Пързалки,люлки,катерушки на МАРТЕНИЧЕТО са първи дружки!

• 8 796
  • 276
  •   1
Отговори
# 195
леле ДесиМ  Hugстискам палци иначе нищо не знам по въпроса,нямате ли белег на рамото newsm78

Зори  Hugмного сте красиви Hug
а сега за шарката ме хвърли в оркестъра,нали се виждахме в Неделя  Shockedтова означава,че и Боби може да се обрине така ли Shocked
а каква е шарката Shocked

# 196
Зори, най-заразно е детето 1-2 дни преди да се обрине и докато зараснат пъпкит. Мила, за вас няма опасност, Ана-Мария ще е заразка като минат поне 2 седмици, ако въобще се е разболяла.
ДесиМ, вероятността твоя колега да е пипнал туберколоза е доста малка, а пък вие да сте се заразили е нищожна! Мой колега от стаята се разболя преди 2-3 години и бях полудяла на темата. Викнахме лекари от туберкулозен диспансер и колегите спяха по хотели. Оказа се, че не е толкова лесно да се зарази човк с туберколоза. И да ти кажа - мантуто даде положителна резултат на 2-3 човека - тоест само те нямаха имунитет от около 100 човека. Естествно една от тези 2-3 човка бях аз и изчетах кво ли не... след около 1 месец се разболях от грип и искам да ти кажа, че направо бях на ръба на полудяването, щото си мислех, че съм се разболяла... Абе луда работа... Чакайте неговата проба и не си мислете за глупости. на моят колега никой от семейството не се разболя.

# 197
Герчо Heart Eyes мерси-наистина си спец по шарките bowuu

# 198
Ger4o, успокои ме, мила! Благодаря ти!

Мила, не съм забелязала белег на рамото на Криси. Вашите дечица имат ли такъв  newsm78

# 199
Е няма по голям спец от Гер4о на тема болести! Simple Smile! Шарката е варицела Мерси за инфото  Гер4о bouquet Дано не се е заразила, че ще я кръщаваме другата събота.
Я кажи сега Гер4о кога я вероятно да и избият пъпки ако контакта е бил в неделя?

Деси за белега ние имаме на рамото .

Мерси   bouquet

# 200
Ger4o, успокои ме, мила! Благодаря ти!

Мила, не съм забелязала белег на рамото на Криси. Вашите дечица имат ли такъв  newsm78
и моето няма и се чудех какво да правя  newsm78

# 201
Е, вие сегта ме изкарахте домашен лекар... Аз съм си просто хипохондричка  Joy Joy Joy. Зори, пъпките избиват между 2 и 3 седмици след контакта

# 202
  • Sofia
Деси, Кате и Вики няма белег на рамото. Водих го на проба манту в Туб диспансера и се оказа, че въпреки, че няма белег си има имунитет дечкото. Така че не се шашкайте  Stop - липсата на белег не е гаранция, че малчовците нямат имунитет!

# 203
Здравейте, милички!
Зори, снимките ви са чудесни, аз нямам търпение до юни, когато заминаваме на море, само дето не сме решили 100% къде още, но за нас е нормално всичко да става в последния момент.

Моето детенце от вчера е с диария, имаше и малко Т, но от сутринта няма.Лекувам го само с бабини лекове и хомеопатия.Нещата мисля, че се нормализират, но ще видим как ще е до утре.Иначе е много жизнен и енергичен.Според педито не е летния вирус, ами причината са зъбките-вече сме на вълна кътници., силно се надявам да се окаже права.

Реших да го изведа тук в района, но така силно напичаше, че се разминахме с разходката.Ето малко снимки от преди малко на терасата, където се чувства перфектно, височко е много се кефи да наблюдава. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131527
паролата е:04032006
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131534 Не ми се вижда много корема, ама с повече фантазия се добива представа, паролата е същата

Много ми се искаше да дойдем и ние до парка, но като гледам как стоят нещата най-вероятно ще пътуване на някъде, а и мъжа ми има рожден ден в неделя.Ако сме тук в събота се надявам да мога да стигна и аз до парка и разбира се ако малкия се оправи.

# 204
ИИИииии, 3 дена нямам нет, а Катето родила Grinning

Мила Кате, да ти е жива и здрава дъщеричката, желая ти бързо възстановяване, много да те слуша и да те радва, специални целувки от нас Hug Hug Hug Hug

Зори Hugстрахотни са снимките Hugа куклата е голяма красавица Hug

Айде и аз да питам, че нещо се обърках, оня ден сложихме и ние ваксина на Али, първо докторката каза реакция до 2 дни, после чета след седмица, а сега четох че някой по-нагоре беше казал след 20 дни, много ми е важно да ми кажете аджеба след колко дни да чакам реакция, че след 20 дни не сме в Бг и вече резервации имаме и нещо се притесних да не стане проблем Rolling Eyes

# 205
Деси, Кате и Вики няма белег на рамото. Водих го на проба манту в Туб диспансера и се оказа, че въпреки, че няма белег си има имунитет дечкото. Така че не се шашкайте  Stop - липсата на белег не е гаранция, че малчовците нямат имунитет!
ох сега звъннах на едната ми приятелка докторица да питам и ме навика да си оставя детето на мира и да спра да го изследвам  Whistling а да взема да обърна внимание на себе си  Whistling била съм четяла само това, което ми харесва с цел да рисувам апокалиптични картини в съзнанието си  Whistling така и не разбрах да го заведа ли до туб-а или не май по-скоро отговора и беше не  Naughty
daizy, от последната ваксина  при Михаил нямаше никаква реакция, а и лекарката каза, че няма да има аз питах още когато я слагахме та се чудя на вас кой ви каза за тези реакции  newsm78

# 206
Зори, много са хубави снимките, а Ани е пораснала и все по хубава става  Hug
Констанс и вашите снимки  са супер и Тино много е пораснал и се е променил, а коремчето ти е малко и сладко  Wink
Илин има белег на рамото, като твърда пъпчица.

# 207
Кате честита дъщеричка и от мен  Hug да ти е жива и здарава и много да ви радва   bouquet  bouquet  bouquet

На Благо вчера му сложиха ваксината за шарките и на мен ми казаха, че нямала реакция  newsm78 а и аз бях чела една седмица и 20 дни, та кое е вярното незнам.

Илин има белег на рамото, като твърда пъпчица.
и на Благо белега е такъв.
Зори, Констанс много хубави снимки, дечицата много са пораснали  Heart Eyes

Ние по цял ден сме навън, а вечер нета ми е супер скапан и немога много често да се включвам  Close
Лека нощ

# 208
Вие вече спите, но аз чак сега успях да получа две снимки от на Катето мъ и и ги слох в нашето албумче. Етогиhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=131661
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2832003

# 209
Вие вече спите, но аз чак сега успях да получа две снимки от на Катето мъ и и ги слох в нашето албумче. Етогиhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=131661
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2832003
ох имам удоволствието първа да я видя Hug
Прекрасна е,толкова нежна и красива,че така се разчуствах Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Господ да я пази Габи и да е едно безкрайно щастливо и здраво детенце Praynig Praynig Praynig

Ели Hug благодаря мила  bouquet  bouquetизпрати безброй целувки на Катенцето и Габи  bouquet  bouquet  bouquet

Констанс Hug-страхотно ти е коремчето-супер елегантно,много сте готини  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт