🌷 Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Пролет '26

• 150 461
  • 1 255
  •   2
Отговори
# 30
  • София
Показвам се аз как се явих за снимките пред хотела на бала. Аксесоарите могат да са в различни ярки цветове.

# 31
Аааа, да не съм чула, че дантелите били правили роклите нощници.
Ми то аз тогава само по нощници ходя. Е, слагам и по някой гердан.Joy
С Чатко хич не се харесваме или поне аз не го харесвам.
Света, благодаря, че пусна нова тема!

# 32
Използвам AI само в случаите, в които търся информация, която трябва да се обобщи от различни източници. И много пъти ми е давал грешни отговори. За първи път започнахме да го използваме миналата година, когато големият се подготвяше за кандидатстване след 4 клас със задачи състезателна математика. Хем са чисто логически, хем пак даваше грешни отговори, детето спореше с него, казваше до какъв отговор е стигнало, AI се съгласяваше накрая. Та, критичното мислене е водещо Simple Smile

# 33
  • София
Чатко не ми харесва, защото е прекалено съгласен. Все аз съм права. Сигурно, ако му напиша - наръгах един човек, той ще ми каже, че съм била права да се ядосам, ще ми предложи техника за успокояване на нервите и реч за пред полицията.
Никаква критика, никаква различна гледна точка. Нищо човешко и добро!
За справки става, горе-долу.

# 34
Аааа, да не съм чула, че дантелите били правили роклите нощници.
Марджи, за конкретната едноцветна черна рокля и начина на онагледяване с дантели под гърдите и на подгъва ми носи усещането за нощница.

# 35
И аз бях с черна рокля на бала на моя син.Специално за тази -пищни бижута , цветни обувки и ще светне.

# 36
  • Бургас/Пз
Света 😘, благодаря за новата тема.
Ползвам Джеминито от дъжд на вятър. По лесно ми е да търся в гугъл.

Черната рокля бих освежила с бижута, чанта и обувки. Не бих й слагала дантели и подобни.

Момичетата от Русе, препоръчайте магазини , през които си заслужава да мине човек, като минава през вашия град.

# 37
Чат-пат го ползвам ИИ...доста  често греши и като го коригирам та  като почне да се заизвинява...Иначе е загриежен и ме мисли...Преди време бях го питала за едно предстоящо  пътуване...програма редих и след 5-6 дни пак питам заради болка в ръката  и той накрая каза ..." Във връзка с пътуването ви препоръчвам носенето на раница на гърба и да избягвате натоварване на ръката..."  Grinning
За показаната черна рокля и аз бих избрала цветни аксесоари...дантелата не ми допада...
Вече три пъти си вземах козунак от холандската пекарна....него най го харесвам, а и като цена може да се позволи все още...гледам по веригите разни масови марки  тази година държат високи цени...Ще ми се пролетта да е  с по-силно усещане вече...И аз нищо не съм купувала...старите неща...но тия дни поне се стопли (макар и за кратко) , та се посъблякох и пооцветих....Grinning

Последна редакция: пт, 27 мар 2026, 16:57 от kativita

# 38
Как се е позатоплило.... В Плд тази сутрин - студен вятър и "feels like 3", пак съм с ботуши Grinning

# 39
Не използвам Al по никакъв повод, камо ли за сериозни неща...достатъчно вече всичко ни е поднесено наготово, че и това...ще ми закърнее съвсем и малко останалата мисловна дейност. Пробвала съм го по служебни казуси, ей така от любопитство....ами НЕ. Доста подвеждаща информация...
Марджи, мъжът ми за една рокля воалена или газ ли се казваше това ме питаше - Ти днес с тая нощница ли ще ходиш на работа! Joy Черната рокля с добавената дантела никак не ми допада. Разчупването и за мен с обувки, чанта, евентуално бижута.
Света мерси за темата...! Heart
Снощи се забавлявах в компанията на Вергов на "Кафе с претенция"! Бях с палто с лисича яка и ботуши, при нас е все едно февруари! Не мога повече в тази сивота, нямам настроение за нищо!

С ММ сутринта спорихме за друидите, той ме надговори, защото естествено ползвал Al. Но довечера ще се подготвя и ще му го върна!!!! Joy Сега нямам време да проверявам достоверността на информацията му!

Последна редакция: сб, 28 мар 2026, 10:31 от mimi.7299

# 40
Weekend бягство от София Wink

по въпроса с ползването на  ИИ 95% съм, мии не

# 41
Пинко, където мисля ли си? Завиждаааам...аз тръгвам на 09.04 - ако е рекъл Бог!

# 42
Това Ставрос ли е?Simple SmileСупер.

# 43
Любим Ставрос. Искам къща там.

# 44
  • София
Ох, и на мен ми залипсва Ставрос!

Общи условия

Активация на акаунт