🐥 Ноемврийски мами - Термин ноември 2026

• 19 207
  • 556
  •   2
Отговори
Здравейте ,нека тук се съберем майчета с термин ноември 2026 г.
Аз съм с термин 15.11 , имам едно детенце на 6 , на есен първокласник и дай Боже здраво и пухкаво бебе 🐥

Последна редакция: чт, 19 мар 2026, 17:02 от Cvetence2001

# 1
Хей! Записвам се и аз. След кухо яйце преди година и половина, хванато супер късно, ми беше доста притеснено. Днес на 5+5 дни се видя ембрион с пулсации като по учебник, но имах лека лудост след оскъдно зацапване 😂

# 2
Първия ми преглед е след 2 седмици , не искам да бързам за да не ме върнат и да се филмирам . Браво на теб , че сте видели пулсации 💓

# 3
Здравейте!Кръвните ми тестове от тази седмица потвърдиха бременност😊Днес съм в 4 седмица + 5 дни.Терминът ми е на 22.11.В началото на април съм на първи преглед и се надявам всичко да бъде наред.

# 4
Честито момичета, пожелавам ни здрави бебчета ♥ Забравих да кажа, моят термин е за 14/11. И аз исках да изчакам с прегледа, особено след опита ми, но това зацапване ме уплаши доста.

# 5
Честито момичета, пожелавам ни здрави бебчета ♥ Забравих да кажа, моят термин е за 14/11. И аз исках да изчакам с прегледа, особено след опита ми, но това зацапване ме уплаши доста.
Не съм си представяла,че първи триместър може да е толкова стресиращ.Постоянно се притесняваш за нещо.И аз ви пожелавам лека и безпроблемна бременност.

# 6
Хей, здравейте и от мен, аз съм някъде между двете теми - октомври и ноември. ☺С късна овулация съм - та по цикъл термин 31.10, но по това, което си бях изчислила и което каза докторката е 11.11. ☺Бях на първи преглед, но беше рано да го чуем, но всичко друго си е наред, видя леко помръдване (което е началото на пулс), та след 10 дни съм на преглед и се надявам всичко да е наред. Второ дете, първото е момче 2020та родено. ☺ За сега силна умора и се чудя, дали някога съм била по-уморена в живота си. При вас как е?

# 7
При мен положението е умерена умора, тежест в гърдите и супер живи сънища, които ме убиват още от деня на овулация. Така и разбрах, че съм бременна, с кухото яйце беше същото… с тази разлика, че рязко спряха. А обикновено не сънувам и не се будя по 40 пъти на нощ 😂

# 8
За сега през деня се държа ,но вечер много рязко ми пада батерията 😃През нощта се събуждам по 2-3 пъти ,не спя изобщо пълноценно . Сутрин в 7 съм будна ,дори и през почивните дни . Точно ми мина хроничното недоспиване с първото дете и сега се започна пак 😀
Започнах да закусвам за да не пия кафе на гладно . И въпреки ,че съм в началото почти на 6 седмица имам чувството ,че започва да ми проличава корема . Като шофирам си разкопчавам копчето на дънките.

# 9
Аз мислих, че си внушавам, но и аз се изнервих на едни мои дънки онзи ден, които са по-тесни.Grinning Та ги бях разкопчала. Иначе сега ми се появи някаква хрема лека и се изнервих, дано да е само това. Изписа ми тук някакви позволени докторката, инфлуцид и витамин ц. Да се надяваме, че имат действие.

# 10
Здравейте! Записвам се и аз с термин с 11.11. На 11.03 (5+0г.с) бях на първи преглед като се видя сак и мехурче, на 25.03 съм отново за да видим ембриона.
Втора бременност ми е ,имам син роден октомври 2022.

# 11
Здравейте!
Аз съм след няколко положителни домашни теста и два кръвни, като утре ще пусна още един, който да е след 48 часа и запазих час за преглед за четвъртък. Много неочаквано се случиха нещата и съм в шок, не знам как да действам.

# 12
Здравей, сънрайс! И честито!
Бих те посъветвала да изчакаш около 14 дни след очаквания ден за менструация, преди това едва ли ще се види нещо и ще ти презапишат час, особено ако кръвните са в норма и се увеличават по график.

# 13
Здравейте, честито на всички бъдещи мами! Включвам се и аз с термин 12.11. 🥳Имам едно питане към вас: дали гинеколога ви отговаря на телефонни обаждания или вайбър при спешни въпроси? Понеже моята си дава номера, но не отговаря и не връща след това, пък си говорих с други хора и казват, че е важно и при тях са отговаряли, защото всичко се случва. Какво е мнението Ви?

# 14
Здравейте, честито на всички бъдещи мами! Включвам се и аз с термин 12.11. 🥳Имам едно питане към вас: дали гинеколога ви отговаря на телефонни обаждания или вайбър при спешни въпроси? Понеже моята си дава номера, но не отговаря и не връща след това, пък си говорих с други хора и казват, че е важно и при тях са отговаряли, защото всичко се случва. Какво е мнението Ви?

Имам час за преглед на 01.04 , писала съм на лекарката преди седмица , все още нямам отговор . Аз имам и разни мутации и въпросите ми бяха свързани с лекарства. Дано до 01.04 всичко е наред ,но не ,не отговаря и при мен

Общи условия

Активация на акаунт