НАБОРИ -2006 - Студенти - 3

• 22 494
  • 223
  •   1
Отговори
# 195
  • гр.София
Да ,не исках да казвам-" а ние едно време..."Smiley
Отиваш в  8 , отвисяваш до 8 вечерта, но си тръгваш с оценка в книжката. А сега отиват,сядат пред компютрите, пишат два часа и после великото чакане.

# 196
  • у дома...
Аз се напиням да си спомня, че с това мозъчно мъглище си не е работа, но нямам спомен да съм чакала за резултат от изпит в студентските години. Всичко си знаехме в деня на изпита макс няколко часа по-късно, в повечето случаи веднага след препитване по написаното,
Грийн, я се стегни! Млада си още, а и по-зле ще става 🤣

blanc, а някои и книжки нямат сега. И се надяваш по някое време да ти покажат нещо на телефона.

От следващата учебна година много се затяга положението в УНСС и с дистанционното обучение, изпитите най-вече. Свърши замерянето с дипломите като минеш покрай университета. А някои редовни студенти тази година са търсели след поправителната сесия къде са тия кучета, които завършват УНСС. 🤣

Последна редакция: ср, 08 юли 2026, 18:36 от Просто_майка

# 197
  • София
Нали и аз се оплаквах тук за това чакане. Синът ми си видя оценката, след като изтече срока на поправителната сесия. Добре, че си го беше взел, че иначе щеше да изпусне поправката. Пълен абсурд е това според мен. Да, по наше време си знаехме оценката веднага след изпита.

# 198
Оценките бързо излизат, но може и това да е на късмет до тук. Някои други неуредици има, но пък си се оправя. Аз лично се шокирах например в НАТФИЗ какво се случва, някакви страхотни тъпотии, прекратяване на договори на преподаватели, заплахи за изключване на студенти. Ето това вече не е добре. Някакви обикновени битовизми не ме притесняват, не са малко деца, ориентират се според човека и си действат.

# 199
Аз се напиням да си спомня, че с това мозъчно мъглище си не е работа, но нямам спомен да съм чакала за резултат от изпит в студентските години. Всичко си знаехме в деня на изпита макс няколко часа по-късно, в повечето случаи веднага след препитване по написаното,
Грийн, я се стегни! Млада си още, а и по-зле ще става 🤣

blanc, а някои и книжки нямат сега. И се надяваш по някое време да ти покажат нещо на телефона.

От следващата учебна година много се затяга положението в УНСС и с дистанционното обучение, изпитите най-вече. Свърши замерянето с дипломите като минеш покрай университета. А някои редовни студенти тази година са търсели след поправителната сесия къде са тия кучета, които завършват УНСС. 🤣
Мдааа, и моите наблюдения са такива...

# 200
Младежът не се отказал.Тегаво е ученето и работенето като е ССС.Има поправка по Геодезия и по Икономика. Каза, че ще работи до края на лятото и после ще си напусне работата. Аз мисля, че така е по добре. Посвиква, опредалено разбра, че е различно от училище.Изгърмя си едната служебна заверка по механика.Аз съм ОК и ако реши, че ученето не е за него.

# 201
Ха, какво е служебна заверка?
Виждам, че и учебната програма са я променили от наше време.
Но, да, ссс и работа още в първи курс си е висш пилотаж.

# 202
Когато не получиш заверка по предмет, един път за цялото следване можеш да получиш служебно такава и да минеш с нея.
УАСГ е когато не просто имаш изпити, а трябва да се пребориш, за да стигнеш до тях. Grinning

# 203
Моят син успешно завърши първата година. Много късни им бяха изпитите - чак юли. Но приключиха, сега почивка.

# 204
Моят синковец в УНсс забрави кога е бил студент, последния му изпит беше на 29.05. Голяма разлика в сесиите на различните унита наистина .

# 205
И моят син приключи сесията в УАСГ онзи ден. Но има и практика след две седмици. Започна работа, да видим докъде ще я докара.

# 206
  • Пловдив
И моят младеж приключихме успешно първата година и сега стяга куфарите за море с приятели (по мъжки).
Мисля, че си заслужи почивката, но смея да твърдя, че беше тежка сесия. А понеже си мислех,  че няма да му се разминат поправки (все пак цяла година слушах как имало такива дето влачели Анатомия до 5 курс), не бях планирала нищо семейно.  Снощи за норматив купих билети за Италия и смятам да се насладя на пица, паста и тирамису на корем ( и аз съм си го заслужила ) Wine Glass
Весело лято на всички от мен Hug

Последна редакция: чт, 09 юли 2026, 17:50 от mrancho

# 207
Ай..Италия..колко хубаво...Да си изкарате добре мрънче!
Мари007 висша глупост, ако питаш мен.Но той младежът си е такъв.Всичко при него трябва да е екшън.Проблемите със заверките по Механика и Геодезия заради това дойдоха.Най се радвам., че изреши много математика и му прави удоволствие да решава задачи вече, защото може.Но трябваше всичко под стрес да стане.Такъв му е типа…  най-доброто дава като е притиснат до стената.Аз съм си методична, под стрес изкарвам около 60 процента от възможностите си.

# 208
Мрънчо, да си изкарате страхотно! И ти, и младежът го заслужавате!

# 209
  • София
Оценките бързо излизат, но може и това да е на късмет до тук. Някои други неуредици има, но пък си се оправя. Аз лично се шокирах например в НАТФИЗ какво се случва, някакви страхотни тъпотии, прекратяване на договори на преподаватели, заплахи за изключване на студенти. Ето това вече не е добре. Някакви обикновени битовизми не ме притесняват, не са малко деца, ориентират се според човека и си действат.
В НАТФИЗ нищо не би могло да ме шокира, затова и синът ми изобщо не е кандидатствал там, а директно в НБУ. Отношенията там винаги са били като в супер развит тоталитаризъм. Отделно и таксите им са брутални, дори държавната поръчка е към 1500 евро, а платеното 5000, а особено за анимационно кино хич ги няма.
Ползвам повода да се отчета и аз с успешно завършена първа година, макар да си я приключи предварително още преди месец последната оценка излезе вчера. Поне на място при представяне на проектите става ясно дали е минал, макар да не се знае с колко, което и не е особено важно в случая.

Общи условия

Активация на акаунт