🌷 Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Пролет '26

• 160 582
  • 1 351
  •   6
Отговори
# 1 350
Аууу, Фия, много си красива 😍
Къде се кри до сега?

Личи че съм във ваканция от днес 😜

Редактирам се като автор на последно мнение да ви покажа двете първи политически дами в Малта - жените до лидерите на двете водещи партии. Официалното откриване на новият парламентарен сезон след изборите. Далеч от заголеното рамо на нашата външна министърка.
Коя ви харесва повече?

Последна редакция: нд, 21 юни 2026, 00:12 от MagniМ

# 1 351
Цитат
Как ме ядоса днес само..  Питам го за един текст как е, той ми плясва някакво изображение в отговор. Взел някаква снимка, която някога съм качила в чата, и ми рисуувал бръчки отгоре. Абе, туй аз ли съм, бе 🤣 Бясна съм! И в огледалото ходих да се гледам, ми не съм се окостенурчила тъй ....
GrinningGrinning Хах Наде, направил те е  - веднъж! Ти, ама след още 40+
Същото се случи и на мен, питам нещо ИИ, без да отговори започва работа и хоп някакво изображение създаде, при това произволно, дори не бях аз. От тогава промпт - въпроса ...., след него - "Не започвай работа преди да ми отговориш и преди да кача своя снимка". Няма грешка, пробвай. Hands Plus1

Личи си 8.1 /тъмно русо, студен подтон/ особено на втората снимка - изглежда чудесно и  добре те е "хванала" боята.

Цитат
Коя ви харесва повече?
Магни, и двете дами ми харесват, на въпроса - може би втората.

Последна редакция: нд, 21 юни 2026, 01:43 от Sweta

Общи условия

Активация на акаунт