Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...52

• 55 830
  • 546
  •   2
Отговори
# 405
  • София
Жена, бременна в деветия месец, се буди всяка сутрин обляна в пот, със сълзи на очите и крещи на мъжа си:
- Скъпи, сънувам един и същи кошмар - ражда ни се негърче с две глави!
Вече в родилния дом мъжът с трепет пита лекаря, излизащ след раждането:
- Негърче ли е?
- Да! - отвръща лекарят.
Мъжът се разтреперва и с пресипнал глас задава втория въпрос:
- С две глави?
- Не, нормално си е, с една...
- Уфффф... - с облекчение въздъхва мъжът. - Ама и моята е една паника...

# 406
Пешо бил много, ама много добър човек. Помагал на всички от сърце с каквото може. В отговор обаче получавал само черна неблагодарност - всички забравяли стореното добро и вместо да отвърнат със същото Пешо получавал само черна неблагодарност.  И така, сломен от всичкото зло, което получил в отплата за добрините си, Пешо си вървял един ден край реката мрачен и умислен. Изведнъж видял някакъв младеж да се дави. Скочил без да се за,мисли във водата и го спасил. Както го извадил на брега и докато му правил сърдечен масаж и го обръщал настрани да повърне погълнатата вода, внезапно, в някакъв небивал порив, обърнал младежа по корем, свалил му гащите и го изнасилил.
- Господине, какво беше това? - проплакал младият мъж.
- Вие ме спасихте, направихте ми най-голямото добро, а после такава гавра... Защо???
Пешо го погледнал строго и рекъл:
- Щото много забравяте, затуй! За-бра-вя-те вие доброто, ама ти специални няма да забравиш!

# 407
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 408
  • тук, на мястото си

# 409
  • самодивско дърво

# 410
To e Лабео френатус/френатум.

# 411
Прилича на това:

# 412
  • някъде другаде

# 413
Най-новата женска реплика:
– Боже какъв мъж! Искам да имам кола от него. Yum

# 414
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 415
🤔В един бар слагат робот за барман. Влиза клиент, роботът го поздравява и го пита:
- Колко е вашето IQ?
- 140 - отговаря човекът.
Безмълвно роботът му налива 12-годишен малц и започва разговор за генномодифицираните храни, новият сезон на операта и пр.
Човекът толкова много се впечатлил, че на другият ден пак влязъл и казал:
- IQ=80.
Роботът, без да го пита му налял една бира и започнал разговор за футбол, манекенки и пр.
На третия ден същият влиза и казва:
- "IQ=30".
Роботът, без да го пита, му налива една карнобатска и казва:
- И к'во напрайхме ся? Пак гласувахме за същите говеда нали?

# 416
  • тук, на мястото си
Пищен прием по случай юбилей – гости, ядене, пиене… Обичайните неща. Съпругът се изправил, взел чаша шампанско и започнал:
- Вдигам тост не за твоите 50 години, през които си като кисела зелка, вдигам тост не за твоите 35 години, на които бе като ароматен френски коняк, вдигам тост не за твоите 25 години, през които бе като пенливо шампанско, а вдигам тост за твоите 17 години, на които бе като сочна праскова!
Гостите онемели, а рожденичката се изправила с чаша в ръка:
- Вдигам тост не за моите 17 години, на които бях като сочна праскова, която ти взе нахапана, вдигам тост не за моите 25 години, на които бях като пенливо шампанско, което ти пиеше с приятели, вдигам тост не за моите 35 години, на които бях като ароматен френски коняк, който ти делеше с комшията, а вдигам тост за моите 50 години, на които съм като кисела зелка, с която ти с кеф би замезил, ако не ти беше тъп ножа, за да я нарежеш...

# 417
Две приятелки си говорят на кафе:
- Муцка, ти спала ли си с моя мъж?
- Неее! Какъв е този въпрос?
- Ами да ти кажа, няма смисъл да го правиш, твоя е по-добър.

# 418
🤔
За да е щастливо семейството,мъжът е длъжен да взима решенията,а жената да казва какви да са  те 😉

# 419

Общи условия

Активация на акаунт