Пързалки,люлки,катерушки на МАРТЕНИЧЕТО са първи дружки!

• 8 805
  • 276
  •   1
Отговори
# 150
Много късмет на Катето , дано вси4ко мине бързо и лесно !!!!!!! Praynig

# 151
Вече има 7-8 см разкритие и е в предродилна. Ох много се вълнувам Crazy

# 152
Днеска ще е зна4и събитието Hug
Ели дръж ни в те4ение,4е вси4ки се вълнуваме Hug

# 153
Здравейте, момичета!
Не съм влизала даже и по едно око да хвърлям из темичките поне месец и май го направих в най-подходящия момент.Стискам палци на Катето, рева като бебе с крокодилски сълзи и се моля да роди здрава малка принцеса.Лелееееееееееее, не мога да ви опиша как се почувствах, едвам пиша....тази си бременност съм адски емоционална и рева за какво ли не, толкова ми е хубаво за Катето, че направо сърцето ми ще изхвръкне....
Не съм писала, защото изпаднах в някакви много странни настроения, ама вече ми помина.И пред вас ще кажа едно БЛАГОДАРЯ   bouquet на Ади и на Мики, които ме изкараха от вкъщи! В темичката и на чакащите бебета август като мен не влизам вече, нещо съм се издразнила-а бе вие сте най-готини и това си е!Където и да ходя, пак тука се връщам
Стискам и четирите палчета всички болнички деца да се оправят много, много бързо!

Иначе какво да ви кажа-Тино е много добре, расте с дни, по цял ден сме из центъра на разходки било в парка, било другаде, мааме гащи с километри.
Аз също съм ок, корема ми е огормен, след пропуск 2 месеца без нито една консултация днеска се наканих-всичко с бебка е идеално.Утре пак съм на доктор, при моя си вече и нямам търпение.Ох как се вълнувам за Катето.....нямам думи
Аз също много силно искам да раждам вече повече от всичко, ама всичко по реда си!Поне тази бременност(да чукна на дърво) нямам никакви проблеми в сравнение с предишната-супер жизнена съм вече, мисля си само за купони и излизания, не пропускам вечер да излезем поне за малко, така ми се купонясва....само пътуваме и се мотаме насам-натам.Адски ми се ходи на море и нямам търпение вече да дойде юни месец-за тогава сме го запланували, само всичко да е ок.

Ами за сега това от мен, целувам ви и ще съм по-редовна

# 154
  • София
Кааааатееееееееееее Hug Hug Hug Hug Hug
Ей, много се развълнувах и аз Hug Heart Eyes Стискаме ти палци и те прегръщаме, айде малко остана Laughing
 Hug

# 155
Вече има 7-8 см разкритие и е в предродилна. Ох много се вълнувам Crazy
Ели Hug дръж ни в течение ,миличка и кажи на Катенцето,че всички сме с нея и малката Габи  духом Hug

Герчо Hug а Боби яде максимум по 120-150 грама твърда храна 3 пъти денем newsm78и си мислех,че е почнал да яде  newsm78

Констанс  Hugне ни забравяй

# 156
МОМИЧЕТАааа, днес в 20.20 часа Катя Н роди Габриела!
Мама и бебе са добре! Габи е висока 49 см и тежи 3.450кг.
Да са ни  живи и здрави  мама Катя и бебе Габи!  bouquet

# 157
Да са живи и здрави и много щастливи,кажи им ,че ги обичаме Heart Eyes
Ели  Hugблагодаря скъпа

адски съм щастлива Hug

# 158
  • София
Леле-е-е,дали не е родила вече Катето?Гледам,че Ели е писала последно преди час и половина newsm78,нямам търпение  да научим хубавата новина Simple Smile.С теб сме Катенце Hug

Констанс ,радвам се,че и при теб нещата се развиват добре Hug и никакви депресии,такова хубаво събитие те очаква скоро! Hug

Бързо оздравяване на всички болнички Hug,Мики дано Алекс се оправи до партито на Симонка Praynig!

Цеци,много ми е хубава снахичката Heart Eyes,ти също си много елегантна на снимките!

Честити първи крачки на Али,Писи и Ели!Айде скоро да правят прощъпулници мамите! Hug

Много цунки на всички!!!

# 159
Лелеееееееееееее, Честито на Катето, да и е жива и здрава малката мишонка, е и баткото разбира се....Браво, Браво, толкова се радвам...........ех , че хубавоооооооооооооо.Ели, да кажи и ако се чуете, че много я обичаме и чакаме да разказва!

# 160
  • София
Аз докато си напиша поста тя добрата новина дошла Grinning!

Кате,честита ти дъщеричка,мила!Да ви е жива и здрава и много да ви радва заедно с бати Преско!Бързо възстановяване ти желая и с нетърпение те чакаме да ни разкажеш как сте и да ни представиш малката кукла!Целувки!

# 161
  • In the jungle out there..
Лелееееееее, каква новина! Hug
Честита рожба на Катето!!! Да са живи и здрави бебка и мама! Катенце, супер много се радваме за теб! Бързо възстановяване, мила и чакаме да разказваш как се ражда второто Mr. Green

# 162
Иеееееее супер  newsm44 Кате да ти е жива и здрава малката кукла и много щастливи мигове с двамата сладури  newsm51
Всички много се вълнуваме и радваме  smile3525 Бързо възстановяване и чакаме снимки  Hug

Констанс, още малко и идва и твоя ред за добри новини  Heart Eyes /радваме се ,че се появи и тук  Wink/

# 163
Говорих със щастливия татко и ми обеща, че утре ще ги снима и аз като се прибера от работа ще ви ги кача снимчиците.
КАтя е ОК, звучеше добре.КАза, че имам малко шевове, но не беше сигурна още колко. Ноооо повече като се върне тя Laughing
Предадох и поздравите ви  bouquet

# 164
лелеееееее, честито на Катето! Браво бе! Да сте живи и здраве! Така се развълнувах, за миг се върнах назад, но и аз като Калина, докато достигнах 5см, голяма мъка беше! Както и да е! Ех, че хубаво, как се развълнувах посред нощ сега!

Общи условия

Активация на акаунт