Здрави,красиви и послушни деца щуреят в АСЕНОВГРАД сега !

• 14 389
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Ееее,Мими и аз ей сега видях  newsm78 Много жалко  Sad
Красиииии  Hug
Billie,аз пък теб не те знам или поне не се сещам  newsm78 Къде живееш?Другия път като ме видиш,не се колебай,свиркай  Peace

# 196
  • Асеновград
Красииии , кой е брат ти  newsm78?Може и да съм му била съученичка .
Софи , на Струма 5 живея , до стадиона , ама оня ден наистина мина от там ти.

# 197
Краси казвай кой ти е брат,че и аз може да съм му била съученичка  Mr. Green

Като решите за среща директно казвате час и място...Ако някой види днес по-рано форума и има желание да пише..

# 198
  • Асеновград
 Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ами казва се Георги Динков.Били,аз съм сигурна,че бяхте съученици с него-в гимназията. Hug
Тя Софито кръстосва целия град  Mr. Green Hug

# 199
Аз не се сещам за брат ти,а с Билито бяхме съученички в гимназията.Може да е бил в съседен клас  newsm78 Пусни му и на него снимка  Mr. Green

# 200
  • Асеновград
Верно , Гошо , ама , Мими , ние с него бяхме съученици от 4 до 7 клас в "Княз Борис" , той беше един от малкото свестни , пък аз бях смотана тогава Rolling Eyes.Взех да ги пресмятам наум кой има по-малка сестра.Той какво прави сега , имам някакъв смътен спомен , че беше в София.Поздрави го от мен , Краси.
И малко извън темата , но като говорим за съученици - Мими , среща на класа , 21 юни ( събота ) как ти звучи ?Събирам мнения , искам да е топло да може да сме навън.

# 201
Верно , Гошо , ама , Мими , ние с него бяхме съученици от 4 до 7 клас в "Княз Борис" , той беше един от малкото свестни , пък аз бях смотана тогава Rolling Eyes.Взех да ги пресмятам наум кой има по-малка сестра.Той какво прави сега , имам някакъв смътен спомен , че беше в София.Поздрави го от мен , Краси.
И малко извън темата , но като говорим за съученици - Мими , среща на класа , 21 юни ( събота ) как ти звучи ?Събирам мнения , искам да е топло да може да сме навън.

Аз съм ЗА с две ръце  Mr. Green С мъжете и децата ли(най-вече децата)  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Последна редакция: пт, 16 май 2008, 10:17 от Мимито

# 202
  • Асеновград
Лелеее,от 4 до 7 клас ли бяхте заедно  #Crazy аз си мислих,че от 8 до 11  newsm78
Били,добре е-работи много.Беше в София-завърши си там и се прибра,защото нещо намрази София.Сега живее в Пловдив с приятелката си,работи в Асеновград и общо взето това е .Много е  натоварен,милия,поел е цялата работа  Rolling Eyes
Ще го поздравя  Peace Отивам да се оправям за разходка

# 203
Отивам да се оправям за разходка
СРЕЩА,СРЕЩА,СРЕЩА  Mr. Green

# 204
  • Асеновград
Краси , помислила си си така , защото с моите най-добри приятелки бяха в един клас от 8 до 11-ти , а аз ги напуснах и отидох в Кирилото.Пък аз съм обратно - живея в Асеновград и работя в Пловдив , не работя много , още ме глезят колегите , ама ми идва малко нанагорнище.Какво да се прави , по-лесно няма да става , ще се научим да спим по-малко и така ...

# 205
  • Асеновград
Мими,къде и кога  Crazy

# 206
Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ами казва се Георги Динков.Били,аз съм сигурна,че бяхте съученици с него-в гимназията. Hug
Тя Софито кръстосва целия град  Mr. Green Hug
Кръстосвам дааа,няма скрито-покрито,ейййй  Mr. Green Където не ме сееш,там никна  Party
Айде денс кой,когото види да свирка,ама по-силничко  Hug Hug Hug

# 207
  • Асеновград
Къде изчезнахте пак,еййй

# 208
Ехооо,привт-мривет мамчета  Hug
Днес много топло,нооо така е добре.  Sunglasses Излязохме ние към 10:30,поразходихме се ,пихме кафенце и после като отидохме на едни градинки,кой мислите видях  Rolling Eyes Мимито и Тошко  bowuu
Мимито,е много готина мацка,побъбрихме си,а Тошко да е жив и здрав голяма панта  Party Ние като си уредим среща,неможе да се видим,та добре че ни е малък града,та случайно се видяхме.Еййй добре,че си бяхме пуснали снимките,че има да се подминаваме  ooooh!
Красито днес има отсъствиее,нооо,айде от мен да мине,пускам я да почива.Краси  Hug Hug Hug
Айде толкова за сега  Wink
П.С. А Красито писала   bouquet ТУК СМЕЕЕЕ  Party
Честит ти аватар,забравих да ти кажа  ooooh!

# 209
  • Асеновград
Ееее,  днес не дойдох и вие сте се засекли с Мимито.
Софи,честит ти аватар и на теб.Ние двечките сме си тук,ама друг няма  newsm78
Мдаа,днес малко почивка,сега съм самичка вкъщи и ми е много странно...
Софи Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт