НАБОРИ -2006 - Студенти - 3

• 11 982
  • 131
  •   1
Отговори
# 120
Записвам се при вас с един първокурсник в ТУ. Успешна сесия на всички! 🍀

# 121
  • София
Приключихме първата година от студентския живот с убедителен резултат от 4:0 в наша полза и във второто полувреме 😃 Малко работно настроение тези дни и след това заслужена дълга почивка, наесен ще атакува Европа за първия си семестър от програмата му за study abroad. Стискам палци на предстоящите изпити на всички!

# 122
  • у дома...
Семестърът приключи вчера официално. Другата седмица има три изпита и, ако всичко е наред, ще е свободна до средата на септември.

# 123
  • София
В НБУ семестъра приключва на 16-ти юни и тепърва върви текущото оценяване, проекти, освобождаване от изпити.

Поздравления на всички успешно завършили първи курс!

# 124
Изтърколи се много бързо първата година. Днес моята беше на изпращането на 12 клас, но вече от другата страна. Това са й първите "деца" и са й много на сърце. С тях се учи, с тях се притеснява, много ще й липсват. Гледам снимките и много й се радвам.
Сега остава емоцията по края на семестъра, сесията и дали ще има възможност и догодина да продължи да работи това, което я прави толкова щастлива.

# 125
  • Благоевград
Записвам се при вас с един първокурсник в ТУ. Успешна сесия на всички! 🍀
Добре дошла в групата на ТУ, каква специалност сте?

# 126
Bory_V, ТТТ. Това си искаше и това влезе. Simple Smile

# 127
  • Стара Загора
Здравейте, у нас приключи първата година успешно. Всички изпити взети. Предварително се яви на повечето, в понеделник имаше един изпит по Макроикономика и вече официално сме втори курс.
Другата седмица заминава да работи в Америка, Оклахома Simple Smile

# 128
  • у дома...
Хера, лек път на младежа и много хубаво да си изкара в Щатите.

# 129
  • Стара Загора
Благодаря. Притеснено ми е, обаче като майка, аз знам, че е готов. Той отдавна е готов, но аз не съм готова. Но аз никога няма да съм готова.
Пожелавам на всички успешно приключване на първата година.

# 130
  • София
Благодаря. Притеснено ми е, обаче като майка, аз знам, че е готов. Той отдавна е готов, но аз не съм готова. Но аз никога няма да съм готова.
Пожелавам на всички успешно приключване на първата година.

Винаги мож да се метнеш на метлата и да прелетиш Атлантика Grinning Иначе и там имам агенти, споко

# 131
Моля да споделите мнение за общежитията на УНСС.Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт