🌷 Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Пролет '26

• 175 223
  • 1 473
  •   6
Отговори
# 1 440
  • София
Помня ги, много ги харесвах.

# 1 441
  • Burgas, Bulgaria
Деси, Карен, честито на прекрасните ви и борбени деца!!! HeartHeartHeart

# 1 442
Браво на младежите!
Деси, каква талийка….

# 1 443
Честити ви бакалаври, Деси и Карен!

# 1 444
Днес с нови нокти:

# 1 445
Благодаря на всички момичета, които ми писаха и пратиха покана за BESTSECRET, но по никакъв начин не успях да влезна…
По спомен преди година някъде пак се опитвах и дали тогава самият ми имейл е запаметен някъде  и сега не става изобщо…
😊

# 1 446
  • Deutschland/HE
Напиши ми на лично съобщение мейла си и ще ти пратя покана, не става директно през форума.

# 1 447
BESTSECRET, но по никакъв начин не успях да влезна…....
По спомен преди година някъде пак се опитвах и дали тогава самият ми имейл е запаметен някъде  и сега не става изобщо…
При мен се наложи с друг мейл да се регистрирам, защото с "редовният " ми някога съм имала , не съм пазарувала и са ми деактивирали акаунда.

# 1 448
Вися на летището, гледам позора на швабите, а до мен един отегчен японец пуфтя, пуфтя, па си извади куката, плетката и схемата. Едва не паднах, ама много е сладък Wink))) ще ви го покажа набързо!

Боже, и бабата до него си извади плетката!!! Иде ми аз да си извадя плетката!

Последна редакция: пт, 26 юни 2026, 01:17 от Agent Provocateur

# 1 449
Много сладки, бее..Аз се бях запалила да плета наскоро.

# 1 450
Деси,  онзи ден По националното ни радио обясняваха че хората с бабешки хобита като плетене и градинарстване и други подобни умирали по-късно. Защото такива хобита предполагали редовна умерена физическа активност и си и били много антистрес. Та така, мен бабите ми ме научиха да плета когато бях на четири години крайно време е да си припомня стари умения!

# 1 451
Сладури! Ама много симпатично е с плетка Simple Smile

Деси, честито дипломиране и на твоето момче:heart:

# 1 452
Плетенето сега е на мода! Моята дружка се записа на он лайн курс...всяка събота!
Дес, честито, успех и късмет на хубавото ти момче!🍀
Дантелената рокля...харесва ми...оставям я!

Последна редакция: сб, 27 юни 2026, 09:30 от Модератор Бубанка

# 1 453
Честити бакалавъри, Деси и Карен!!!
Агент, накъде си хвръкнала? Ох, япончето ме разсмя искрено, защото на негово място спокойно можеше да бъде дъщеря ми. От близо година се е запалила по плетенето, и тя като него си върви с куки, прежди и схеми в багажа- по летища, самолети, влакове и плете ли плете. Последно някакво лятно бюстие беше подхванала да си твори, не зная докъде го е докарала.

# 1 454
Момичета роклята какво ще кажете за някакво коланче...на манекена беше с червен тънък колан....така някак незавършено!
И аз едно време много обичах да плета, на малката като бебе съм плела и пуловерчета, но куки не съм хващала 26 години, та не знам забравя ли се?

Общи условия

Активация на акаунт