Пързалки,люлки,катерушки на МАРТЕНИЧЕТО са първи дружки!

• 8 813
  • 276
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Дадох Денито на Свеки  и най-накрая иаз да драсна 2-3 реда Mr. Green

Ако тръгна да ви чета няма да ми стигне времето, така че ща пиша по -това което прочитох Wink

Мила Hug Hug HugЕййййй, едно такова хубаво ми стана Flutter Виждам , че не е умишленно, но ако е станало се надявам да си го запазите Hug Ти си страхотна майка ще се спавиш Heart Eyes

Герчо Второ, А Mr. Green Аз покрай еуфорията с новото бебе в семейството също много се замислям Blush Ама така не ми се бременее, ако може на готово Mr. Green
С мъжа ми се разбрахме този път той да бременее и да ражда , а аз да ги взема от болницата Joy

Като споменах бебка- Тя е добре. Казва се Моника Heart Eyes. На втория ден беше наддала 20 гр. Grinning На 10 ден ще я захранят и с кърма Peace А майчето утре ще си я вземем в къщи  и ще празнуваме това и прощъпулник и годишнина на Свекита Mr. Green Голям празник ще е  Mr. Green

За цикъла, аз докато кърмех ми беше много нередовен -2 пъти си правих тестове ooooh! Сега ми идва на датата.Е от както не кърмя ми е идвал 2 пъти, така, че нямам много опит Laughing

# 91
  • София
Ние преди малко се прибрахме с Дани,бяхме на детската площадка пред блока.

Герчо,айде стискам палци скоро да се получи при вас и да родиш на Иван една сладка сестричка Hug
И аз много искам едно момиченце,но смятаме да започнем с опитите малкия като стане на две годинки Wink

# 92
не съм бременна момичета,явно сте ми пратили положителна енергия и най накрая разбрах
обичам ви и съм безкрайно щастлива Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
и много благодаря за хубавите думи Heart Eyes
Кали страшен комплимент-мерси
Мила, като се има пред вид какви красиви бебета правите, и колко грижовни и всеотдайни родители сте, мисля че новината за ново бебе би била едно от най-хубавите неща!

моя цикъл е супер точен и затова се бях шашнала
точен бе и преди забременяването и откак ми дойде след раждането
знаете каква бременност изкарах затова първите асоциации с бременност,които правя са биохимичен скрининг и амнио Shocked
затова и толкова ревах Embarassed
още веднъж мерси за положителната енергия Heart Eyes

Герчо Hug поздравления за смелостта-ще ти стискам палци Hug

# 93
Хей, да не започна "втората вълна" от бебета Joy? Гер4о, стискам палци, скоро да ти се случи това, което искаш Praynig Мила, радвам се, че ти се е "разминало" Peace
Кетито, дано бебе Моника скоро може да участва в семейните тържества Praynig Praynig Praynig
Eто и част от обещаните снимки.

# 94
  • София
Лили,много са хубави!На страхотно местенце сте били,а Кати е много сладка с двете опашчици Hug

# 95
Здравейте,
приспах Боби, а баща му купонясва, та и аз успяях да се добера до компютъра Simple Smile рай си беше с два компютъра преди, сега вкъщи е бой Simple Smile обикновено аз и нямам желание де, след като цял ден съм била на работа
 Ето малко снимки от кръщенето
Някой питаше порасна ли му коса - да, на места порасна, на места си е още плешив Simple Smile като го духне вятър и става много смешен Simple Smile
Аз бях 9 дни неотлъчно с него и само се изумявам колко ми е добричък Simple Smile особено като прочетох другите наборчета какви са бандити Simple Smile е, шило е, за секунда не застава на едно място, но някак не знам как никога не е правил нещо, което да застрашава здравето или живота му, това засега де Simple Smile има време натам да навакса Simple Smile
Ох, а аз също не знам дсали ще се престраша за второ дете, хем ми се иска, хем не ми стиска Sad първо заради гадното раждане, ма айде това се изтърпява, обаче после първите 3-4 месеца бяха кошмар... Майка ми все повтаря, че бременност с бременност еднаква няма, раждане с раждане и после бебе с бебе, ама... И също все повтаря, че родител се става с второто дете, много по-лесно се гледало, защото си по-спокоен, не знам мамите с две деца да кажат така ли е Simple Smile и да дадат кураж, че не е толкова трудно Simple Smile

# 96
Привет!!!
Мила , добре е че нещата са така , както ги искаш Hug  Ние определено искаме още едно детенце , но още си е рано , нека да се порадваме на Стела и да започне да разбира повече. Ама то си е и Божа работа Grinning
Туити , много хубави снимките от кръщенето. И направо ме разби как успява юнака да яде много и да е 9 кг. При нас поне е в правопропоционална зависимост - не яде и килограмите са й малко.
Безмерна, Писи е голяма красавица  наистина , с тези черни очи Heart Eyes Не се притеснявай ще проходи , щом се е престрашила за няколко крачки скоро ще ви изненада и с повече.
Лили , много сладка и твоята красавица Heart Eyes
Калина , и аз това лале най- го харесвам и обичам Grinning
При мен цикъла също е шантав , но той никога не е бил точен .Предния месец ми дойде с 20 дена закъснение , ама аз така се бях улисала ,че дори забравих да се притесня и тъкмо като се сетих на следващия ден ме изненада,  Аз го отдавам и на кърменето също.

# 97
Страхотни снимки  Hug много са сладки Писи, Боби и Катето  Heart Eyes
Мила добре ,че е било фалшива тревога   Grinning
Иначе по повод двете деца кураж давам веднага  Peace защото е невероятно хубаво и много весело и забавно , но съм длъжна да кажа ,че е и много трудно и на тая приказка - където едно там и две - въобще да не вярвате който я е казал определено не е говорел за деца а дали се гледа по спокойно второ дете незнам  newsm78 може би за някои неща по не се впрягаш толкова ,но когато имаш първото да те нервира а второто да гледа от него и да прави същото думата ,,спокойно,, не присъства по никакъв повод в ежедневието ни  Crazy

Аз пък в последно време се притеснявам за Рои на feminaluda не е писала много отдавна а преди около месец с adiland я срещтнахме и каза ,че на Рои му е доста нисък хемоглобина  Confused Дано всичко да е наред и да са добре  Flutter

Последна редакция: нд, 06 май 2007, 01:38 от miki3

# 98
  • София
Честит имен ден на Гоги на Даника и  на всички именяци днес!!!Да са живи и здрави!!!Весело изкарване!!!

# 99
4ЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИ4КИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС ! НОСЕТЕ СЪС ЗДРАВЕ ИМЕТО СИ ! smile3525 smile3525 smile3525 Отдавна не сме писали но все не остава време , ина4е при нас нищо ново няма . Данаил ве4е ходи много добре , сега му растат 2 зъба и е малко крив , но ина4е много ме слушка . Лек ден на вси4ки и весел празник Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 100
Честит празник на всички празнуващи!

Аз пък в последно време се притеснявам за Рои на feminaluda не е писала много отдавна а преди около месец с adiland я срещтнахме и каза ,че на Рои му е доста нисък хемоглобина  Confused Дано всичко да е наред и да са добре  Flutter

Тя ми писа преди няколко дни на лични да ме пита за изследването за таласемия. Още му е нисък хемоглобина 87 по спомени, но това не е толкова страшно при малките деца. Явно влиза чат-пат в бг мама, но не се отбива при нас...

Туити, супер, че се сети за нас! Моят Иван също е от слабите. Беше 9400 преди 2 месеца, а сега е 9300 от последната консултация, а яде като разпран. Педито много се кефи, че е слаб, щото не харесвала дебели бебета та всеки път ми се смее на притесненията. Сега и покрай температурата съвсем затри гащите - където и да го подхвана само кокали... Незнам дали писах, но от петък вече сме с диагноза гнойна ангина - затова и не е свалил температурата полкова дълго време... сега продължава да вдига по малко, но явно антибьотика действа вече. Е, то нямаше и как - пие го от понеделник....

Прасенце, нищо чудно след фалшивата тревога да си промениш виждането за второ  Laughing...

# 101
Много са сладки и Боби с перушинестата коса и Катето с мишите опашки и Писи Hug Hug Hug
Зна4и има и други кърмещи мами с нередовен мензис,да се успокоявам Rolling Eyes

# 102
  • Варна
Честито на всички, които празнуват!  bouquet
Много са сладки Писи, Катето и Боби.  Heart Eyes Ама май голям рев му е дръпнал юнака. Grinning Представям си Преслав как ще реве, като по принцип е супер срамежлив и страхлив. ooooh!
Герчо, дано бързо да се оправите. Hug
Мила, радвам се, че се е разминало, но и аз като Гречо си мисля, че може друг акъл да ти дойде  с тази фалшива тревога. Wink

# 103
Честито на всички именяци Hug Hug Hug
Танче Heart Eyes,Лили  Heart Eyesстрашни снимки-много са ви готини децата Hug(Безмерна  Heart Eyesза Писи писах по преди,но пак да кажа-страхотна сладурка и тя)
Герчо Heart Eyes стискам палци да оздравявате

таз фалшива тревога по скоро ме накара да си мисля за по сериозни контрацептиви а защо не и вазектомия Joy

# 104
Честит имен ден на всички празнуващи днес!  bouquet

До сега разглеждах снимки,много сладки дечица Hugа и все по-интересни стават. Party
Ето малко снимки и от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=110750&photo=49

Общи условия

Активация на акаунт