Гларус кряска, вълна пляска, БУРГАСКА мама сияйно бляска! (23)

• 17 864
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Здравейте
Момичета имате ли представа за лекциите на сп. 9месеца дали трябва предварително да се запиша?

# 166
  • Бургас / Славейков
Да се разпиша днес, че утре заминавам на Мичурин при мама и няма да ни има една седмица.Поне за Мария ще е голямо разнообразие.Най-много и ние да закачим някоя болест от племенника ,който ходи на градина .На болните да оздравяват.Дими лоша работа тъкмо се оправи едното, сега и другото.Колко време трае шарката? newsm78

# 167
  • България
Здравейте
Момичета имате ли представа за лекциите на сп. 9месеца дали трябва предварително да се запиша?
Не, не е необходимо. Там на място ще се запишеш. А някой знае ли на каква тема ще е лекцията в сряда?

# 168
  • Бургас
 Stop Здравейтееееееее, сядам да ви поздравя и отивам да пазя леглото  Sad
Аз на 1-ви май постъпих със силно кървене в патологията и току що ме изписаха от болницата, полежах си там една седмица и сега се надявам всичко да ми се е разминало.
А по-късно ще ви прочета.

# 169
  • Бургас
Здравейте,
Хей, Шушонче, как си, какво става с теб. Надявам се да си добре. Казаха ли ти причина за това.
Почивай, пази се и когато можеш пиши.
 Hug

# 170
  • Бургас
 Тина78 лекцията е  “Нормално физиологично раждане.”
6u6on4eto пази се много ей.

# 171
  • Burgas, Bulgaria
шушонче ей  Naughty какво стана бре

и да питам-на Никито главата му постоянно се поти а не е горещо в стаята и ръ цете му са студени.Нормално ли е това

# 172
шушонче ей  Naughty какво стана бре

и да питам-на Никито главата му постоянно се поти а не е горещо в стаята и ръ цете му са студени.Нормално ли е това
mama21 и при нас ръчичките са постянно студени. Лекарката каза,че не е проблем,това е ,защото ги държи вдигнати. Гледай нослето да не е студено! Hug

# 173
  • Бургас
Ми не знам какво стана, всичко се случи изведнъж без каквито и да е признаци, то вярно че ми бяха много нервите в последно време ама нищо не казват докторите от какво е станало. Сега ще се пазя и няма да ходя на работа, то не че се умарям на работата ама не може. Имам да катеря 4 етажа, разстоянието до офиса не е малко, колата е абсолютно забранена, пеша е доста далече - така че в къщи  ooooh!

Мама21 не му гледай ръчичките на детето те още не са критерий дали му е студено, нослето ще ти покаже най-вярно.

# 174
  • у нас
На патерици - Честит Имен Ден на всички, които празнуваха вчера (може и днес да продължават като нас) Да ви е живо и здраво името и вие покрай него! smile3525 newsm51

Ние бяхме на една вила за Гергьовден и днес се върнахме и досега си доспивахме, че голямо развеселяване беше.  newsm68 newsm44

Шушонче, пази се и лежи. И на мен така ми забраниха да се возя в кола, автобус и много други неща, и аз трябваше да пазя леглото от началото на бременността. Мисли само хубави неща и всичко ще е ок. Praynig

# 175
Sinara какво правите вий бе, не се спряхте от купони и разходки  Joy Браво на вас  Peace

# 176
  • у нас
еми, Танче, малко се беше насъбрало да купонясваме, че доста време не бяхме ходили никъде и то като има толкова много празници трябва да ги уважим.... Joy

# 177
  • вкъщи
6u6on4eto  стискам палци да се оправиш,почивай и не мисли за работата.как беше в патологията,и аз вчера за малко да се озова там.имах контракции на 3 минути,но слава богу се разминахти уговори ли се вече с гамишев?

# 178
6u6on4e , marianamama и от мен кураж и повече почивка! Hug Hug Hug
Пазете се момичета и дано всичко е ок! Praynig

# 179
Момичета искам да ви питам какво трябва да е акото не бебо? Жълто? Зелено? Нашето по принцип е кехлибарено жълто,обаче ей сега като му сменях гащата и беше зеленикаво? Да не е изстинал?

Общи условия

Активация на акаунт