Рисуване върху стъкло

• 78 646
  • 381
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Къдрокоске, недей да скромничиш - страхотни ти са картините. А това че всичко ти се отдава си е истина - в доста теми има доказателства  bouquet

# 136
  • Добрич
Къдрокоске, недей да скромничиш - страхотни ти са картините. А това че всичко ти се отдава си е истина - в доста теми има доказателства  bouquet

Еее, след тези думи и това признание от твоя страна, мога само да ти благодаря  newsm51 и да те черпя като дойдем до Бургас.  Wink Мъжът ми е от Несебър, та отвреме навреме ходим на гости и задължително идваме до Бургас, защото на мен ми е един от любимите градове.  Peace

# 137
  • ВАРНА
Тъкмо да побутна темата. Simple Smile
От известно време "залитам' между различните стилове.Рисуването върху стъкло ми едно от новите хоризонти за покоряване.
Ето една от първите ми творби-сервиз за червено вино.Извинявам се за лошото качество,но е снимано с мобилен телефон.
 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=134900&photo=21

# 138
Браво за сервиза за вино. Очите ми останаха. Като видя нещо такова и ме наляга ентусиазма. Ама това е до следващия ден. Като ме налегне работата ... Та до вечерта. Пак гледам какво сте сътворили, пак ентусиазъм и т.н.
Заредила съм се с материали за декупаж, ама още нищо не съм направила. Пък като гледам какво правите със стъклото, ми се иска да отида в магазина и да накупя каквото трябва и да започвам.
Май така и ще си остана, с мерака.
Но много ви се радвам и ви пожелавам все такива хубави неща да правите!

# 139
  Zdraveyte, momicheta! Izvinjavam se za latinicata, ama kompat neshto ne e nared. Ta vchera se razrovih iz ruskite sajtove i eto kakvo otkrih za vitragite-za golemi ravni povarhnosti preporachvat da se raboti s razduvasht se kontur, kato v praznite prostranstva se izliva nitrocelulozen lak, ocveten s masleni boi/bojata ne trjabva da e poveche ot 10%/.

# 140
  • Бургас
ilang-ilang , много ти е хубав сервиза, със здраве да си го ползвате  bouquet

# 141
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Браво момичета, страхотни са нещата Simple Smile
Мисля и аз да пробвам с едини скучни чаши.

# 142
  • ВАРНА
Имам един въпрос,дано ме насочите!
Някой знае ли, от къде мога да си купя фолио(без значение цвета),което да не е с много силно лепило?Сетих се за декоративните,но мисля,че лепнещата им част е твърде силно прилепчива,за това което съм намислила.

# 143
  • Бургас
Имам един въпрос,дано ме насочите!
Някой знае ли, от къде мога да си купя фолио(без значение цвета),което да не е с много силно лепило?Сетих се за декоративните,но мисля,че лепнещата им част е твърде силно прилепчива,за това което съм намислила.
Ако мислиш да си изрязваш шаблони от него - в художническите магазини освен готови шаблони продават и на листи А4 фолио, което е за многократно ползване и можеш да си изрежеш от него каквото си искаш, а ако не ти трябва голяма повърхност - хартиено тиксо също става.
Сещам се и за нещо сруго - ако обикновеното фолио първо го залепиш на някаква космата повърхност - примерно трикотажен плат после няма да лепи здраво и ще можеш да го отлепваш

# 144
  • София
Здравейте момичета  Hug
Извинявам се за нахлуването, но "идвам" с една молба към вас  Embarassed
Погледнете темата Странно хоби! и ако имате възможност се включете  Praynig  Blush

# 145
  • ВАРНА
radinna ,много ти благодаря.Не знаех,че в Слънчоглед имат и такива неща Simple Smile.

# 146
 Пак малко информацийка от сайтовете на братушките, дано е полезна на някого. Вместо продавания раздуващ се контур може да се използва паста, приготвена от епоксидна смола, разредена с подходящ разредител 1:8 и примесена с алуминиева или бронзова пудра. Поставя се в стара тубичка от крем или паста за зъби и се изстисква от нея по контура на витража.

# 147
Здравейте Laughing.Не бях рисувала от 100 години,пък и нямах нещо желение.Но вие ме вдъхновихте Hug и цял ден с децата творим Heart Eyes.Явно ме заредихте с ентусиазъм ,а покрай мен и децата.Те ходят/учат/в училище -стъклопис и много се гордея с тях.Ще пратя утре снимчици на творбите им Peace.

# 148
  • Бургас
vitca, какво стана - чакаме снимките Hug
Ето върху тазиваза се трудих последните седмици. Тук може да добиете представа за размера Laughing

# 149
Радина, вазата не подлежи на коментар, както винаги е перфектна!
А малкия ти син прилича на теб. Wink

Общи условия

Активация на акаунт