"Островът на любовта"(''Ilha dos amores'')- Тема 3

• 19 731
  • 177
  •   1
Отговори
"Ilha dos amores"

Участват:София Алвеш,Марко Д`Алмейда,Ана Наве,Диана Чавес,Жоана Солнадо,Антонио Капело и други.

Продукция на TVI от2007 г.

Една неизживяна любов от миналото,която ще остави следа и в бъдещето.
Историята на две семейства изпълнена с тайни,интриги и желание за отмъщение,но и една история,която ще ни покаже,че има нещо много по-важно от парите и общественото положение,нещо още по-силно дори и от желанието за мъст и това нещо е любовта.
Любов,която е толкова силна,че нищо не може да я спре,която не се влияе от времето,която побеждава всички болки,миналото,предрасъдъците,интригите.
Любв,която пречиства и облагородява,която променя  и която дарява надежда там,където вече тя не се очаква.
"Островът на любовта" е един сериал,в който освен на историята можем да се насладим и на прекрасна актьорска игра и на невероятна природа,природата на остров Сао Мигел,Азорите.

Епизодите за теглене на български
http://www.lapache.info/index.php?page=torrents&search=%C4%B … e=0&options=0
http://tvnovelasbg.30.forumer.com/index.php?s=55f961c218aab8b0ed … ic=13654&st=0

Епизодите онлай
http://tvnovelasbg.30.forumer.com/index.php?showtopic=13657&st=0

Тема 1
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=438977.0

Тема 2
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=494902.0

# 1
Аз този път не съм от най-редовните пишещи, но пък всеки ден чета.Ето, че съм първа в темата/Еовинче,   bouquet за темата/
Снощи, обаче гледах.Все още са серии, които преди не съм гледала и ми е много интересно.
Лек ден, островитянки!

# 2
  • София
   И аз да се запиша, нищо,че не гледам! Чакам да стигнат по-напред, там където не съм гледала!

Много хубава нова тема, Еовин, личи си ,че е правена с мерак!

# 3
  • Там, край водата - до брега.
Привет островитянки !!! Laughing
Еовинче, благодаря за темичката !!!Загледах се по -по първвото пейзажче ...пълен релакс  Peace...всички са релаксиращи  Laughing
Аз пък снощи не можах да гледам, но какво ми направи впечатление за предишните серии  Laughingи по -точно, какво ми стана смешно ...пак доста се посмях с Глориня -когато говореха с Руй "Това  е почтен дом" -"Ама тя е почтенно момиче "-за Лиза и Руй -да се замислила ,че почнтенните момичета не обикаляли по нощнички из коридорите ,нощно време Joy, а тя Глориня и за Тобиаш ,че бил добър  и почтен човек  Laughing... нали  е добродушна и съсрадателна ,та бързо прощава и забравя  Laughing....пак една нейна приказка 'Хората са казали -да нямаш вяра на никого" -, тя все вярва в неправилните хора , а и друга нейна приказка -"може да се правя на такава, но не съм глупава " Joy Joy...от нея може да се чуе доста запомнящи се реплики  Joyкакто и от Мадалена  Joy
Хубав ден, осторвитянки !!! Grinning
Доста е слънчево при нас  ,студенко ,но на слънце като се спре човек е добре  Laughing.

# 4
Тайна ,по едно време се чудех къде си  Simple Smile
От началото и аз ги гледах ,но пак го пускам като съм вкъщи ...тъй или иначе нищо друго не следя ,освен Joyа сега де като почна  Joy едно бразилско сериалче по Романтика -"Съвършена красота" и началото му се засича с това ,та го изпускам, а пък и по Пинк плюс в 19 часа почва новото  сериалче с Фернандо Колунга, но него не го пускам ,че  и ако него почна да следя ще стана разногледа - -три сериала кажи- речи да гледам наведнъж ще стане съвсем луда работа ....но една вечер пробвах  Joyсвърши първата серия на 'Островът...."и превключих на Пинк-а ,там тъкмо почваше -сериалът с Шоколадчо - но интрото даваха, та само него си гледах и пак се върнах на нашето си -а после като стана 19-35 превключих на  Романтика за другото,но бързо се върнах пак към нашето си ,че прецених че съвсем се разсейвам ,разконцентрирам ,че от гледането ми всъщност нищо няма да излезе и каквото разбрала- разбрала  hahaha,пък и направо главата да те заболи  Joy Joyа и да довърша - Joy"Съвършена красота"има и повторение от 22 -10 и поне началото го гледам тогаз  Joyако мога     Simple Smileа другото по сръбската на БГ ще го чакам  Joyили ще измисля някакъв друг  вариант  Joyта така -такива истории около моите сериални перипетии  Joy...

# 5
  • София
  "Съвършенна красота" го изпускам, но пък гледам "Мечтите са безплатни" по Диема Фемили от 00.00 часа!

# 6
Здравейте,островитянки!
Само за малко наминавам,че не се сдържах... Laughing Исках да видя какво сте написали,дали ви е харесала темичката,такива неща... Grinning и всичко това преди да ми дойдат гости. Laughing
Стоплихте ме с милите си думи в тази студена утрин! Grinning  Heart Eyes Благодаря ви!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Наистина се радвам,че ви е харесала темата.Аз имам още много какво да уча за оформянето,но се постарах все пак да подбера някои нещица,които се радвам ,че са ви харесали. Grinning
Знам,че с вас ще ни е приятно в темата,в това изобщо не се и съмнявам! Вие сте много мили хора и както е казвала Мата темата ни е приятно място,зареждащо с добро настроение.Аз на сто процента съм съгласна с нея.  Grinning Приятно ми е като седна да ви чета. Grinning Приятно се "бърбори" с вас! И то не само за сериалчето,защото аз съм на мнение,че няма знечение,че темата е за него,но като някой го вълнува нещо друго,защо пък да не сподели. Grinning
До скоро! Hug Весело изкарване на празника!Пепоръчвам ви от все сърце да прекалите със сладкото и с веселеието! Hug
Исках да ви поднеса кафе,но ето кой беше укупирал чашите...  hahaha Айде днеска е празник и няма да пием кафе,ще наблягаме на сладкото...

И тъй като бабетка днес е почивка... hahaha та един такъв свирач е решил да ви поздрави! Mr. Green

С това...
http://www.youtube.com/watch?v=-LXl4y6D-QI
А аз пък с тези две...
http://www.youtube.com/watch?v=kRt2sRyup6A
http://www.youtube.com/watch?v=XAhTt60W7qo&feature=branded

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 08:59 от eovin27

# 7
         Здравейте мили момичета!
    Най-после и аз да се включа. Не мога да пиша често, но постоянно ви търся и чета. Гледам редовно, но някога изпускам началото на първата серия докато се върна от работа. Много са ми интересни тези серии, защото не съм ги гледала. Много ми е интересно след като съм гледала целия филм, дали ще ми бъде интересно до го гледам отново. И по-рано съм гледала филм за втори път, но сега усещанията и преживяванията ми са по-различни. Изпитвам по-голямо удоволствие. Наистина този сериал е много добър. Образите са пълнокръвни и почти всички са дадени в развитие, независимо в каква посока. Сега като знам края на филма и какво става с героите, забелязвам много неща, които по-рано не са ми направили впечатление. Не съжалявам, че ставах толкова рано, когато го даваха първия път да го гледам. Сега гледам спокойно и с кеф. Прави ми впечатление промяната на героите и във физическо, визуално отношение. В началото изглеждат по един начин, а в края - по съвсем друг. Например сега Жил изглежда като дете, а в края беше вече истински мъж. Като гледам началните серии никога не бих повярвала как се променят впоследствие Тобиас, Мафалда, Карлота. Кой би повярвал, че този мошеник Тобиас ще стане такъв добър човек. Мафалда и Карлота пък са такива глезли и въздухарки, че просто не е за вярване как се развиват нататък. Мафалда с държанието си в началото прилича на ужасната Фиба, но вече започна да се усеща и да става по-сериозна, поне в отношенията с майка си.
        Радвам се, че имаме възможност отново да го гледаме и да го осмислим още по-добре филмчето.
       Приятен ден!

# 8
Милички,аз може за известно време да зачезна.Да си знаете.Компа пак нещо ми прави номера,а уж като го купих беше нов...Уж! #2gunfire Ще го нося на техник,но сега е зает човекът и чак в събота или неделя евентуално.

# 9
Привет островитянки !!!
Еовинче ,гадна работа това с компютъра....дано бързо да го оправи човека .
Много готини снимки и песничките са супер. Мерсаж! Party Това коли -свирач е страшно вглъбено и съсредоточено  в нотите  Shocked Joyи много сладко  Heart Eyes

Какво открих  Mr. Green -други образи на "Тобиаш" и "Сесилия"  Flutterв друг сериал "Dias Felizes"-нов трябва да е ,поне от миналата година ,тук са семейство  и с дъщеря  Laughing,но нещо не се разбират майка и дъщеря .
ето линкчето  Laughing -ако ви е интересно да погледнете  Flutter
http://www.youtube.com/watch?v=uK-Kwtsp31U

и още едно линкче от друг пък сериал -"Mar de Paixão"-този пък е съвсем нов  Grinning,та тук са и "Жил" и "Карлота" (1:23 мин се появява "Жил"  Laughing ) и накрая се явява  и "Сесилия" -в друг образ -нещо доста се вихри тук -има живец в тези и роли явно  Joy

http://www.youtube.com/watch?v=BXzIRSe1dMo&feature=related

Laughing

# 10
  • София
Привет островитянки!
Да не си помислите че свсем зачезнах? А не няма такова нещо. Гледам си чинно сериите, правя връзка между вече гледаното и сега. И наистина виждам израстването на някои образи, както и потъването на други. Малко ме полази работата и сега с идването на края на годината ще е още по напрегнато. Но ще намирам време за вас.
Еовин гадна работа това с компа, като се сетя моята история с домашния комп и последните серии на филма направо подивявам. Темичката е чудесна, ах тези пейзажи направо потъвам в тях и не ми се ще да се откъсвам ама пусто работа!
Еовинче, в първия момент си помислих че това върху чашите е каймак  и сметана и направо се заоблизвах. Обаче като настроих оптиката /тоест очилата/ видях че жестоко съм се лъгала и напразно съм се облизвала.....
Какво да ви пожелая днес мили мои?
Ами много усмивки!

http://www.vbox7.com/play:e9dcbe25
Целувам ви силно!

# 11
Добро утро ,островитянки !

Мата ,сърдечно благодаря за поздравчето !  bouquet

С милото клипче да пием и усмихнато кафенце  Laughing

И също да ви пратя един отпускащ пейзаж -дали там някъде сред зеленината ,няма да мернем Мариана . Wink

А за снощните серии малко.... смях се на "срещата" на Тобиаш и Глориня ... Joy

Лек ден ,островитянки !!!!

# 12
  • София
Привет и от мен островитянки!
Кети колкото и да се мъчих, не видях Мариана но пък за сметка на това в долния десен край видях Мадалена..... в зелено тоалетче и крякакаща както тя си знае.
Снощи гледах и аз но ми стана жал за Мигел. Милия какви усилия полага за да се срещне с Мариана. А като знам и какво още го чака.... Вече се усеща че Мафалда хич не е безразлична към Жоао Педро. И гнусното бабе, ах да му се не види! Значи Беатриш и е показала доказателство за кражбите на Каетано и тя крие. Е знам защо крие, ама не стига това ами и бие! Въх малко и беше!
Лек ден милички, ще се видим утре!

# 13
Мата, наистина сега като се загледах ,видях и аз Мадалена  Laughing...а Мариана може да я дебне  отнякъде...

Хубав ден, островитянки!

# 14

Joy
Уникална е Мадалена...
Лек ден и от мен!То май вече-вечер.И приятен уикенд!

Общи условия

Активация на акаунт