Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е подходящото лечение за бременна жена, която изпитва силни болки?
Какво представлява АГ отделението и къде може да се извърши цезарово сечение?
Какво е ефералган и как се приема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е подходящото лечение за бременна жена, която изпитва силни болки?
-
Какво представлява АГ отделението и къде може да се извърши цезарово сечение?
-
Какво е ефералган и как се приема?
-
Какво представлява ЖК и защо е важно да се отпише от него?
-
Какво е ритник и какво е значението на усещането му за първи път?

Прибавих и тази партида.
.
... аз предложих моята си колекция от всичките, които съм разглеждала. 
По хигиенично ми се струва да вземем нова, че като знам старата колко и къде сме я разхождали
Но определено са беда за работодателя, така че му казвай направо.
на liudmila73 и момиченце
на FEMININE. Да растат големи и здрави бебоци в корема на мама.
е ма на и днеска да се изпльоскам тука 
,на мен пък изобще не ми е на акъля ся за количка
.Туй шъ дъ ми е последна грижа -
,отиваш у рестуранто фъргаш една бомба и си плюйш на петите 
,влиза в хола и вика е"е бах мама му и гнусотия-оназ отгоре дРътата си измила терасата и от чучура каквото тече пада в наща тераса .И като нацопали някакви рибешки глави и някви фъшкиики (извинявам се за което) и на наща тераса смрад ви казвам.
терасата и не е устъклена и си хвърля всеки път боклуците надолу и те цоп през отворения ни прозорец и айде в наща тераса
,гувна,л...на..всичко има...Еееее като набрах ,и викам на мъжо е ся няма да се отърве тая
и отивам.

познай погнаха ма контракциите. 
.Че квот си ми диво 
и така нонстоп,та да й дойде акъла в тъпата тиква
Аз имах едно такова перде в предишния апартамент, ама оная се криеше и не отваряше

си му поливаше гнусотиите да ги изплакне от там,а потърпевшите бяхме ние на по-долните етажи. Всичко се утичаше върху прането ни
.Непоносима смрад. Бяхме принудени да си простираме вътре.И без притеснения също си хвърляха през терасата боклуците. За такива само
докато се сафирясат!
.Ай ми са е изплющяла пак с тез гнусотии ай съм я разпердушинила.Да не мисли че ще и чистя гувната докато умре-колкото и гадно да звучи .Аз бебе ще имам няма са занимавам с нейните котешки гувна

,с возилото и ще одя кат гламава напред назад 
Та май ще си седим вкъщи