http://www.snimka.bg/album.php?album_id=129427 парола:pisiЧестити ходещи крачета на Стела, Сара и Дени! така искам и Пресияна да проходи, вече стана на 1г и 2м, а още иска да я държим за ръчичка, само онзи ден успя да направи 2-3 крачки сама, но това не го смятам за прохождане, защото бях готова всеки момент да я хвана като залитне.
Дейзи, радвам се, че си по-добре! А за скандалите ще ви мине, всеки има моменти в които си изпуска нервите и после съжаляваме....
1 юни е петък и работещите мами няма да могат да се включат, то повечето празненства са сутрин
освен да се чупя от работа Ели, стискам палци проблемите да се решат възможно най-скоро!!!
Кети, честита ти племенничка, да е жива и здрава!как се казва?
Мила, и аз ти се възхищавам, какво въобще ядеш като си изключила млечните произведения и шоколада? откъде намираш сили? Мисля, че е хубаво да разнообразиш хранителните групи, защото като толкова дълго време не ядеш белтъци, малко или много се отразява на организма ти, извинявай, че се меся с такива съвети, но съм загрижена
аз като zoui не мога без шоколад и не минава ден без да ям нещо шоколадово, мисля, че съм пристрастена, което е ужасно
а режим пазих само първите 3-4 месеца, сега ям всичко, което ми се яде, което също не е хубаво. Лили, чакаме снимки!

Вместо да се забавлявам - аз се разхождах само по детски магазини и си купувах бебешки списания
Снощи се засилихме да ходим на цирк.И тъкмо дойде нашия ред за билети - що да видим - Представленията започват от днес
Въздъхнахме тежко - взехме си два филма за ДВД и се прибвахме.Звъняхме на всичките си приятели да се видим , но всеки отказа.Стигнахме до извода , че хората са ни зарязали заради детето , изобщо не ни включват в плановете си
Честито прохождане на Сара и Стела!
сладко също похапвам. Дано скоро се стабилизираш и бавачката бързо да се оправя за да ти помага!

А и на 02.06 се отработва, така че...
Но дори и да си бременна, няма по-хубаво нещо от още едно бебче
Предния месец ми закъсня 12 дена,този месец пак ми закъснява 12 дена и още не ми е дошло,а гърдите ми са едни 4увствителни и като су4е малкия ми е наприятно
,в тая връзка и аз вече два пъти си правя тестове за бременност,въпреки,че се пазим