Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...52

• 55 781
  • 546
  •   4
Отговори
# 435
Отварям фейсбука— Дара, пускам телевизията— Дара, радиото в колата— Дара…
Не смея да си легна…

Лягай спокойно. Няма да дойде. Омъжена е и мъжът и е ревнив турчин, няма страшно.

----

Съдията пита обвиняемия:
- Защо откраднахте автомобила?
- Мислех, че няма собственик.
- И защо така мислихте?
- Беше пред гробищата.

----

Урок по геометрия.
- Иванчо, нарисувай на дъската ромб.
Иванчо рисува.
- Сега докажи, че това е ромб.
- Честно госпожо, кълна се, че е ромб!

---

Катаджия спира кола:
- Господине, защо сте дали на кучето си да управлява автомобила?
- Ааа, то не е мое. Качи ме на автостоп.

# 436
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 437
Неволи
"От пет години почивен ден нямам. Ня-мам. Ходя по сватби... за букета. Зъб ми избиха, ребро ми пукнаха, десетки ноктопластики отидоха фира, аркади имам повече от Кубрат Пулев, покана получих от отбора по ръгби да им стана капитан. С времето задобрях, рефлексите ми се изостриха, хвърлям се като джак ръсел териер, засичам като радар . Не се хваля, ама ако ме сложиш на вратата съм по-добра от Георги Петков – дузпа няма да пропусна. 73 букета съм хванала до този момент. Трупам. Вкъщи на гробища след Задушница прилича, панделки имам да пребинтовам десетина фараона. Но не! Не ми предлага. Намеци му правих всякакви и накрая откровено си му казах - не съм претенциозна за пръстена, не е важно да е с диамант, не е важно да е златен, не е важно да е пръстен даже. Може и ламаринена отварачка от кенче. Но не! Не ми предлага. Менделсоновият марш ми е мелодията на телефона. Бялата рокля стои в багажника, до аптечката, готова за мълниеносна употреба. Изкарах с отличие курс за танци на пилон. Зеле слагам, шпагат правя, накладки сменям! Но не! Не ми предлага. Щот' една циганка, начи, му била гледала и му казала, че а се ожени, а бял ден ня'а да види! Жена му щяла да е мързелива кат' боа, погълнала военен министър, кошмарна готвачка, некадърна домакиня и така щяла да напълнее след сватбата, че вместо шлифер щяла да носи туристическа палатка за 7 души. И да, само щяла да му харчи парите, да му къса нервичките и да му слага рога. Това последното не мога да го разбера.

Що вика на майка си „една циганка“, също не мога да разбера...." 😂😜
via~T.Arabova

# 438
# 439
  • тук, на мястото си

# 440
В пощата намират писмо с адрес "Дядо Коледа". Решили да го прочетат, отварят го и четат:
- "Здравей, Дядо Коледа! Казвам се Сашко, на 8 години. Татко е в затвора, а мама друса и пие. Започва зимата, а аз нямам нито палто, нито шапка, нито шал, нито ръкавички. Подари ми, моля те, тези неща!"
Служителите в пощата, без да се замислят, събрали кой колкото може. Парите стигнали за палто, шапка и ръкавички. Изпратили ги на момчето.
След известно време пристига друго писмо. Радостни го четат:
- "Скъпи Дядо Коледа, много, много ти благодаря за това, че ми подари палто, шапка и ръкавички, а шалчето сигурно са го тафили онези патки от пощата."

# 441
  • някъде другаде

# 442
  • тук, на мястото си

# 443
- Имам чувства към теб.
- О, така ли, какви?
- Чувствам, че ми лазиш по нервите!

* * * * *
- Скъпи, какъв подарък искаш за рождения ден?
- Не знам.
- Какво най- много ти харесва?
- Съседката от третия етаж...

* * * * *
- Г-не, гледам ви талона и виждам, че често имате вземане- даване с КАТ?
- Напротив, само даване съм имал, вземане не съм имал никога...

* * * * *
Мъж при психотерапевт
- Какъв сте по професия? - пита психотерапевтът.
- Автомобилен механик съм.
- Добре, в такъв случай легнете под кушетката и се отпуснете...

* * * * *
- Ти с какво лекуваш лудостта си?
- Моята не боледува...

# 444
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 445
  • София
Бай Ганьо,американеца и французина били в един хеликоптер.Французина паднал в склад за прах за пране.
Американеца паднал в склад за сапуни.Бай Гань паднал в склад за каратешници.Жените им си говорели,жената на французина казала:
-Моят мъж когато пръдне мирише на прах за пране.
Жената на американеца казала:
-Това не е нищо,моят мъж когато пръдне мирише на сапун.
Жената на бай Ганьо казала:
-Това не е нищо,моят мъж като пръдне убива котката под леглото.

# 446
Добрата жена е жена също като мен, само че добра.

# 447
# 448
  • някъде другаде

# 449
  • тук, на мястото си

Общи условия

Активация на акаунт