Пързалки,люлки,катерушки на МАРТЕНИЧЕТО са първи дружки!

• 8 818
  • 276
  •   1
Отговори
# 75
здравейте! след празниците на мен въобще не ми се работи, а тази седмица ми се видя ужасно дълга...ние бяхме на вилата на Витоша, пускам няколко снимки, ако имате време  Grinning http://www.snimka.bg/album.php?album_id=129427 парола:pisi

Честити ходещи крачета на Стела, Сара и Дени! така искам и Пресияна да проходи, вече стана на 1г и 2м, а още иска да я държим за ръчичка, само онзи ден успя да направи 2-3 крачки сама, но това не го смятам за прохождане, защото бях готова всеки момент да я хвана като залитне.

Дейзи, радвам се, че си по-добре! А за скандалите ще ви мине, всеки има моменти в които си изпуска нервите и после съжаляваме....
1 юни е петък и работещите мами няма да могат да се включат, то повечето празненства са сутрин  Sad освен да се чупя от работа  Mr. Green

Ели, стискам палци проблемите да се решат възможно най-скоро!!!  Hug

Кети, честита ти племенничка, да е жива и здрава!как се казва?

Мила, и аз ти се възхищавам, какво въобще ядеш като си изключила млечните произведения и шоколада? откъде намираш сили? Мисля, че е хубаво да разнообразиш хранителните групи, защото като толкова дълго време не ядеш белтъци, малко или много се отразява на организма ти, извинявай, че се меся с такива съвети, но съм загрижена  Hug аз като zoui не мога без шоколад и не минава ден без да ям нещо шоколадово, мисля, че съм пристрастена, което е ужасно  Sick а режим пазих само първите 3-4 месеца, сега ям всичко, което ми се яде, което също не е хубаво.

Лили, чакаме снимки!

# 76
  • Варна
Оф, вчера съвсем забравих да честитя. А то толкова поводи:
ketito, честито племенниче. Радвам се, че всичко е минало благополучно!  bouquet
Честити ходещи крачета на Денис, Сара и Стела!  bouquet
Честито християнче на bea!  bouquet
lily_b, чакаме снимки! Hug

# 77
Здравейте и от мен - аз пак се приготвям за път.Отивам да си прибера Ели, че три дни ми се сториха като три месеца CryВместо да се забавлявам - аз се разхождах само по детски магазини и си купувах бебешки списания Laughing.Мъжа ми ме определи за луда hahahaСнощи се засилихме да ходим на цирк.И тъкмо дойде нашия ред за билети - що да видим  - Представленията започват от днес ooooh!Въздъхнахме тежко - взехме си два филма за ДВД и се прибвахме.Звъняхме на всичките си приятели да се видим , но всеки отказа.Стигнахме до извода , че хората са ни зарязали заради детето , изобщо не ни включват в плановете си Cry
Ами това е .Решихме , че повече няма да си оставяме детето , защото ни е останало само то
Сега отивам на фризьор , стягам багажа и тръгваме Grinning

Хайде чао - До Понеделник.Тогава ще ви пишем двете с Ели Laughing

# 78
Здравейте маминки! Hug                                                                                              Днес нямам въобще настроение  Confused  явно е от времето. newsm78 Честито прохождане на Сара и Стела!  bouquet Bezmerna,много е сладка Писи  Hug и ми се вижда толкова пораснала от партито до сега! Laughing Anetka,снимките са много хубави!  bouquet Milla,и аз съм с ниско кръвно,сутрин без кафе съм..  #Crazy сладко също похапвам. Дано скоро се стабилизираш и бавачката бързо да се оправя за да ти помага! Hug  Цунки от нас! Heart Eyes

# 79
здравейте и от нас с Боби Simple Smile
Аз не съм писала от сто години, понеже се върнах на работа и са ми прикрепили двама да ги обучавам и нямам време, а пък вкъщи Боби не ме оставя да стоя на компа Simple Smile Сега съм отпуска и той спи както се досещате Simple Smile
Сетих се, че Катето трябва да ражда скоро и реших да надникна да видя дали Преско не е станал голям батко Simple Smile Видях, че не е, та, Кате, пожелавам ти всичко да мине бързо и лесно!
Иначе за Боби - проходи, бърбори и той на някакъв негов си език и стига да съм наоколо е много добричък, вкъщи особено е постоянно нахилен, това с баща му все си говорим - помниш ли точно по това време преди година какъв рев и писъци беше, никога не съм вярвала, че след година ще имам такова нахилено бебоче Simple Smile В сряда на именния му ден стана и християнче!
Дейзи, не съм чела назад, но явно си се оперирала, дано бързо се възстановиш! А те дечковците така преоткриват и другите близки освен мама, не се трвожи скоро Али пак ще се "лепне"  за тебе Simple Smile
Ели, какво да ти кажа година и два месеца минаха от смъртта на баща ми и аз още си рева от време на време, страшно ми липсва, винаги съм била момичето на татко и по-близка с него...  Един ден отивайки за работа имах усещането че върви до мен, много странно беше, направо се чудех дали не съм изкукала нещо....
Иначе около Боби единственото ми притеснение че това дете яде като ламя, а нищо не качва - на година и месец беше 9 кила... Поне да не дърпам дявола за опашката, но е здрав, досега два пъти е вдигал Т и я свали за един ден. Сутрин и вечер още си го кърмя... ми това е засега, ако помине зора в работата, ще се опитвам поне да ви чета там Simple Smile

# 80
Туити дай някоя снимка да го видим Боб4о де,порастна ли му коса?

# 81
Ей, Туити, много се радвам да те видя тук  Grinning Дай наистина някоя снимка да ви видим на картинка поне  Grinning

А идеята за 01.06 е супер, но и аз съм на работа  Tired А и на 02.06 се отработва, така че...

Цеци, не се натъжавай заради приятелите ви. Нормално е. Общо взето сме доста вързани с тези фъстъци и хората няма как да ни включват с щури или не толкова щури планове. Въпреки, че ние сме се наточили да се събираме с приятели на една вила следващите празници и мисля да вземем и Маги  Grinning Да свиква от малка, защото няма само да си седи в къщи с баба, когато ние реших да се откъснем от ежедневието  Grinning

Честито племенниче на Кетито и проходили дечица  Grinning

# 82
здрасти майчета Hug
майка ми и сестра ми досега бяха у нас и най сетне си починах,но драмата ми  продължава-сега рева защо ми закъснява цикъла вече повече от седмица  Embarassedа нямам спомен да сме имали гаф с презервативите този месец Embarassedсамо първия ден след цикъла ми миналия месец не ползвахме Embarassedтолкова съм тъпа Embarassed
ще изчакам празниците и ще ида на лекар
ох ако съм бременна ще полудея ,но ще го задържа-дано не съм Sadтест си пуснах оня ден и беше отрицателен ама с Бобата също тестовете не бяха адекватни,14 дена закъснение- тогава ми се появи блеееееееееееда втора чертичка и то 10 мин след теста а нали до 5тата го водят валиден newsm78
вече реших,че заради това ми е лошо Sad Embarassed Embarassed Embarassedи ми причернява Embarassed
абе драма.................

сега да си кажа
Безмерна Hugнали знаеш ,че съм фен на Писи-толкова е красива,че чак идеята за момиченце Sunglasses
Лили Hug чакам снмки с нетърпение
Танче Hug липсвате ни с адаша
Цеци Hugвзимай я Еличка

# 83
Миличка, стискам палци да ти минат тревогите  Praynig Но дори и да си бременна, няма по-хубаво нещо от още едно бебче  Grinning

# 84
мерси Весенце Heart Eyes

# 85
Мила не ми говори за нередовни цикли,4е ми писна ве4е #Cussing outПредния месец ми закъсня 12 дена,този месец пак ми закъснява 12 дена и още не ми е дошло,а гърдите ми са едни 4увствителни и като су4е малкия ми е наприятно Embarassed и ме боли.Ходих на гинеколог предния месец,каза ми 4е е нормално след раждане да не ми е редовен цикъла,а преди ми беше то4ен като 4асовник.Аз бая се 4удя дали не е от това,4е кърмя,в тази връзка пак да досадя с въпрос4е към кърмещите мами:Редовен ли ви е цикъла newsm78Мила,Тася,Дейзи и другите кърмещи мами?Другия месец пак ще ходя май на гинеколог.

# 86
Мила, като се има пред вид какви красиви бебета правите, и колко грижовни и всеотдайни родители сте, мисля че новината за ново бебе би била едно от най-хубавите неща!

# 87
  • София
Привет,майчета! Hug

И моя М е много нередовен Close,в тая връзка и аз вече два пъти си правя тестове за бременност,въпреки,че се пазим Embarassed,ама нали някой път стават изненади...

Мила,знам,че не мислите за второ детенце,ама пък ако е станало ще е много хубаво Hug,и Боби ще си има другарче в игрите Simple Smile

Туити Hug,пиши по-често,липсват ми и Румчето,Галя на Ивка,Галя на Зори,и Констанс отдавна не е писала,пък и други мами...

Много целувчици на всички!

# 88
Мила ей това се казва новина, стискам палци резултата да е такъв какъвто на тебе ти се иска Wink

Туити, най-сетне Hugне ни забравяй Hug

Зоуи, на въпроса ти за цикъла, след раждането не ми беше идвало нито веднъж, ама капчица даже, допреди миналата седмица, когато ми дойде за пръв път, сега се чудя ще си идва ли редовно или беше нещо инцидентно...така си бях свикнала без Rolling Eyes

# 89
Прасенце, защо не отидеш за един кръвен тест - там грешка няма! А и сигурно няма да се навиеш съзнателно на още едно бебе след тази ти бременност и изненадата всъщност да се окаже нещо много приятно в твоя живот... Ние лично сгафихме този месец и осъзнах, че всъщност искам много още едно бебе, но за съжаление ми дойде. Ама като се замисля май ще започнем да правим опити за сестричка и дано скоро се похваля.

Общи условия

Активация на акаунт