Здрави,красиви и послушни деца щуреят в АСЕНОВГРАД сега !

• 14 388
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
Laughing Мими, ти сама си пишеш май  hahaha  Hug Hug Hug

Ako и аз престана няма никой да гъкне в тая тема.....................Ама явно няма смисъл да си правя труда и аз вече...
За да има причина да си правиш труда,реших и аз да ви се представя!От началото на годината съм регистрирана във форума,но когато открих темата ви ,забелязах,че дечицата ви са доста по-мънички от моите и това ме спря да ви се представя! Embarassed
Сега обаче ще ви се представя-казвам се Луиза и децата ми са на 13 и 10 години.
~Цвети~  познава малката,защото по едно време им водеше балета.

Благодаря за подкрепата в писането в темата.  bouquet Не мисля,че има значение възрастта на децата,важното е да се знаем и да се виждаме и да не се подминаваме из града.Добре дошла   bouquet

# 31
Привет дами Sunglasses

Ние вече направихме 2 седмици тук и горе-долу се адаптирахме. Пътя мина що годе добре, но много втреме го пътувахме, щото доста спирахме, а Германия беше най-трудния участък, но както и да е, важното е че сме тук вече Peace

Ето тук съм качила  снимките от пътуването и от околните паркове, в които ходим: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141490

Ще пиша по-подробно утре, че сега ще се къпем и лягаме  Heart Eyes

# 32
Никой ли не пише вече в тази тема  newsm78 Да не ви отнесе пороя?

# 33
Никой ли не пише вече в тази тема  newsm78 Да не ви отнесе пороя?
Пороят  не ги е отнесъл,а със сигурност вече са по улиците с количките! LaughingТук можеш да намериш само мен,защото моите се разхождат вече сами! Laughing
Не те познавам лично и ми е любопитно защо се пресели извън Бг и за дълго ли? newsm78

# 34
За дълго, да! Причината е, че мъжът ми е тук от доста време вече, а на мен не ми се живееше сама там и след като завърших си дойдох при него Peace

# 35
Важното е да сте щастливи и да расте Гого жив и здрав!В крайна сметка никой незнае накъде ще го отвее вятърът!?  bouquet

# 36
Голяма жега при вас, бе, девойки ooooh!

# 37
Голяма жега при вас, бе, девойки ooooh!
Не можеш да си представиш колко!А при вас как е?
Добре,че избяга-тук първо порои,поле-жеги! Mr. Green

# 38
 Laughing При нас днес е доста хладно 16-17 максимални  Rolling Eyes Даже сутринта пуснах за малко парното Rolling Eyes Иначе е около 20-25  Sunglasses

# 39
Laughing При нас днес е доста хладно 16-17 максимални  Rolling Eyes Даже сутринта пуснах за малко парното Rolling Eyes Иначе е около 20-25  Sunglasses

Олеее,тука е 37 на сянка,не се диша вече....

# 40
Тази сутрин в кухнята беше 15градуса #Crazy

# 41
Айде да взема да напиша нещо, че ще отидем на 8-ма страница  Laughing

# 42
Айде да взема да напиша нещо, че ще отидем на 8-ма страница  Laughing
Засега няма такава опасност! Mr. Green

# 43
ами в това хубаво време кой ли се задържа вкъщи да пише.

освен аз сега като спи дребния мъж...

# 44
И след 10 дни, на 11-тия някой написва нещо в нашата темичка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт