🌷 Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Пролет '26

• 175 223
  • 1 473
  •   6
Отговори
# 1 470
  • Burgas, Bulgaria
Мила, Искрица, от цялото си сърце ти желая сила и кураж! Работя с ученици със специални образователни потребности и за мен това не е само професия, а кауза и мисия. За съжаление, в краткия си текст си описала и моята ежедневна борба за прекрасните деца, с които работя. Бездействието на абдикиралата ни система стига дотам, че дори и на нас, като представители на държавна институция, често не се обръща необходимото внимание. Благодарна съм единствено за подкрепата, която получавам от вас - всеотдайните родители, и от страхотните ми колеги, с които сме обединили сили в тази неравна борба. HeartHeartHeart

Последна редакция: пт, 26 юни 2026, 18:19 от kolevaangela

# 1 471
Много е тъжно това, което споделяш, Искрица.
Прегръщам те и те поздравявам за борбеността да се справяш в условията на ненормална държавна политика. В Малта грижите за деца със специални нужди са на изключително ниво.
Анджела ❤
Мими, много си заразна с тези бели рокли. За съжаление куфарите на двуколесното не са разтегаеми и можех да избирам между чанта и обувки. Реших, че вторите ще ползвам повече:

И понеже от дни в главата ми са черешите на Агентчето, вместо кроасан това ще закусвам утре.

# 1 472
Честити бакалавъри, Деси и Карен!!!
Агент, накъде си хвръкнала? Ох, япончето ме разсмя искрено, защото на негово място спокойно можеше да бъде дъщеря ми…
😂 япончето беше момченце, Тили! Със бабата се заприказваха точно като нашите баби с плетките на пейките до портите!

В София кацнах, но утре пак излитам, след седмица пак ще намина по местните вилаети Wink

# 1 473
Хайде, добре дошла, Агент!!!

Да, разбрах, че е момък плетачът, през годините е спряло да ми прави впечатление.

Отдавна, в средата на 90- те в една катедра в един софийски университет един преподаватеЛ се славеше сред колежките си със завидните си плетачески умения. Тогава ми се стори леко странно. Сега вече- съвсем нормално.

Стилово разхождам изключително цветни и шарени макси поли напоследък. Обикновено ги съчетавам с чисто бели тениски. Много добре се връзват с едни сандали на МД, които покрай MTZ в началото на миналото лято издирих и купих. Тогава не ги носих много, но сега компенсирам.Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт