чуден ТКЗС-рски тен имам
.
Бих се пробвала с кенгурото до там, ама поне да знам, че ще се съберем много хора, та да знам за какво ще го хамалосвам целия път до там.
.Сега се връщаме от лекар и ни изписаха една камара лекарства-капки за нослето,капки за уши,сироп за кашлица,витамин Ц,и витамин Д си го продължаваме и направо ужас е...
и аз така.
и на 10.05 да идем пак да я видят. 
, то и аз чак снощи разбрах, че си имам именник.

Бих се пробвала с кенгурото до там, ама поне да знам, че ще се съберем много хора, та да знам за какво ще го хамалосвам целия път до там.
Но пази мечетата, защото четох някъде, че можело пак да има такава игра като приключи тази. 
Не че не мога да живея без тази информация, ама гледам доста се спряга терминът напоследък, пък не искам Симона да се срамува, че майка й е проста и не знае.
Не че не мога да живея без тази информация, ама гледам доста се спряга терминът напоследък, пък не искам Симона да се срамува, че майка й е проста и не знае.
Така хубаво се подсетих, че утре мога да ги разгледам
, че дано харесам нещо на нормална цена(защото цените варират от 100-2000 лв.), че другата седмица имам рожден ден, дано скъпия се сети за подарък. То вече има и друг повод да черпи - от днес има нова работа.