Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 101

• 8 925
  • 312
  •   1
Отговори
# 60
Аз бих направила и консултация в друг град, щом при вас не са добри отзивите за гинеколизите.

# 61
Разбира се, че няма да се отказвате! Двете неуспешни бременности са протекли по съвсем различен начин. При първата вероятно инфекция е бил проблема. Кухото яйце сега също няма абсолютно никаква връзка с възлите. Ще ми се моите да бяха с вашите размери. Изобщо нямаше да ги мисля. Всички изследвали се, имаме мутации някакви на гените за тромбофилия. И да - само ние си знаем колко тежи на душата и каква мъка и борба е.

# 62
  • На изток от Ада
Аз не можах да се откажа след 6 Аборта.  Имаше моменти в които бях на кръстопът.

# 63
И добре, че не се отказа, Наси!

# 64
  • На изток от Ада
Кой знае Едел?
Тези дни не съм добре...

# 65
Кой знае Едел?
Тези дни не съм добре...
Наси, ще се моля всичко да е наред! Ако не си добре, не е ли разумно да влезеш в болница за задържане?

# 66
Настрой се, че всичко ще е наред този път. Вярвай в това и ще видиш, че ще стане така.
Кой знае Едел?
Тези дни не съм добре...

# 67
За съжаление, когато имаш толкова загуби, е трудно да вярваш. Вглеждаш се във всеки симптом или липсата на такъв. Премисляш как е било предния път и дали не се повтаря нещо. Не е гаранция, че като вярваш и ще стане.
Наси, от сърце ти желая всичко да се нареди. Изпращам ти прегръдки. Hug

# 68
  • София
Наси какво става? Какво ти има? Психически ли или физически нещо не наред?

След няколко загуби една бременност е много трудна... Мен знаете кой ме крепеше + един доплер си взех за спокойствие

# 69
  • На изток от Ада
Най -вече психически.

# 70
Имаш право, но колкото повече мислиш, че няма да се получи, толкова повече си вредиш. Поне аз съм така, макар че съм минала до сега през два аборта и нямам все още дете. Гледам да се събера и да мисля, че другия опит ще е успешен и вярвам че ще е така. Естествено и се ровя и търся причини за неуспехите, както сигурно повечето го правят.
За съжаление, когато имаш толкова загуби, е трудно да вярваш. Вглеждаш се във всеки симптом или липсата на такъв. Премисляш как е било предния път и дали не се повтаря нещо. Не е гаранция, че като вярваш и ще стане.
Наси, от сърце ти желая всичко да се нареди. Изпращам ти прегръдки. Hug

# 71
Ако си позволяваш да мислиш, че си вредиш, колкото повече мислиш, че няма да се получи, си насаждаш излишно чувство за вина. Напълно нормално е да ти е притеснено, когато си преживял нещо лошо. И не говоря само за аборт. Да, в идеалния случай се опитваш да вярваш, че този път всичко ще е наред, но ми се струва че са малко хората, при които наистина е така. Даваш най-доброто от себе си и се надяваш на добър резултат.

# 72
Нормално е да се вярва и да си казваш, че всичко ще е наред, тъй като все пак искаме да станем майки и да имаме бебче, което да ни казва мамо. Не знам дали сте го засекли, но много се ядосах сега, тъй като даваха за  3г. детенце от Ямбол как  е можело да падне от 8-я етаж и се оказва, че в апартамента е нямало възрастен човек и също така е имало още едно детенце. Какви са тези хора, които си остават малките деца сами вкъщи.
Ако си позволяваш да мислиш, че си вредиш, колкото повече мислиш, че няма да се получи, си насаждаш излишно чувство за вина. Напълно нормално е да ти е притеснено, когато си преживял нещо лошо. И не говоря само за аборт. Да, в идеалния случай се опитваш да вярваш, че този път всичко ще е наред, но ми се струва че са малко хората, при които наистина е така. Даваш най-доброто от себе си и се надяваш на добър резултат.

# 73
  • Замък сред облаците
Ношпа в някои случаи може да стопира контрахирането, в други да помогне за отваряне на шийката. В общи линии ако доктор не е препоръчал изрично и болките са търпими най-добре без спазмолитици….

# 74
Ношпа в някои случаи може да стопира контрахирането, в други да помогне за отваряне на шийката. В общи линии ако доктор не е препоръчал изрично и болките са търпими най-добре без спазмолитици….
Доколкото го разбрах не е заради болките, а за да се отвори шийката , защото кървене липсваше. Възелът пречел на кървенето. След приема кървене започна. Надявам се всичко да изтече,  защото видя задържана кръв в матката. По негови думи заради възлите не ми изписва окситоцин или метергин.

Общи условия

Активация на акаунт