Само дано се оправиш по-бързо и си влезеш пак в ритъм
А банските се преживяват
Пък и не знам как ти е твоето секцио, но моето почти не се вижда вече. Така, че с времето може да избелее и този белег 
Тася, браво на твоя бъбривец
Моята щерка хич не ще да говори
Повтаря си разни нейни "разговори", които на мен нищо не ми говорят. Определено не е мълчалива, но само тя си знае какво си говори Но пък напредваме със самостоятелното храненене. Аз се притеснявах да не изпусна момента за приучаването към това, но просто няма как да се изпусне. Тя просто сама си взима лъжицата, бърка си в паницата и си я лапа. Е още доста ще трябва да се учим, за да не отива 3/4 по масата, но има време

Тези почивни дни ми се отразиха много добре
Само дето не можах да се наспя. Маги явно я мъчат зъби и се буди няколко пъти на нощ с рееев
По този повод не иска и да яде и е едно мрънкане...Но какво да се прави. Освен това й биха и ваксината за шарките и вдигна лека Т преди 2 дни и допълнително се "вкисна" 
Мила, и Маги си пада по "рисуването"

Мами, хайде да си спретнем една среща идните уикенди
Вече времето е хубаво и може пак да подновим срещите в парковете. Какво ще кажете
. Малко е вероятно детето на твоята приятелка да страда от нея. Сигурно става въпрос за варицела- има страшна епидемия от нея навсякъде. За малкия не е опасно, даже е препоръчително да я изкара. колкото е по-дребен, толкова по-лесно минава. Моето педи ми каза, че може да мине и без пъпки ако е малко бебето /щото аз имах притеснения преди повече от 6 месеца, че беше имал контакт със заразно дете, но така и не се разболя/. инкубационния период е между 7 и 21 дни. Няма за какво да се притесняваш... даже можеш да го заведеш да си поиграе с детето на твоята приятелка, че ако не се е заразил да го направи сега. При децата минава за около седмица, а при възрастните е доста тежко и продължително
Ти си цяла енциклопедия
Слава Богу на Божидар нищо му няма
Моите ребра са като на баща ми - с обратна извивка 
Важното е че вече се възстановяваш
Think positive!