Модни консултации - 80

• 59 668
  • 713
  •   1
Отговори
# 705
  • Виена
Аз случайно и без да планирам взех една чанта,която става и като ръчна,и за рамо. И си я нося и по двата начина. Може би ще е удачен избор за вашия случай.

# 706
  • София
Аз нося сега един малък кроасан на Massimo Dutti и направо се родих - мега удобна ми е. Събира ми всички джунджурийки, лекичка е и ултра мека. Слагам я под мишница и направо забравям, че съм с чанта Stuck Out Tongue

Купувала съм я миналата година и я бях забравила, но сега си я подносих.
Кросбодитата са ми демоде, а и не са ми удобни някак, защото имам леко изкривяване на гръбнака.
Coccinelle никога не съм харесвала, новите Furla също не ме грабват.
Сега не се и ослушвам за нова чанта, защото имам доста и дори мисля да попродам туй-онуй, че няма смисъл да се заривам. С обувките е същото положението, но там по-трудно се въздържам Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 сеп 2026, 19:09 от ShokolaDkaa

# 707
Аз случайно и без да планирам взех една чанта,която става и като ръчна,и за рамо. И си я нося и по двата начина. Може би ще е удачен избор за вашия случай.

Оо, много е сладка, харесва ми, от сайт ли е или реален магазин?

# 708
Бомболино, много е хубава, точно в мой стил. Да попитам и аз - откъде?

# 709
  • Виена
Чантата е купена от аутлет магазин на Фурла в Новента ди Пиаве. Има я и в Парндорф, предполагам и в други аутлет градчета на Mcarthurglen. Цената е 159 евро,имаше и в черно, в синьо и в бежово освен в моя цвят. Предполагам и в сайта на фурла ще я има

# 710
  • Шоплука
Супер функционална е Бимболина и цвета е красив.
Във Фурла е останала само в черно
https://www.furla.com/bg/en/eshop/furla-atmosfera-WB01769BX03051007O6000.html

# 711
Бомболино, това е идеалната ежедневна работна чанта 🙂
Цвета е Уау, имам боти в такъв и отиват на всичко в гардероба ми
Днес съм с много подобна в цвят хортензия, но нещо съм пипнала настройките на телефона си и излиза в някакъв странен формат, дето БГ Мамма не го иска

Аз с чантите се удържам и не купувам, но с адидаските Japan за пролет/лято бързичко си сдобих с три чифта 😃

# 712
  • Някъде по Дунава
Търся чанта за тези обувки. Не искам велурена. Какъв тип кожена ще е подходяща? Предполагам гладка кожа.

# 713
Guinness, бих казала, че обикновена кафява или светлокафява кожа ще си отива с обувките☺ Може би, ако не е лъскава ще е най-добре? Така текстурите ще са сходни.

Аз исках да питам, ако някой си прави облекла по поръчка и има опит с шивачи🫣
Колкото пъти гледам по магазини и онлайн, все не си харесвам неща, даже и цели колекции хейтя понякога. Мисля си, че ще бъде най - добре да си поръчам това, което искам, вместо да купя и да отида да ми го поправят - поне така ми казаха един път.
Виждала съм табели за "дрехи и облекла по поръчка", но все ме е срам да влезна и да питам... Всякакъв опит ми е от помощ😿 Накрая ще се окаже, че просто ще трябва да експериментирам и да докладвам..

Общи условия

Активация на акаунт