Ако тръгна да ви чета няма да ми стигне времето, така че ща пиша по -това което прочитох

Мила
Еййййй, едно такова хубаво ми стана
Виждам , че не е умишленно, но ако е станало се надявам да си го запазите
Ти си страхотна майка ще се спавиш 
Герчо Второ, А
Ама така не ми се бременее, ако може на готово С мъжа ми се разбрахме този път той да бременее и да ражда , а аз да ги взема от болницата

Като споменах бебка- Тя е добре. Казва се Моника
. На втория ден беше наддала 20 гр.
На 10 ден ще я захранят и с кърма
А майчето утре ще си я вземем в къщи и ще празнуваме това и прощъпулник и годишнина на Свекита За цикъла, аз докато кърмех ми беше много нередовен -2 пъти си правих тестове
Сега ми идва на датата.Е от както не кърмя ми е идвал 2 пъти, така, че нямам много опит
Мила, радвам се, че ти се е "разминало"
рай си беше с два компютъра преди, сега вкъщи е бой
първо заради гадното раждане, ма айде това се изтърпява, обаче после първите 3-4 месеца бяха кошмар... Майка ми все повтаря, че бременност с бременност еднаква няма, раждане с раждане и после бебе с бебе, ама... И също все повтаря, че родител се става с второто дете, много по-лесно се гледало, защото си по-спокоен, не знам мамите с две деца да кажат така ли е
може би за някои неща по не се впрягаш толкова ,но когато имаш първото да те нервира а второто да гледа от него и да прави същото думата ,,спокойно,, не присъства по никакъв повод в ежедневието ни