🌷 Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Пролет '26

• 180 674
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Имам кофти опит със спрей тен на Ейвън, но все пак си го правих сама вкъщи, сигурно в салон е друго. Няколко дни изглеждаше добре, но после започна да пада на петна и се принудих да го изтъркам в банята.

# 631
Аз затова ще направя една проба в края на месеца, после ще видим как ще процедирам. Но таааамън оправих разни вени и капиляри, та мога да покажа крак на голо лятото и осъзнах, че съм бяла като смъртта Laughing А пък за морета и океани да не говорим...там съм все на скрито и все съм рак.

Lizzy, а баш. Два пъти въм пробвала вкъщи и после висях в банята да махам.

# 632
  • София
Аз от много отдавна се мажа с автобронзант сама.

# 633
Тази година ще съм бяла (заради пигментните петна по лицето, които се обострят, ако пека тялото), освен, ако отзивите за професионалното поставя на мазилото не ме амбицират и аз да действам.

Cristi, а на лицето ще слагаш ли? За там има ли други инструкции от студиото?

# 634
  • В полите на Пирин планина
Аз си ходя бяла и изобщо не се впечатлявам от това. Така или иначе не почернявам, а почервенявам и после пак побелявам...

# 635
Не знам, за лицето не питах, но едва ли ще се навия. Там оцелявам засега със слънцезащита, козметика и лазери зимата.

# 636
Хайде, отиваме по женски на кино, да гледаме “Дяволът носи Прада”.

Последна редакция: вт, 12 май 2026, 17:10 от ДХ3

# 637
Бравоска! Супер си 🎉 Много приятни емоции да си имате.

# 638
Страхотна, Деси!
Мими, забравих да ти коментирам снимката и на Мариета също, че са идеални за календар. Wink

# 639
За календар вземи Деси Simple Smile
Но благодаря. Може би картинката зад мен!

# 640
Мацки, избирам между тези три модела и имам нужда от помощ:

Никога не съм имала/носила лоуфъри.

# 641
Мариетке, я пък ти 🤣🤣🤣 Календар за “мода на средна възраст” освен 😅.

# 642
Супер си Деси, много ми хареса! А блузата, с която си на снимката е много подходяща и за сатенените поли, които коментирахме наскоро.

Магни, третите.

# 643
Първо тях добавих в кошницата, Света. И после естествено ми “предложиха” още модели.
Първите са интересно презентирани.

Имам панталона

Белите за лятото евентуално.
Ще поръчам и трите да пробвам как ще ги усетя.

# 644
Да, това е най добрият вариант, поръчай и трите чифта и прецени. Тъкмо ще пробваш, ще видиш как ти стоят, колко са удобни и т.н.
Аз имам тези лоуфъри:
Скрит текст:
...
Чат пат ги обувам, не са ми най носения вид обувки, но така, да има разнообразие Simple Smile.

Последна редакция: вт, 12 май 2026, 23:57 от Sweta

Общи условия

Активация на акаунт