Пързалки,люлки,катерушки на МАРТЕНИЧЕТО са първи дружки!

• 8 820
  • 276
  •   1
Отговори
# 60
Зоуи  Hugкакви шоколади Rolling Eyesне съм яла шоколад от 6 месеца заради кърменето и риска от алергии Rolling Eyes
кръвното си го повдигам с повечето течности

# 61
Здравейте ,
след затишието в темичката ни май има раздвижване  Hug
Кети, честита племенничка и от мен и пожелавам бързо възстановяване и на бебчето и на майката   bouquet
честити ходещи крачета на Дени и Сара  Hug
Ели ,стискам палци да се оправите бързо  baby_neutral

Мила ,радвам се ,че Бобката е добре  Hug
При нас нищо ново, по цял ден сме навън и беснеенето е страшно. Най новото занимание е да се качи на някоя пейка и да се хвърли в тревата естествено без да го държа, и сега само го дебна да не се качи сам на пейка около която няма трева ,че ще се размаже  #Crazy
През почивните дни ходихме само до селото на мъжа ми че той имаше рожден ден и там си правихме барбекю с приятели ,но иначе искаме да отидеме за 3 дена до Велинград и исчаквахме да минат празниците за да не е лудница ,но времето нещо ни проваля плановете и сега уж чакаме да се оправи но кога ще успееме да отидеме незнам ,че в сряда баба ми има рожден ден в събота Симона след това в четвъртък аз ,абе ужас натоварена е програмата яко.

Зори ,чакаме снимките  Party
На всички болнички бързо възстановяване  Hug

# 62
  • София
Добро утро! Hug
Добре дошли на всички завърнали се от пътешествия Hug,чакаме снимчици!
Анетка,много е сладка Стелито! Heart Eyes
Честити ходещи краченца на Дени и Сара! Simple Smile
Кети, честита племенничка!Да е жива и здрава!По-бързо да се възстанови майчето,милата,явно са я измъчили,но важното е,че са живи и здрави и двечките! Hug
Борива,и при нас нямаше реакция от ваксината newsm78,педито не ми и каза,че може да очаквам нещо.
Герчо,как сте?Оздравявате ли вече?
Цунки на всички!

# 63
Привет,
Вики от снощи е с някакви сополи. А утре трябва да й слагат ваксината. Май няма да стане.
За бибата - на Вики я махнах преди много време. Срязах я и тя сама я изхвърли и престана да я иска. 2 пъти плака по малко като заспиваше и това беше. Беше някъде на 10 месеца като го направих.

Кети, честита племеничка! Да расте жива и здрава!
Честито на проходилите!
Ели, горе главата всичко ще се оправи!

Hug Heart Eyes

# 64
Зоуи  Hugкакви шоколади Rolling Eyesне съм яла шоколад от 6 месеца заради кърменето и риска от алергии Rolling Eyes
кръвното си го повдигам с повечето течности
Ауу Мила направо те съжалявам аз без шоколад не мога да живея(то като не ми е опрян ножа до кокала),ама нали се оказа,4е може и да не е алергия,защо не пробваш да въвеждаш малко по малко храните в мениуто с и без това съвсем си отслабнала.Дани също е с проблемна кожа,отвреме на време му излизат разни пъп4ици,но нашата педиатърка каза,4е просто е с по 4увствителна кожа и да го мажа по 4есто със крем.Нали знаеш,4е алерги4ните пъпки са с връх и все едно са пълни с те4ност.
Относно бибите ние сме от тези дето не признават нито биба,нито пръст4е,а само гърдите на мама,идея си нямам как ще го отбивам Rolling Eyes

# 65
  • Варна
Кате Н кажи ми моля те може ли да се вкарва в самолета колело вместо количка Hug
Ами би трябвало да може. Дали количка или колело, няма разлика. Поне от Ваненското летище не би имало проблем, но те тук не ги качват вътре в самолета, а ги дават на товарачите преди да се качат по стълбата, а като слизат си ги взимат или още на пистата, или с багажа. В София вече единия терминал е с ръкави и не знам каква е процедурата. Зависи от къде ще ви излети самолета, пък и всяко летище си има начин на работа. Най-добре да питаш авиокомпанията, от която ще вземеш билети или туроператора. Аз все пак от две години не работя, може да има и нови изисквания покрай ЕС. Hug

# 66
Момичета Hug , обичам ви!  bouquet

Мила , аз бих ти препоръчала солен айран. Аз имам ниско кръвно , въпреки ,че съм дебеланка и знам какво е да ти причернее на улицата. Щом не ядеш шоколад, пийвай повече течности.

Честито на всички проходили и на християнчетата  bouquet

# 67
Мила, благодаря за съвета на лични. Защо не отидеш да се изследваш - нали имаше проблеми и трябваше операция, която отложи заради кърменето. да не би нещо покрай това да ти се е обадило? Иначе за причерняването на мен честичко ми се случва ама моето е отбезумния ми режим на работа и почивка...
Ние вече сме по-добре. Аз нямам темпеатура от вчера, а малкия от днес. Ще си допие антибьотика със сигурност ...

# 68
Герчо Hug не,не ми се е налагала операция ,която да отлагам
явно е от кръвното-притесних се,че ако припадна(което ми се е случвало-напълно да изгубя съзнание)докато съм сама с малкия в парка ще е страшно Praynig
Ели  Hugмерси,че ми напамни за айряна

# 69
Здравейте и от мен  Hug Hug
Най-сетне се завърнахме в цивилизацията. През почивните дни са ни били откраднали тел. и интернет кабели и днес най-сетне ни свързаха. Иначе както бях казала бяхме на рафтинг през празниците. Доста се позабавлявахме, снимки ще приложа по-късно, чакам да ни ги дадат  Wink, Катерина се е държала прекрасно с "бавачката" й, въпреки че буквално слязохме от колата и се наложи да ги оставим двете да се оправят сами, без никакъв адаптационен период. Успяхме да си починем, т.като бяхме сред неангажирани двойки, влюбени в Катерина. На моменти чак ми домъчняваше за нейното внимание  Laughing Laughing Разходихме се в Сандански и Мелник. Беше ужасно натоварено и на двете места, като по морето в пиков сезон  Crazy Crazy
Кети, честити ти ходещи крачета Hug и честито ти племениче. Дано има сили бързо да поеме живота си в "свои ръце".  Praynig Praynig
Беа, честито ти християнче и честити ходещи крачета и на Сара  bouquet  bouquet
Ели, мила, дано скоро се оправят семейните ви проблеми  Praynig Praynig а за татко ти, тежко е, много е тежко, но повярвай ми, с времето започваш някакси да свикваш с липсата Hug Hug Hug
Пожелавам на всички болни скорошно оздравяване  Hug
Хайде, лека нощ от мен!

# 70
Привет и от мен Hug
Мерси , момичета , за хубавите думи за снимките Hug Калина , да от Флората във Бургас са цветята , имам още снимки но само на лалета , без нас , ако искаш ще пусна малко да разгледате.
Честито племеничка на Кетито ! Всичко ще е наред с бебка и аз имам племеник ( на братовчедка ми детенце ) , който се роди много малък , изписаха го на 40-ия ден едва 2 килограма, а сега ела да го видиш , скоро време ще стигне Стела въпрекиче е 5 месеца по-малък. Честито прохождане и на Денито!!!
Честито християнче на Беа и ходещи крачета също!!!
И аз да се похваля ,че от вчера Стела вече спокойно се пуска самичка да върви и прави едни тигели напред-назад особено , ако има нещо интересно.Такаче , Дейзи , може и вие да се включите във вълната от прохождащи. При нас стана неочаквано също , от около 2 седмици се водим само за едно пръстче и вчера се престраши да върви самичка за по-големи разстояния.
Ели , дано при теб нещата скоро се наредят.А пък Катето важнато е да е здрава , макар и толкова палава Heart Eyes
Мила , и аз немога без сладичко и шоколад , направо ти се възхищавам. Аз спазвах някаква диета само първите 3 месеца , от тогава хапвам всичко .
Това е от мен  Hug

# 71
Ани, ИСКАМЕ ЛАЛЕТА! Давай ги! Simple Smile

# 72
Ами ето малко лалета , на стр.3 : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128834 , парола: stela.
Бавно качвам снимките ,че са доста големи.
Оф , отивам да спя ,че вчера Стела се събуди чак в 10:15 , но всеки ден не е бабин ден , както се знае.
Лека нощ от мен Hug

# 73
Тенкю АНИ  Hug
ето това ми е любимо!

# 74
Добро утро Hug,

днес хич не ми е ден Confusedот сутринта само проблеми, минах през един скандал на наште, който завърши с валидоли, после не се стърпях и се сбутах със свекърва ми, и сега ми е криво, защото по принцип не обичам да си изпускам нервите, ама тоя път й викнах и то за глупост, ама като му се натрупа на човек, накрая и малките камъчета преобръщат колата. Иначе вчера ми махаха конците и съм страшно доволна, отока е спаднал, а шевът ммммммм, красота Grinningмай ще има бански  Grinning

Девойки имам една идея, наближава 1-ви юни, ще го празнуваме ли заедно?

Общи условия

Активация на акаунт