Имам шанса да имам много хубава коса ( изчетках се ). Но това е факт. Преди много години бях модел три пъти на състезания за фризьори..
Вчера след като отидох да ми направят нови кичури, старите бяха от преди 7-8 месеца, така се получи, че някои станаха адски светли, като бели дори - навярно са нанесли новите върху някои, които вече съществуват.
Някои са много красиви, други адски бели и то отпред, сякаш съм Мериил Стрип от Дяволът носи Прада. По принцип идеята ни беше, да имам по светли кичури отпред, защото започнаха да ми раснат някои бели коси тук таме. Но, разликата е фрапантна между адски русото, тип бяло и русото.И сега изглеждам белезникава, сливам се с косата и цветовете, бая грим ще трябва да слагам, хахаха
Боята беше с 9-ка, други с 10-ка. Светла жена съм.
Имате ли някаква идея, след колко седмици мога да се боядисам, за да покрия малко тези прекалено бели кичури и с кой номер ? Или някаква друга процедура ? И съответно цялата ли коса трябва отново да боядисам ?
Аз до вчера бях с корени 6-ца, сега съм с доста кичури 9-ка, да не кажа и 10-ка. Малко ми е too much.
След кичури, се опитвам да щадя косата си на макс и искам да получа мнение, ако сте фен на коси, бои, боядисване и грижа за косата.