Пързалки,люлки,катерушки на МАРТЕНИЧЕТО са първи дружки!

• 8 794
  • 276
  •   1
Отговори
# 30
Дейзи, много неприятно това с възтановяването, но няма как  Tired Само дано се оправиш по-бързо и си влезеш пак в ритъм  Hug А банските се преживяват  Grinning Пък и не знам как ти е твоето секцио, но моето почти не се вижда вече. Така, че с времето може да избелее и този белег  Grinning

Тася, браво на твоя бъбривец  Grinning Моята щерка хич не ще да говори  Tired Повтаря си разни нейни "разговори", които на мен нищо не ми говорят. Определено не е мълчалива, но само тя си знае какво си говори  Laughing
Но пък напредваме със самостоятелното храненене. Аз се притеснявах да не изпусна момента за приучаването към това, но просто няма как да се изпусне. Тя просто сама си взима лъжицата, бърка си в паницата и си я лапа. Е още доста ще трябва да се учим, за да не отива 3/4 по масата, но има време  Grinning

Тези почивни дни ми се отразиха много добре  Grinning Само дето не можах да се наспя. Маги явно я мъчат зъби и се буди няколко пъти на нощ с рееев  ooooh! По този повод не иска и да яде и е едно мрънкане...Но какво да се прави. Освен това й биха и ваксината за шарките и вдигна лека Т преди 2 дни и допълнително се "вкисна"  ooooh!

Мила, и Маги си пада по "рисуването"  Laughing В неделя бяхме на РД пак в Двете феи и Магдалена, този път си наклепа физиономията с кафяв фулмастер  Laughing А преди малко докопа молив от масата и се пак се развихри  Laughing Поне за сега няма поражения. Може и да е слумайно, но все оцелва разни хартии, картони и т.н., на които да рисува  Grinning

Мами, хайде да си спретнем една среща идните уикенди  Grinning Вече времето е хубаво и може пак да подновим срещите в парковете. Какво ще кажете  Grinning

# 31
  • София, център
Здравейте мацки!

Бързо оздравяване Дейзи!!!

Ние тия дни маахме гащи в прованса, то не бяха поляни и разходки…баби, дядовци, рода… Детето пропътува и първите си 100 километра с кола, разказа ни играта…поне съм тренирана за морето! Днес бяхме и на бебешки рожден ден, въобще пълна програма от приятни ангажименти!

НО днес по време на партито, вече се бяхме приготвили за тръгване и бях дала на Мария един несесер от гримове да си играе и да го гризка…и по едно време като се разкашля това дете, и сега съм мнооооооооооооого притеснена, да не би да е имало нещо неизвадено и да го е глътнала, направо съм на тръни…иначе се храни, изкашля се още няколко пъти после ( след 10 мин.) и това  беше!

Ох не знам, падна от канапето в нас, удари се на ръба на масата ( уж не много лошо ) и от там на земята – по буза…и и се отпечата килима на лицето…мани мани… сутринта се фрасна в касата на вратата…просто днес като завършек на празничните дни … се наиграх!

Та така с нас, иначе сме си изпуснали консултацията, аз съм забравила, че си имам гости от чужбина и съм на друга вълна!

Лека нощ
Целувки от нас

# 32
Привет!

Темата е направо върхът!!!!!!!

Ние се завърнахме, но без малкия за 3 дни, толкова ми липсва  Hug
Ще скоквам в предходната, темичка за да прочета какво сте писали и споделяли...
Дейзи, радвам се че вече се възстановяваш  Hug
Цеци, стискаме палци всичко да е ок с детенцето, аз също като теб май май няма да мога да спя спокойно, защото едно момиченце си игра с Бобчо и Саши, моят племенник, и вечерта майката на момиченцето е видяла че е болно от едра шарка. Въпросът ми е опасно ли е ако я е прихванал, две седмици ли е инкубационният период??????
Благодаря
и
Лека Нощ:hug: Hug Hug

# 33
Съниполи, едра шарка няма в света в последните 50-60 години  Joy. Малко е вероятно детето на твоята приятелка да страда от нея. Сигурно става въпрос за варицела- има страшна епидемия от нея навсякъде. За малкия не е опасно, даже е препоръчително да я изкара. колкото е по-дребен, толкова по-лесно минава. Моето педи ми каза, че може да мине и без пъпки ако е малко бебето /щото аз имах притеснения преди повече от 6 месеца, че беше имал контакт със заразно дете, но така и не се разболя/. инкубационния период е между 7 и 21 дни. Няма за какво да се притесняваш... даже можеш да го заведеш да си поиграе с детето на твоята приятелка, че ако не се е заразил да го направи сега. При децата минава за около седмица, а при възрастните е доста тежко и продължително
Иван продължава да е с висока температура, а от вчера и аз съм с 38 и направо откачам. Пие за 4-ти път антибьотик! Май ще трябва да престана да го срещам с други деца, че само си прехвърляме зарази и направо откачам.

# 34
Съниполи, едра шарка няма в света в последните 50-60 години  Joy.
Имах впредвид варицела  Mr. Green   ooooh!
Герчо, бързо да оздравявате с Иван  Hug Hug Благодаря за съвета  Peace Ти си цяла енциклопедия  Peace

# 35
Зоуй, значи твое е името на темичката, браво Peace
Дейзи, от доста време не те пропускам в моите постинги, няма как да направя изключение и сега след като прочетах постинга ти в предходната тема - толкова се натъжих, че сълзи ми тръгнаха от очите. Много добре си описала положението и чувствата си. Също като Безмерна ще кажа, че никой не би могъл да те замени, почивай си сега и се наслаждавай на спокойствието осигурено ти от близките и Али  Wink
Истинска напаст са хлебарките, никак не ми бе смешно, по-скоро грусно, ненавиждам тази гад Twisted Evil Дори не мога да убия хлебарка... Може ли такова безобразие да е по болниците на България Twisted Evil
АДИ, аз също страдам от сенна хрема, Зиртек не помага, по-скоро вреди. Пила съм и зная, докато приемаш хапчетата си ок, но в момента в който спреш хремата те връхлита с още по-голяма сила. Аз имам такава от около 8 години, открих си чудодеен гел на д-р Тайс, нарича се Алергол, пастичката е много малка (5гр.) но много ефикасна. Изцяло безвредна, без мирис, без цвят, направо се родих с нея. Вярно, 14 лв. струваше, но я препоръчвам силно, защото си струва.
Откакто я ползвам с годините сенната хрема отшумява... Тровеше ми живота  Twisted Evil

# 36

Ние се завърнахме, но без малкия за 3 дни, толкова ми липсва  Hug

Аз също оставих Ели на бабите и си дойдох с мъжа ми за три дни  , но няма да ви кажа каккъв рев дръпнах в колата и мълчах през целия път.Детето ни гледаше тъжно и не ни махна за довиждане , а тя  по принцип маха на всеки срещнат. Сега ходи с баба си на работа (прави се на бизнес дама Mr. Green)Подмятат я из офиса .Много се радва на калкулатори и клавиатури.Малко ще ги озоря , но  да си усетят и те от внучка WinkТази сутрин я видях по скайп , но тя като ме видя стана лошо.

За проблема с Рахита - силно се надявам да си внушавам.Потърсих две лекарски мнения , казаха , че било нещо леко и преходно.Просто в даден момент е дръпнала изведнъж и не и е достигнал вит.Д. Аз се притесних , защото и го спрях през последните два месеца , но ме успокоиха , че костната деформация се проявява след 4-5 месеца.Тоест - не съм аз виновна.Може и да е наследствено.В моя картон пише , че съм прекарала Рахит в лека форма.А бе - като я прибера в София ще потърсим мнението на специалисти , май се правят и облъчвания......Засега и давам витаминозен сироп КИДИ и снощи са я изкъпали в ОРЕХОВА ШУМА.Не знам дали е правилно , но го чух от доста места( това за шумата)
Хайде засега чао , отивам да чистя и да подготвям апартамента за РЕМООООООООООООООНТ #Crazy

# 37
здрасти майчета,сега се връщаме от Алексиев PraynigСлава Богу на Божидар нищо му няма Praynig
ходил на пръсти просто, като гевезене-здрав е напълно,ходи перфектно Hug
докато бяхме записаха час на някоя Мария за 13 ти и се чудех дали не е на Адиланд-направо ме обзе детско желание да пратя поздрави Embarassed

стискам палци на всички притеснени  за децата си  Hug майчета да се успокоят ,като мен днес Hug

# 38
Цеци, не знам дали се притесняваш с основание  newsm78 Моите ребра са като на баща ми - с обратна извивка  Joy Значи преди като легнех по гръб, си виждах ребрата, а не гърдите  Joy Joy Joy Криси се роди с такива ребра, ама не се шашкам Wink Моето не е в следствие на рахит, както и на баща ми - явно е някакъв наследствен дефект  hahaha

Съчувствам ти за ремонта  #Crazy

# 39
Привет мами!

Дейзи, миличка толкова мъчно ми стана за теб!  Cry Важното е че вече се възстановяваш Simple Smile Think positive! Wink Много прегръдки  Hug и целувки за теб и Али  Heart Eyes

Ние вчера се завърнахме от Халкидики, изкарахаме супер, по цял ден на плажа, кръчми, кафенца, спеше си вечер в количката докато се приберем в хотелчето. Анна-Мария е луда по морето и пясъка Simple Smile В първия момент на пясъка само падаше, но бързо се научи да пази повече равновесие. Морето и е голяма страст, тичаше към него да си топи крачетата Simple Smile Незнам дали има някво значение (едва ли си спомня) но миналата година беше на 4 месеца и същото полудяваше да се кисне в морето. Ще пусна малко снимки тези дни.

Само пътуването беше малко тегаво, не и се седи 5 часа в столчето и това е, спирахме през 1 час да се разхожда напред назад.

Цеци, дано всичко е наред с Ели  Praynig

На всички болнички бързо оздравяване !  Hug

Мила,   Hug и Анна-Мария ходи на пръсти (не винаги, но доста често) но мен също ме успокоиха че децицата така ходят докато стабилизират напълно ходенето си Simple Smile

Цунки !

# 40
  • София
Привет и от мен,
И аз съм на вълна смукане на пръстчето, но ще видим, все още май и е рано да се опитвам да я отказвам, даже пуснах една тема в общия.
Дейзи, миличка, пожелавам ти по-бързо да се оправиш  Hug а по повод "татосването" мога да ти кажа, че Бояна е също влюбена в баща си и е много смешна, защото се разхожда със сериозно изражение и ръка на ухото /говори по телефона/ и казва "Тати, даааааа" Joy
Целувки  bouquet

# 41
Здравейте и от мен,
Дейзи, оправяй се бързо!
Цеци, може все пак за твое успокоение да направиш една консултация със специалист.
Sunnypolly , благодаря за съвета. Ще го пробвам това гелче, че направо не се издържа с този течащ нос.

Ние тези дни си бяхме в къщи, но пък обиколихме паркове, градинки, баби и дядовци. Добре си изкарахме.
Вики само щурее, окончателно се отказа от лазенето. Опитва се да говори повече, не са много новите й думи. Но пък като научи някоя дума и само нея повтаря по 100 пъти.
На 16 Май ще дойдат децата на зълва ми. Ще са у нас 2 месеца и нещо от сега взех да се притеснявам как ще се оправям с 3 деца. Дано се справя някак, че няма кой да ни помага.
От нас целувки и до скоро Hug

# 42
Момичета много сте мили, направо ми става неудобно, че във всеки пост има обръщение към мен Rolling Eyesсъжалявам, че ви надух главите с моите проблеми, винаги съм си казвала, че трябва да съм по-въздържана в приказките, но така ми олеква като споделям, че не мога да се въздържа Rolling Eyesоще веднъж много благодаря за милите думи Hug

Съниполи, дано да не е шарка Praynig
Мила, много се радвам, че всичко с Боби наред Hug
Зори, айде чакаме снимките Hug
Цеци, какъв ремонт ще правите Grinning
Герчо, как е Иван, падна ли Т?

# 43
Здравейте и от мен! Hug И ние обикаляме по парковете,че Юджи става много крив, като седи в къщи.daizy,явно вече влизаш във форма  Hug скоро ще забравиш какво е било! Simple Smile zory,и аз как ОБИЧАМ морето  Hug даже съм се настроила,ако е хубаво времето в Италия да направя и аз някой плаж  Wink ще взема бански пък ще видим,накрая да не си плажувам в хотела  Joy За алергията на мен Зиртека много ми помага,но явно при всеки е индивидуално. Laughing На всички болнички бързо оздравяване! Hug Целувки! Heart Eyes

# 44
Привет  Hug
Надявам се всички да сте си изкарали добре празничните дни , много хубаво така като се съберат няколко дни накуп. Ние единия ден ходихме до Бургас , да видим свекитата и някои приятели , изкрахме си добре , макар и времето да не беше много хубаво. На другия ден бяхме на едно много приятно завединие извън Варна , с полянка и Стела се налудува хубаво на слънце. Ще пъсна малко снимки след малко.
Сънполи , и аз знам , че е добре шарката да се изкара по-рано , защото така и по -лесно я изкрват децата.
Мила , много хубаво че всичко е наред с Бобчо , кво да ги правиш, деца, понякога правят номерца да ни изкарат акъла.
Герчо , и аз се притеснявам да не хване някой вирус , защото Стела е много контактна и все при децата се навира - малки , големи без значение, много са й интересни.  Не можем да ги спрем , дано Иван се оправи скоро. Така ще е , докато им се изгради по-здрава имунна система.
Дейзи , радвам се че при теб нещата се оправят , а какво става с кърменето , цедиш ли се ?
Цеци , и аз мисля ,че за твое успокоение е по-добре да се консултирате със специалист.
 Целувки от нас Hug

Общи условия

Активация на акаунт