Пързалки,люлки,катерушки на МАРТЕНИЧЕТО са първи дружки!

• 8 784
  • 276
  •   1
Отговори
# 225
Кали, за неяденето на Кало не се притеснявай. Може би докато се адаптира към жегите ще е така. И аз съм на кисело мляко от 2-3 дена. Не ми се яде просто Wink

# 226
ооохххх искам и на мен да не ми се яде!!!

# 227

Joy Joy Joy
И аз така искам ама...... няма спиране тази уста.Като гледам и Ели яде с голямо настървение .Засега няма последствия , ама гледам да не я тъпча и само се карам на бабите , защото сърце не им дава да и откажат като каже АММММММММММММММ.Вече не мога да пазарувам с нея - само ми дърпа всичко от ръцете и от равтовете.Още докато влезем в магазина и вика АМММММММММММ ooooh!Едно време мен са ме гонили с лъжицата защото съм била злояда(но явно само като дете Embarassed) , а нея ще я гоня , за да и взема лъжицата от ръцете hahaha

КАКВО СТАВА СЪС СРЕЩАТА????? Аз утре мисля все пак да се разходя из южен парк , защото както споменах у дома ще е строителна площадка.Ако  някой реши да прескочи нека ми звънне на 0885163707

# 228
 Laughing Laughing Laughing Laughing
Аз пък как се моля на Али да яде, явно й мина ентусиазма да яде за някъде месец и пак се гоним с лъжицата Grinningвече 3 кухни пробвах и неще, пак сме на бурканчета като бебетата, пак се приспиват на ръце, пак се носят из парка на ръце, въобщееее ...като казах бебе, да кажа колко е сладка Габриела, има големи бузки, ох душката, нещо ми се сви сърцето, ще вземе и на мен да ми се прииска още едно Rolling Eyes

Хъни, мерси за статията, не я изчетох всъщност, само твоето резюме, нали каза паниките да не я четат Laughing

Мен да ви кажа нещо ми е свито сърцето, първо снощи реших, че операцията ми е неуспешна, да не ви обяснявам в детайли, но с огромно усилие се възпирам да не хукна при лекаря, че ще ме обяви за луда и второ сутринта Али като се изходи имаше няколко кръвоизлива Sadсега я наблюдавам и чакам да види дали ще повтори това чудо.

# 229
  • Sofia
сутринта Али като се изходи имаше няколко кръвоизлива Sadсега я наблюдавам и чакам да види дали ще повтори това чудо.
  newsm78 Може ли малко по - цветно  Embarassed да го обясниш. Вики акаше с кръв преди 3 месеца, та затова, ако мога да помогна ... Пиши на ЛС ако искаш  Hug .

# 230
Joy и аз така си ме4тая Crazy
Дейзи стискам палци да не е нещо сериозно Praynig.Дръж ни в те4ение Peace

# 231
Маги имаше реакция от ваксината за шарките. Педито каза, че може да се появи лек обрив след 10дни и по-малко вероятно да качи и лека Т. Точно така и стана. 2 дни имаше лека Т и й се появи обрив. Много странно, че беше основно по лицето - около устата и очите. По тялото почти нямаше нищо.

Аз, като ви чета, вече започвам да си мисля, че съм пълен непокис по отношение на детето ми  Rolling Eyes В смисъл аз дори не съм си и помисляла да чета какъв може да бъде ефекта от каквато и да е ваксина до сега  newsm78 Доверявам се изцяло на медицината и това е. Пък за останалото, Господ да я пази и това е  Rolling Eyes  Praynig Не знам имам чувството, че само ще психясам, ако зачета такива неща  Rolling Eyes

Аз ад се похваля, че вече седмица си мием зъбите успешно  Grinning Първите 1-2 пъти беше голямо гонене и рев. но после й стана супер интересно. Явно й харесва да й чеша венците с четката  Grinning сега сама си отваря устата и дори, като й дам четката си я лапа и нещо си я четка. Общо взето може и сама да се справи, но аз за да съм сигурна първо аз й мия зъбите, пък после я оставям да си ги доизчетка  Grinning

Малката Габи и много сладка  Grinning Колко много коса има  Flutter

И аз да попитам ще се срещаме ли в неделя или не?

# 232
Срахотна е Габи  Heart Eyes голяма кукличка  Hug
Тино и Анна-Мария също са страхотни сладури  Heart Eyes
Алекс вече е доста по добре и май се разминахме с антибиотика  Party Мони също е добре за щастие не се зарази и сме готови за рождения и ден утре  Heart Eyes а в Неделя сутринта заминаваме за Велинград да видиме почивка ли ще е или ще ни ,,стопят лагерите ,,децата  Crazy
а в четвъртък идва и няшия ред за ваксина  Tired

# 233
Една прегръдка и от нас с Янето за малката Габи и мама Hugпрекрасна е...Господ да я пази!

Ние също нямахме реакция от ваксината,но педито ме предупреди.Спомням се,че след като ми обясни подробно какво да очаквам аз я попитах :често ли се случва?...тя ми отговори:не,но все пак се случва и трябва да знаете.

Ох,и в къщи е голяма жега...апартамент с изцяло южно изложение,зимата е топло,но лятото не се диша.Мисля да се позадържим до към края на месеца тук и после си вдигаме чукалата и на вилата на прохлада.И Яна от 2 дни не се храни добре....а и често пълни памперсите,не е разстройство,но....тъкмо й бях хванала "графика" и ходеше на гърнето и сега ...

Онзи ден си купих бяла глина и боички,реших да направя отпечатък на ръчичка и краче на Яна.Имаше една тема из форума с готини идеи.Ще ви покажа после готовото произведение. Laughing
Лека и прохладна нощ. Peace

# 234
  • Sofia
Мами, които сте водили бебоците в чужбина - моля помагайте  Hug, какви документи трябват за бебо, за да отидем в чужбина с него - като се има предвид, че ще излиза и с двамата си родители?

# 235
Мами, които сте водили бебоците в чужбина - моля помагайте  Hug, какви документи трябват за бебо, за да отидем в чужбина с него - като се има предвид, че ще излиза и с двамата си родители?
По принцип само паспорт ви трябва ,но си носете и акт за раждане за всеки случай ,че може на някой да му хрумне да ви го иска.

# 236
Честит Рожден Ден на Симонка да е все така прекрасна и да помага на мам за Алекс Hug Hug Hug

Хъни  Heart Eyesние сега ще почиваме с Боби в чужбина и само паспорт трябва
за да го извадят паспорта ти трябва акт за раждане и двамата родители с детенце в паспортната служба,нищо друго
там на място нещо,като молба(мъж ми я попълни и не помня) или ако искаш я вземи по рано да я попълниш в къщи
на Боби го извадиха за 5 дена и струваше само 16лв в 4то РПУ София

майчета ,които още кърмите но сте понамалили дневните кърмения-кажете,как става номера newsm78
Бобата почна вече да яде и друга храна сравнително добре,пак еднообразна но достатъчно количество според мен,но си настоява да суче
даже сега покрай летните блузи или жегата по на често а вода все още отказва,сок да не говорим.....................

за срещата аз не мога да кажа,че ни поканиха на гости утре на обед едни приятели с бебе а още не са уточнили часа newsm78

Последна редакция: сб, 12 май 2007, 08:07 от Mila mama

# 237
Добро утро, момичета!
Прекрасна е бебка Габриела и много ми прилича на мама Катя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мики, да ти е жива и здрава дъщеричката! newsm59 Весел празник и после да пуснеш някоя снимка от партито!
Ние днес сме на сватба на близка моя приятелка.  dancing Това ще е първата сватба на Кати извън корема ми, да видим как ще се представи. Отивам да гладя тоалетите, докато не е станало много горещо още.
Хубав ден на всички Hug Hug

# 238
Добро утро и от мен Hug
Мики да ти е жива и здрава Симонка  newsm59
Малката Габи е много сладка  Heart Eyes да е жива и здрава.
При нас новото е че Благо се научи да пие от сламка  Flutter
Лек ден с много разходки на всички  Hug

# 239
  • София
Честит Рожден ден на Симонка-бонбонка!!!Да е жива и здрава,много щастлива и да е отмяна на мама!!!Весело парти!

Мила,и аз още не мога да намаля дневните кърмения Rolling Eyes,давам му водичка ,но той направи 2-3 глътки и после пак идва да ми вдига блузата Embarassed,няма отказване.

Хубави събота и неделя на всички!Ние няма да можем да дойдем на срещичка нито днес, нито утре Sad,за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт