НАБОРИ -2006 - Студенти - 3

• 22 117
  • 222
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, някой ще ме светне ли дали приключи сесията в Медицинския университет в София?

# 211
  • София
Момичета, някой ще ме светне ли дали приключи сесията в Медицинския университет в София?
Да, в петък. На дъщеря ми последният изпит беше в сряда тази седмица.

# 212
  • София
Не е свършила за всички май, при моята остана един изпит на 15-ти.

# 213
  • София
за спец. Медицина свърши сесията: https://www.medfac.mu-sofia.com/studentsko-obuchenie/akademichen-kalendar/
За другите факултети може и да не е все още.

# 214
  • София
Не е точно това съобщение. Дъщеря ми е трети курс Медицина и има последен изпит на 15-ти.

# 215
  • София

зависи за коя специалност и за кой курс питаш!
на първи курс медицина сесията приключи на 10 юли. фармацията е до 15 юли.

# 216
За първи, нашия набор. Благодаря!

# 217
Как стои въпросът със здравните осигуровки в случай, че лицето е сключило ТД и от работодателя ще се внасят заедно с другите осигуровки?
На 2-ри юли беше последния изпит от сесията, до 15-ти юли знам, че се водят в обучение, а договора е сключен на 17-ти юни.
Ако някое наборче е в същата ситуация, може ли помощ.

# 218
  • у дома
Подава се декларация в университета,че работи.Ако спре да работи подава нова декларация,че не работи и започват да го осигуряват.

Последна редакция: пн, 13 юли 2026, 12:24 от svetlaem

# 219
  • Някъде в Европа...
Как стои въпросът със здравните осигуровки в случай, че лицето е сключило ТД и от работодателя ще се внасят заедно с другите осигуровки?
На 2-ри юли беше последния изпит от сесията, до 15-ти юли знам, че се водят в обучение, а договора е сключен на 17-ти юни.
Ако някое наборче е в същата ситуация, може ли помощ.
Декларация в унито, че работи и работодател му плаща осигуровките...

# 220
Подава се декларация в университета,че работи.Ско спре да работи подава нова декларация,че не работи и започват да го осигуряват.
Точно така става. Сина мина през това , лесно се възобновяват. А иначе, при записването има тикче дали да те осигуряват или не. Ако си на трудов договор, не го отбелязваш (за УНСС).

# 221
Благодаря много!
Сега остава да видим как ще стане подаването на Декларация, че работи на морето.

# 222
Благодаря много!
Сега остава да видим как ще стане подаването на Декларация, че работи на морето.
Онлайн или от профила му проверете. При сина ми има тази възможност.
И в някои ВУЗ-ове по някои предмети имат право на 50% посещение на лекции. Не всеки преподавател се съобразява обаче. Синът ми първи курс имаше такава преподавателка и ясно им беше заявила, че иска присъствие. Той и си ходеше де, че беше основен предмет и му беше интересен, а от друга страна успяваше след нощна смяна да издържи до 14 ч на лекции. После сън.

Общи условия

Активация на акаунт