Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...52

• 55 700
  • 546
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Един виц
"Вождът на канибалско племе решава да влезе в крак с 21-ви век и изпраща двама младежи в САЩ, да учат информационни технологии.
Учили, що учили, дошло време за стаж.
Шефът на фирмата в която ги взели на стаж, като чул откъде идват, се помайтапил:
- Момчета, тук имаме кетъринг и корпоративен ресторант...няма да ядете никого!
Младежите се обидили, но премълчали.
Минали 2 месеца.
Един ден шефката на отдел " Човешки ресурси" притеснено нахлула в офиса на младежите и попитала:
- Момчета, да сте виждали чистачката?
Трети ден не съм я мяркала...
Те настръхнали:
- Какво намеквате!??Да не би да сме я изяли?
Жената смутено се извинила и излязла.
Единият стажант ударил гневно другия през лицето:
- Ти ли изяде чистачката!??
- Аз...
- Колко пъти да ти казвам - два месеца ядем тийм лидери, акаунт мениджъри, супервайзери, коучове и мотиватори...И дотук всичко е кротко. Няма да ядеш някой, който върши истинска работа!  Неговото отсъствие се забелязва..."
Wink

# 451
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 452
  • тук, на мястото си

# 453
# 454
Идеята е плагиатска Wink

# 455
  • София
Мутра лежи в болница със запек. Лекарите са му предписали строга диета. Влиза медицинска сестра и носи паница с някаква бистра супичка..
 – К`во е т`ва, ма? Ти да не си луда? Я да ми донесете свинско със зеле, луканка, филенце и такива нещица. Т`ва нема да го ям…. – крясва мутрата и хвърля чинията по сестрата.
 Сестрата разплакана отива при лекаря и се оплаква.
 – Мдааа, така няма да се оправи пациентът. Да му се направи клизма! – нарежда лекарят.
 Двама яки санитари хващат мутрата, връзват го за леглото и му правят клизма. След като приключва цялата процедура, мутрата се завива през глава, вади телефона и тихичко се обажда:
 – Тиква, ти ли си? Я вземи още двама и елате да ме изнесете от тая болница. Тия са луди, бе! Каквото не изядеш ти го наливат в задника..

# 456
- В депресия съм. Надебеляла съм и се чувствам самотна…
- Глупости! Покажи ми къде си надебеляла?!
- Да, бе! А не искаш ли да ти покажа и къде съм самотна?

# 457
  • тук, на мястото си

# 458
  • София
Влиза един мъж в бар за ловци и казва:
- Готов съм да се хвана на бас с всеки, на бутилка водка, че ако съм със завързани очи и ми донесете убито животно, мога да позная какво е животното, на колко години е, и с какво е убито.
Ловците се навили. Завързали му очите и носят едно убито животно. Човекът го опипал и казва:
- Елен, три годишен убит с двуцевка модел...
Бурни аплодисменти, подават му бутилка водка... Изпил той бутилката и пак му завръзват очите. Носят ново животно.
- Дива патица, на 7 месеца, убита с дребни съчми номер...
Пак бурни аплодисменти и нова бутилка водка. Това продължило до късно през нощта. Човекът се насвяткал и незнайно как се прибрал в къщи... На сутринта се събужда и не може да си спомни нищо. Пита жена си:
- Кво става, къде съм бил снощи?
Жената сърдито отговаря:
- Не знам къде си бил и какво си правил, обаче цяла нощ си държиш ръката между краката ми и викаш: "Таралеж, 40 годишен, убит с брадва по главата!!!"

# 459
  • някъде другаде

# 460
Криминална хроника:

"Снощи в района на НДК неидентифициран покемон е отказал да се предаде на заловил го тийнейджър. Покемонът е оказал съпротива и е избягал от местопроизшествието. Потърпевшият младеж е извикал на помощ патрул на полицията. В крайна сметка покемонът се е измъкнал. На обвиненията в непрофесионализъм полицаите от патрула са се оплакали, че със старите им радиостанции не могат да залавят покемони. В същото време от БХК се обявиха против гоненията срещу покемоните и настояха за признаване на правата им."

# 461
  • самодивско дърво

# 462
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 463
# 464
  • тук, на мястото си

Общи условия

Активация на акаунт