🌷 Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Пролет '26

• 123 317
  • 974
  •   8
Отговори
# 855
Цитат
На една вълна сме Simple Smile
Както най често, Ани Kissing Heart
Супер е чантичката, но разбирам защо се колебаеш, няма ли я без сребристо. В ИТ ли гледаш?

Много ми е досадно да пренареждам гардероба и да сменям зимни с летни дрехи, обаче това тегаво занимание се оказа, че има едно предимство - току що открих светъл барел, чисто нов, за който нямам абсолютно никакъв спомен. Донесе ми настроение, все едно днес съм го купила. Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 май 2026, 23:35 от Sweta

# 856
Мими, тези сутиени не са много качествени, имай едно на ум.

# 857
Много сладки жълти чанти...!
Обичам жълтоо!
Мари, и мен това ме притеснява...да не се отлепи и падне...🤣 Другият вариант е с лепенки само за зърната...мога да си позволя да ходя без сутиен, имам малък стегнат бюст, но да не очертава нищо трябва...
Светка, ще разгледам, но предпочитам да пробвам! На Астратекс бельото е добро. Ани, дааа, от Ренито в мола пазарувам, там зареждат испански неща, но дали ще дават да се пробва?🙄

Последна редакция: пт, 29 май 2026, 18:41 от mimi.7299

# 858
Мими, има ластични удължители за сутиен, за да се свали гърбът надолу:
https://jimbo-online.com/zdrave-i-krasota/2073-Komplekt-udlzitel … a-Strap-3408.html

# 859
Мими, купих си такъв сутиен за рокля със специфично деколте. Не дават да се пробва и нещо ми се върти в главата, че и да се пере не може. Обаче ще погледна на кутията какво пише.
Носила съм го само веднъж и за мен тези сутиени са за повод. Ще се върна назад да видя роклята ти.
Не, няма да падне и аз от това се опасявах. Мен ме беше страх да не направя някаква алергична реакция да стана червена като домат. И това не се случи, обаче махането е неприятно все едно кожата си отлепваш.

Ще върна да ви изчета. Харесах, които успях да видя. Анджи много ми хареса роклята ти на точки. От къде я купи?
Още търся, но искам да избегна романтичния вид, който нормално точките придават.

Последна редакция: пт, 29 май 2026, 11:45 от cloè

# 860
Mimi, слагай лепенките и не му мисли, щом можеш да си го позволиш!
Чудно изглежда жълтата рокля и на теб наистина цветът ти стои чудно!

# 861
  • Burgas, Bulgaria
Мими, много ти отива и жълто, колкото до сутиена - за едно носене по повод става /не се отлепя лесно, по-скоро боли докато го отлепяш/. Heart
cloè , роклята естествено е Zara, че как иначе! Heart  Grinning
Тук линковете обикновено се "чупят", затова пускам снимка - там има реф. номер. Heart

Последна редакция: пт, 29 май 2026, 10:10 от kolevaangela

# 862
  • София
Добро утро. От мен непретенциозна, но много комфортна рокличка.

# 863
  • Бургас/Пз
Мими, не, разбира се, че няма как да се пробва. Все пак това е залепващ се сутиен. Малко рисково е , но аз също съм с малък бюст и този тип лепящи сутиени ми вършат работа.

Света, просто повече харесвам жълт обков и затова малко се въздържам от белия. А и като че ли ви се искаше да е една идея по-голяма, че нещо 23см ми се виждат малко

# 864
cloè , години наред съм избягвала точките, точно по причина, че някак не съответстват моя характер.
Винаги съм предпочитала по - строги, праволинейни геометрични форми (райета, карета, триъгълници...). Тази година нещо пощурях за точки.  Естествено включих и карета за собствено успокоение Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 май 2026, 09:09 от pep_si

# 865
  • Някъде там
Полина, за микроблейдинг си избрах https://www.instagram.com/phibrows_m.dankova?igsh=NXNkcGEwdWVua3Bx
на база на работата ѝ, която виждам в в инстаграм. Много ми хареса. Иваничка, при която си била, също знам, че е много добра.

Мими, моята препоръка за самозалепващ сутиен са тези от H&M – съотношението цена-качество е топ. Предпочитам моделите само с чашки. Другите с удължение, които се прикрепят към гърба, се свличат и не са о.к.

# 866
Как хубаво освежава това жълто и колко е готино най-накрая да блесне слънцето и всичко и всички да станем по-цветни Simple Smile
Днес съм изключително шарена, но странно, не ме дразни.

Последна редакция: пт, 29 май 2026, 23:06 от Mometo*

# 867
Какви пролетни, свежи момичета - Мими, Пепси, Момето! Flowers Cherry Blossom

Аз днес - с новооткрития барел, сникърсите и чантичката бонбон която им купих /бях ви споменала за нея/, пускам за малко:

Скрит текст:
...

Последна редакция: пт, 29 май 2026, 20:25 от Sweta

# 868
Много сте гиздави и цветни, пу-пу-пу!

А утре, за нашето градинско парти максимална температура е ще е 11С (след цяла седмица на 31С), а дъждът ще е смесен със сняг в някои части на щата. Да се каже, че съм бясна е много, много меко! А аз дори си купих рокля за проклетото парти! Това, че няма да съм с рокля не е проблем, проблем е как да събера в къщата 80 човека!?!

Последна редакция: пт, 29 май 2026, 19:49 от Agent Provocateur

# 869
Ееее писах, писах, снимка исках да сложа и греда. Изчезна всичко. Правих спрей тен днес, като цяло съм доволна. Ще го видя колко ще издържи. Ако някой иска да пита нещо, да пита. Ядосана съм на форума и киселея да пиша повторно целия ферман 😂

Общи условия

Активация на акаунт