "Мамо, виж какъв глигански сопол!" -имаше предвид гигантски Mr. Green Има и глигански миди на морето, да знаете..........

# 590
Вечеряме ние на гости в баща ми. Баща ми обяснява на детето - вземи си дядо от това месце.. нарича се "кордон блю". А тя (беше на 4,5 години тогава), тъй като въпросното месце е панирано, съответно жълто на цвят вика - Не е кордон блю бе дядо а кордон йелоу.

# 591
един дядо я пита моята щерка
"на колко си годинки"
тя-"на четили"  (тя е на 2)
той: 'как се казваш"
тя: "Аж кажам Генка" (казва се Кати, всъщност/ за първи път казва така, иначе винаги си е казвала името както си е)
/ др случай- слизаме от автобуса, пред  нас един дядо и се навежда нещо а дупето му точно пред лицето на Катито, и тя се изцепва- "Аууу, голямо дупее"

# 592

/ др случай- слизаме от автобуса, пред  нас един дядо и се навежда нещо а дупето му точно пред лицето на Катито, и тя се изцепва- "Аууу, голямо дупее"

hahaha hahaha hahaha

# 593
Като видехме каруца, тя ахваше и казваше.."мамо виж каляска, ау..."

# 594

Това ме присети за големия син - един ден заяви "Наричайте ме Жан Клод Спенсър Пру" (или Бру - не съм сигурна)- любими ТВ герои.
-Че, това е много дълго - как да ти викаме на галено?
- Наричай ме Жани!

# 595
Онзи ден ставаме от сън и Любчо ми прави забележка: "Мамо, трябва да си избръмчиш космите на краката..." - гъдкали го, паднах от смях... Joy
Питам: "Къде е баба ти?", а той: "В комбандировка"....

# 596
Сетих се още - пита баба си "Бабо, имаш ли шоколадови бонбони", а тя му отговаря: "Ами, не", а той и дава акъл: "Ами, купи си тогава от магазина"... 
Кара си колелото и се хвали: "Мамо, аз съм бързо шофьорче..."
Майка ми му показва буквата М и казва, че това е буквата на Мама, а той "Ти май послъгваааш, това не е на мама, това е на Тати буквичката" - майка ми останала с отворена уста. Как му ги ражда главата, нямам думи!!!

# 597
Снощи звъни GSM-а на баба му, а тя не го чува. Антонио:"Анко, звъни ти телефона.", а "Анко" вика дядо му на баба му и понеже той го е чул, така й вика и на нея, но не постоянно.
Племенникът ми е у нас. Вечеряме. Племенникът ми нещо направи беля и баща му му се скара и го шляпна по дупето, при което племенникът ми се разплака. тогава синът ми се ядоса на чичо си и започна да му се кара: "Ей, чичо, ще се качиш у Аудито, щъ спукам от бой!" и удря с юмрук по масата.
Напоследък се вживява в ролята на баща. Та така. Синът ми е "баща", а баща му - Тони, т.е. разменили са си ролите. Мъжът ми легна в неговот креватче, за да види, как ще реагира синът ми. Синът ми като го видя, каза:"Антонио, завивай се. До две минути да си заспал!", легна на мястото на баща си и ме прегърна.
Оня ден се прибра отвън с баба си и видя дядо си и седна в скута му. Започна да го гали по главата и му казва:"О, дядо, цял ден не съм те виждал!"
Като види гола жена - по телевизията или във вестника, казва:"Искам тази да ми е майка."

# 598
Снощи звъни GSM-а на баба му, а тя не го чува. Антонио:"Анко, звъни ти телефона.", а "Анко" вика дядо му на баба му и понеже той го е чул, така й вика и на нея, но не постоянно.
Племенникът ми е у нас. Вечеряме. Племенникът ми нещо направи беля и баща му му се скара и го шляпна по дупето, при което племенникът ми се разплака. тогава синът ми се ядоса на чичо си и започна да му се кара: "Ей, чичо, ще се качиш у Аудито, щъ спукам от бой!" и удря с юмрук по масата.
Напоследък се вживява в ролята на баща. Та така. Синът ми е "баща", а баща му - Тони, т.е. разменили са си ролите. Мъжът ми легна в неговот креватче, за да види, как ще реагира синът ми. Синът ми като го видя, каза:"Антонио, завивай се. До две минути да си заспал!", легна на мястото на баща си и ме прегърна.
Оня ден се прибра отвън с баба си и видя дядо си и седна в скута му. Започна да го гали по главата и му казва:"О, дядо, цял ден не съм те виждал!"
Като види гола жена - по телевизията или във вестника, казва:"Искам тази да ми е майка."
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 599
Цитат

Laughing Истински голям мъж.

Общи условия

Активация на акаунт